Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• οπως ειπε ο βαγγελης το θεμα ειναι ο αυλωνας.τον δινουν αποδυναμωμενο κ δεν κανει αποκοπη σε αρχικο σταδιο κ τραβιεται β.ανατολικα.φυσικα κ φαινοταν πραγματα για τριτη τεταρτη ασχετα που τα μαζεψαν τωρα μην τρελαθουμε.
    tzelilis

Comment

• καλομάθανε ορισμένοι με τα -15 από τα κανονικά τα προηγούμενα χρόνια και τους κακοφαίνονται τα -8. μακάρι όλος ο χειμώνας να βγει με τέτοιες αποκλίσεις στα 850 κι ας γκρινιάζουν όλο το χρόνο αυτοί

και φυσικά στο 12αρι το κρύο παραμένει εκεί που πρέπει. μακριά από τα ανατολικά μας,αλλά παρόλα αυτά κοντά μας από τα δυτικά. προς το παρόν βέβαια έχουμε άλλο πρόβλημα εδ΄΄ω,αφού όλοι οι αυλώνες όποτε μας πλησιάζουν φεύγουν από πάνω μας
      μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Originally posted by theodors3 View Post
        δηλαδη θα μας βολευε το ευρωπαικο οπως ειναι στο 00ζ???
        αυτο θεωρεις το καλυτερο δυνατο?
        μεσες ακρες ναι...το μονο που θελουμε ειναι απλα να ειναι λιγο πιο δυνατος ο αυλωνας στο κατεβασμα και βασικοτερο απ ολα να μπορεσει να μπει ενα τμημα του τουλαχιστον στην αδριατικη
        ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• ειδικα το τζεμ το πρωι ηταν για ιταλια κ τωρα το εξαφανισε.κ το ευρωπαικο μαζευτηκε το πρωι. το ουκμο ιδιο με το πρωι οπως κ ο τζιφος.
          tzelilis

Comment

• Originally posted by tzelilis View Post
            οπως ειπε ο βαγγελης το θεμα ειναι ο αυλωνας.τον δινουν αποδυναμωμενο κ δεν κανει αποκοπη σε αρχικο σταδιο κ τραβιεται β.ανατολικα.φυσικα κ φαινοταν πραγματα για τριτη τεταρτη ασχετα που τα μαζεψαν τωρα μην τρελαθουμε.
            τι απαντας?θα βγαλεις ακρη?...

Comment

• για να παμε στην κανονικοτητα των -6-7-8
              Last edited by volos; 13/12/2017, 07:23 PM.
              ΠΑΝΟΣ

Comment

• Originally posted by notios_polos View Post
                μεσες ακρες ναι...το μονο που θελουμε ειναι απλα να ειναι λιγο πιο δυνατος ο αυλωνας στο κατεβασμα και βασικοτερο απ ολα να μπορεσει να μπει ενα τμημα του τουλαχιστον στην αδριατικη
                παντως με μια γυρα στα 20 υποσεναρια για της 18-19 δεν τη λες αποκαρδιωτικη την εικονα με τα μισα να εχουν αποκομμενο αυλωνα δυτικοτερα η επανω μας!

Comment

• Ναι βαγγελη να μην απανταει κανεις αυτο να τους λετε στο κομμα χαχαχαχα...ασχολουμαι με τον καιρο 35 χρονια πρωτη φορα διαβαζω σημερα οτι πρεπει να φανταζομαστε. πραγματα που δεν υπαρχουν πουθενα.Αυτο ειναι πραγματικα τραγελαφικο και η τυχη δεν εχει θεση στον καιρο.Και περισυ και προπερσυ φανταζοσουν θεσεις στους αντικυκλωνες και δημιουργια χαμηλων και δευτερων κεντρων(το αγαπημενο σου)και περιμενες μεχρι τελικης πτωσης να το δειξουν τα μοντελα.Η επιστημη ξεκινα εκει που σταματαει η φαντασια,ποσο επικαιρο αυτο το αρχαιο γνωμικο.Θα πω και εγω στο υπο συσταση κομμα μου λοιπον να μην διαβαζει φαντασιωσεις αλλα μονο ανθρωπους που σεβονται οσους δεν ξερουν.Αντε τωρα καλο κουραγιο θα σας χρειαστει
                  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Originally posted by theodors3 View Post
                    παντως με μια γυρα στα 20 υποσεναρια για της 18-19 δεν τη λες αποκαρδιωτικη την εικονα με τα μισα να εχουν αποκομμενο αυλωνα δυτικοτερα η επανω μας!
                    και καποια αλλα να το φτιαχνουν για τις 20 η τις 21...

Comment

• δεν θα ανοιξω ρε συ γιαννη διαλογο ..μη επιμενεις πες οτι θες.μεχρι χτες "μαλωναμε" για το αν δινει χιονοπτωση η οχι σε αρν του τζιφου μεσα στην θεσσαλονικη...τι μου λες τωρα για φαντασματα και φαντασιες...ασε που αν βγει κατι αλλο ο παιος θα το ακυρωσεις θα μιλησεις για μοντελο καρναβαλι οπως εκανες στο πρωινο του ραν που μας χει θαψει 1000 φορες κτλ κτλ κτλ.οποτε τι διαλογο να ανοιξω μαζι σου.μαζι εχουμε μαλωσει στο παρελθον πριν σε μαθω.δεν με τσατιζεις δεν πιανει το κολπο οποτε βρες καποιον αλλο για στοχο αλλα παντα μεσα σε σεμνα πλαισια...

Comment

• ας δουμε και το ευρωπαικο με συγκρατημενη απαισιοδοξια λογω της φετινης του ασταθειας και λγοω του οτι φετος τον τζιφο τον λαμβανω πιο πολυ υπ οψιν σε σχεση με περυσι ασχετα αν τωρα το κυριο του δεν με βολευει εγω δεν αλλαζω αποψεις ανα ραν και οπως με βολευει.

Comment

δεν θα ανοιξω ρε συ γιαννη διαλογο ..μη επιμενεις πες οτι θες.μεχρι χτες "μαλωναμε" για το αν δινει χιονοπτωση η οχι σε αρν του τζιφου μεσα στην θεσσαλονικη...τι μου λες τωρα για φαντασματα και φαντασιες...ασε που αν βγει κατι αλλο ο παιος θα το ακυρωσεις θα μιλησεις για μοντελο καρναβαλι οπως εκανες στο πρωινο του ραν που μας χει θαψει 1000 φορες κτλ κτλ κτλ.οποτε τι διαλογο να ανοιξω μαζι σου.μαζι εχουμε μαλωσει στο παρελθον πριν σε μαθω.δεν με τσατιζεις δεν πιανει το κολπο οποτε βρες καποιον αλλο για στοχο αλλα παντα μεσα σε σεμνα πλαισια...
                          κανε αυτό που έκανα και εγω/..... μιλάμε άλλο φορουμ..... και ειδικά όταν δεν κάνεις και παράθεση όπως σωστά έπραξες όλα πάνε ρολοι.... υπάρχουν και άλλοι μοντ να ελεγχουν..... !!! :Ρ

δεν θέλουμε βομβες και αρκούδες στα βόρεια απλά μια καλή θέση και θα την έχουμε γιατι ακόμα και τώρα τα σενάρια είναι πολλά

δεν ξέρω τι έγραψε πιο πάνω ο ναουκαστερ γιαννης αλλά δεν το έχει στην πρόγνωση και παρατηρησε κάτι όταν αναφέρεται σε πέραν των 2 ημερών παντα βάζει την λέξη υπομονή μιλώντας γενικά..... για μαξιλα΄ρι προφανώς
                          Last edited by freeze07; 13/12/2017, 08:01 PM.
                          ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ Η ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ Η ΗΔΟΝΗ, ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ Η ΔΟΞΑ ,ΤΩΝ ΔΕ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Η ΑΡΕΤΗ!!!

Comment

δεν θα ανοιξω ρε συ γιαννη διαλογο ..μη επιμενεις πες οτι θες.μεχρι χτες "μαλωναμε" για το αν δινει χιονοπτωση η οχι σε αρν του τζιφου μεσα στην θεσσαλονικη...τι μου λες τωρα για φαντασματα και φαντασιες...ασε που αν βγει κατι αλλο ο παιος θα το ακυρωσεις θα μιλησεις για μοντελο καρναβαλι οπως εκανες στο πρωινο του ραν που μας χει θαψει 1000 φορες κτλ κτλ κτλ.οποτε τι διαλογο να ανοιξω μαζι σου.μαζι εχουμε μαλωσει στο παρελθον πριν σε μαθω.δεν με τσατιζεις δεν πιανει το κολπο οποτε βρες καποιον αλλο για στοχο αλλα παντα μεσα σε σεμνα πλαισια...
                            Εχουμε μια σημαντικη διαφορα..καιρικη παντα.Εγω διαλεξα εξ αρχης τον δρομο της αληθειας για ολους χωρις εξαιρεση.Εσυ στην πορεια υοθετησες την παγια τακτικη πολλων.. γραφεις παντα αυτο που θελουν να διαβασουν οσοι δεν ξερουν οσοι κυνηγουν την ελπιδα...οσοι χειροκροτουν τι ακουσμα της καλης ειδησης ακομη και αν ειναι ψευτικη.Αμετρητες φορες εχεις κανει αυτους τους ανθρωπους να ελπιζουν αδικα.Εγω δεν γραφω φαντασιωσεις ΟΛΟΙ το ξερουν.Πριν βγουν τα ανσαμπλς το πρωι εγραψα οτι το ευρωπαικο τρεχει οτι ναναι..δυο ωρες μετα στα ανσαμπλς ολοι ειδαν ποιος ειχε δικιο.Αν απλα εγραφες οσα γραφεις απο χαρα η απο κατι αλλο δεν θα ειχα προβλημα.Δυστιχως το κανεις εσκεμενα κια εχεις το κοινο σου... ομως και δεν μπορω να σε αφησω αναπαντητο.Πουλας ελπιδα σαν το τζοκερ.Το τι εχω πει για τα χιονια ακομη και στη περιοχη σου τα τελευταια 15χρονια εδω μεσα ειναι γνωστα...επισης γνωστο ειναι ποσες φορες καθε χρονο ταζεις κατι αλλο απο αυτο που υπαρχει.Δεν θα κανουμετο 1%,χαρουμενη ειδηση για να μας χειροκροτουν με την ελπιδα μια στις 100 εκτιμησεις να πεσει μεσα.Σε εγγαλω πισω στην λογικη και την ορθολογικη εκτιμηση που δεν αρεσει αλλα..ομως ειναι η μονη αληθεια.
                            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• για να δουμε τι θα πει και αυτος...η πλαστιγγα ειναι ελαφρος αρνητικη τωρα,αν δεν δειξει εστω και κατι σε διχογνωμια ο παιος γερνει προς το αρκετα αρνητικο για σημερα ομως γιατι αυριο μπορει να δειξουν κατι αλλο γιατι ειναι αδυνατον να ζηταμε απο τα μοντελα να πιασουν αν θα αποκοπει μια ακρη ενος αυλωνα καπου στην αδριατικη απο τωρα

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                                Εχουμε μια σημαντικη διαφορα..καιρικη παντα.Εγω διαλεξα εξ αρχης τον δρομο της αληθειας για ολους χωρις εξαιρεση.Εσυ στην πορεια υοθετησες την παγια τακτικη πολλων.. γραφεις παντα αυτο που θελουν να διαβασουν οσοι δεν ξερουν οσοι κυνηγουν την ελπιδα...οσοι χειροκροτουν τι ακουσμα της καλης ειδησης ακομη και αν ειναι ψευτικη.Αμετρητες φορες εχεις κανει αυτους τους ανθρωπους να ελπιζουν αδικα.Εγω δεν γραφω φαντασιωσεις ΟΛΟΙ το ξερουν.Πριν βγουν τα ανσαμπλς το πρωι εγραψα οτι το ευρωπαικο τρεχει οτι ναναι..δυο ωρες μετα στα ανσαμπλς ολοι ειδαν ποιος ειχε δικιο.Αν απλα εγραφες οσα γραφεις απο χαρα η απο κατι αλλο δεν θα ειχα προβλημα.Δυστιχως το κανεις εσκεμενα κια εχεις το κοινο σου... ομως και δεν μπορω να σε αφησω αναπαντητο.Πουλας ελπιδα σαν το τζοκερ.Το τι εχω πει για τα χιονια ακομη και στη περιοχη σου τα τελευταια 15χρονια εδω μεσα ειναι γνωστα...επισης γνωστο ειναι ποσες φορες καθε χρονο ταζεις κατι αλλο απο αυτο που υπαρχει.Δεν θα κανουμετο 1%,χαρουμενη ειδηση για να μας χειροκροτουν με την ελπιδα μια στις 100 εκτιμησεις να πεσει μεσα.Σε εγγαλω πισω στην λογικη και την ορθολογικη εκτιμηση που δεν αρεσει αλλα..ομως ειναι η μονη αληθεια.
                                τι με κανεις?...χαχαχαχαχα..και τι ειμαστε δικαστηριο και με εγγαλεις?...χαχχαχα..γιαννη ελεος δηλαδη σιγα μην αποπλανω και τα πληθη,να παω για πρωθυπουργος τοτε..τελος παντων κακος απανταω γιατι ετσι αναβουν τα αιματα...

Comment

Working...
                                X