Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μείωσαν (σχεδόν εξαφάνισαν) τα ensembles του gfs τον υετό για τις 18-19 του μήνα, να περιμένουμε αλλαγή στο ecmwf αύριο ή θα επιμείνει; Κατά τα άλλα ενίσχυσαν το σενάριο για "χαμηλάκι" που μπαίνει σφήνα στον αζόρικο και κατευθύνεται νοτιοδυτικά της χώρας μας..

Μέσος όρος ensembles 12αριου

Μέσος Όρος ensembles 18αριου

Last edited by MeteoTirnavos; 14/12/2017, 01:18 AM.

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
    John Steinbeck

Comment

• Από το σάββατο επιτέλους μπαίνουμε σε ωραίο μοτίβο...πρώτα θερμό τομέα με βροχάρες κι από κει και πέρα για 100 ώρες τουλάχιστον σε χειμώνα με ικανοποιητικά μειον στα 850 δεδομένου της εποχής και όποια φαινόμενα στα προσήνεμα...τα αυριανά τρεξίματα πολύ σημαντικά για τον αυλώνα κτήνος

Comment

• Αγιε Βασιλη κανε να βγει το κοντρολ αυτουσιο για τα Χριστουγεννα...

Αντε καληνυχτα
        ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Για τα μακρυνα εννοειται οτι θελει καλυτερο ριτζ ο αζορ αλλα καλυτερα να μας το φυλαει τελευταια στιγμη γιατι αν κατσει ο μεγαλος του χιονανθρωπου θα γινει πραξη.
          Θετικο οτι κ σημερα δειχνει το κυριο τουλαχιστον κ επιμενει στο σεναριο να μην μας καταπινει ο αντι μετα τις 20 οποτε στην αναδιπλωση ολα μπορουν να συμβουν....
          Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• καλα ειναι τα ανσμπλ και αυτο το "χαμηλακι" σφηνα ισως ειναι η εκπληξη που οδηγησει σε κατι καλο
            ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Ensembles ευρύτερης περιοχής Λάρισας

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
              John Steinbeck

Comment

• θέλω να πιστεύω πως αν και νωρίς, διαφαίνεται κάποιο 'κλείδωμα' εορτών με καιρικό σκηνικό που ταιριάζει.
                Μακάρι στην αλλαγή της χρονιάς να ασπρίσει όλη η χώρα!!!

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

• Originally posted by sotos*snow View Post
                  Δεν απαγορεύεται το συγκεκριμένο φυσικά...αν δεν είχαμε και αυτό θα πεθαίναμε από τη μίρλα και τη γκρίνια...αρκεί να έχει ένα όριο φυσικά...είπαμε δεν είμαστε εδώ γιατί είμαστε επιστήμονες και δεν κάνουμε πάντα αυστηρή ξύλινη μετάφραση των τρεξιμάτων...
                  Μα απορώ σε αυτο που έγραψα που βλέπεις την λέξη απαγορεύεται. Απλα ανέφερα πως λεγεται. Εξάλλου και εγω κανω hope casting. Ειναι λογικο μιας και το (θελω), υπερτερεί της όποιας γνώσης μου. Επέτρεψε ομως σε κάποιον που το βλέπει ανάποδα και κριτικάρει γι αυτο.
                  2002!

Comment

• Εδω σταματαει η προγνωσιμοτητα.
                    Last edited by Χιονόλυτο; 14/12/2017, 06:46 AM.
                    ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:

Comment

• Και για τα ματια του κοσμου.
                      ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:

Comment

• Καλημερα..Ολα ανοιχτα για τα κοντινα
                        http://www.meteociel.fr/cartes_obs/g...npara=0&type=0
                        Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???

Comment

• Παντως οποιος μπορεσει και βγαλει προγνωση,για μετα της 20,η μαγος πρεπει να ειναι,η να ριχνει τα χαρτια..Καλη συνεχεια
                          Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???

Comment

• καλημερα σας.το καθε μοντελο τον χαβα του.το χαμηλο το εδειξε ο ευρωπαιος κ τωρα ο μοναδικος που δεν το δειχνει😀😀😀 τπτ σπουδαιο προς το παρων παντως.
                            tzelilis

Comment

• για το μετα χαλια το ευρωπαικο.παντως για της 18-19 δινει υετο οχι βεβαια τπτ ιδιαιτερο
                              tzelilis

Comment

• Εδω ο καλος χοουπκαστερ...περιμενω αποκλεισμους κακοκαιριας 19-21 ...ψιψιψιψι...περιμενω δηλωση του νομου 105 οτι δεν θα κανει τιποτα...ψιψιψιψι...και για βα μιλησουμε και σοβαρα σημερα κλειδωσε η ταση για διαστημα κακοκαιριας.προσωπικα θα ασχοληθω και με το τι φαινεται αλλα και με το τι θα θελουμε εμεις εδω πανω για κατι καλο εφ οσον αυτο στεκει βαση λογικης.το απογευμα ολα αυτα...την καλημερα μου ...ψιψιψιψι...χαχαχαχα
                                ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Working...
                                X