Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Το -8 γλειφει τον Γκαρυ στις 156

Comment

• Βορεια της Σικελιας παει να βγαλει και δευτερευον χαμηλακι (???)

Comment

• Originally posted by giannis.mar View Post
        Καταρχας κραταμε το γεγονος οτι κανει καλυτερο ριτζ προς τα πανω
        Το μονο +...δηλαδη ενα βημα προς Ευρωπαιο.
        ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:

Comment

• Originally posted by Χιονόλυτο View Post
          Το μονο +...δηλαδη ενα βημα προς Ευρωπαιο.
          Έτσι ακριβώς αν συνεχίσει βελτίωση και στα επόμενα τρεξίματα σε αυτόν τον τομέα τότε το κατέβασμα του αυλώνα θα είναι ακόμα καλύτερο.

Comment

• Εξαιρετικα και τα γεωδυναμικα υψη. Φαινεται χαρακτηριστικα το σκουρο μπλε "δακρυ" με την υποτυπωδη αποκοπουλα στο βορειο Ιονιο.

Comment

• Originally posted by giannis.mar View Post
              Εξαιρετικα και τα γεωδυναμικα υψη. Φαινεται χαρακτηριστικα το σκουρο μπλε "δακρυ" με την υποτυπωδη αποκοπουλα στο βορειο Ιονιο.
              Πιο βορειοδυτικά τη θέλουμε..
              ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΙΒΗΡΙΚΗ ΣΤΕΠΑ...

Comment

• πανεμορφο τρεξιμο εμενα μου θυμιζει το προσηνεμο χιοια περισυ το δεκεμβρη.Παμε για μο οπου πιστευω θα εχει βελτιωθει αρκετα

Comment

• Originally posted by SABBAK View Post
                  Πιο βορειοδυτικά τη θέλουμε..
                  Βήμα βήμα θα γίνουν όλα αν στα επόμενα τρεξίματα συνεχίσει ο αζόρικος την τάση να κινείται βορειότερα τότε ο αντικυκλώνας δεν θα πλακώνει τοσο πολύ τον αυλώνα οπότε θα έχει την τύχη να πάει βορειοδυτικότερα

Comment

• Originally posted by dimitris27 View Post
                    πανεμορφο τρεξιμο εμενα μου θυμιζει το προσηνεμο χιοια περισυ το δεκεμβρη.Παμε για μο οπου πιστευω θα εχει βελτιωθει αρκετα
                    και εμένα το ίδιο, ειδικά εξαιτίας της πράσινης μύτης πιο πριν.
                    Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                    Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Xιονι στα βορεια προαστεια της αθηνας βραδυ παραμονης ξημερωματα χριστουγεννων!!
                      Το ονειρο καθε χιονοτρελαμενου

Comment

• Χιονοκαταιγίδα παραμονή βράδυ στην Αττική έβγαλε...βαρέθηκα τα εικονικά πραγματικά

Comment

• Originally posted by Bill82 View Post
                          Χιονοκαταιγίδα παραμονή βράδυ στην Αττική έβγαλε...βαρέθηκα τα εικονικά πραγματικά
                          χαχαχαα...καπως ετσι...εγω τα σιχαθηκα...180 ωρες μπροστα...
                          ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Comment

• Originally posted by Bill82 View Post
                              Χιονοκαταιγίδα παραμονή βράδυ στην Αττική έβγαλε...βαρέθηκα τα εικονικά πραγματικά
                              Εσω κοιτανε κατι.ψιγματα.υετου κ.περιμενουν.να τα ριξει..περιμενω να.μου που αν αυτα που εδινε για θεσσαλονικη χρες που ηταν.κ.πολλα.τα εριξε
                              καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Ο υετος μας κανει λιγα "νερα" για Μαγνησια αλλα ειναι μακρια ακομα.
                                Σε ενδεχομενη βορειοδυτικοτερη επεκταση αυτο θα διορθωθει.

Comment

Working...
                                X