Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Και για όλη την Ελλάδα βασικά τώρα που το ξαναείδα
    ΕΝΑ 2005 ΘΕΛΩ!!!! ΓΙΝΕΤΕΕΕ??:nod::nod:

Comment

• Πολύ όμορφα τρεξίματα, με έναν ευρωπαίο να δείχνει αλλεπάλληλα χαμηλά!
      Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
      Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Τι προτιματε στυλ Ευρωπαιου...ποιο βαρυ φθινοπωρινο σκηνικο σε ολη την χωρα με μεγαλυτερη διαρκεια προφανως ή gfs με χιονια ακομα και σε χαμηλα υψομετρα και Χειμωνιατικο σκηνικο?
        ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:

Comment

• Originally posted by Χιονόλυτο View Post
          Τι προτιματε στυλ Ευρωπαιου...ποιο βαρυ φθινοπωρινο σκηνικο σε ολη την χωρα με μεγαλυτερη διαρκεια προφανως ή gfs με χιονια ακομα και σε χαμηλα υψομετρα και Χειμωνιατικο σκηνικο?
          καλά η απάντησή μου είναι προφανής, μετά από τέτοιο φθινόπωρο... ευρωπαίος με 1000
          Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
          Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Στυλ Ευρωπαίου με αλλεπάλληλες βροχές και βαρύα χιόνια στα Βουνά, με θερμοκρασίες στους μέσους όρους. Για χιόνια στα χαμηλά ακόμα Νοέμβριος είναι Ρε παιδιά γιατί βιαζεστε?

Comment

• Originally posted by billipiros12 View Post
              Ρε παιδιά γιατί βιαζεστε?
              Ερωτηση εκανα Χαχαχα αν και εγω προτιμω χειμερινο στυλ ωστε να παρουμε μια τζουρα γιατι ποτε δεν ξες...:/

Comment

• Originally posted by Χιονόλυτο View Post
                Ερωτηση εκανα Χαχαχα αν και εγω προτιμω χειμερινο στυλ ωστε να παρουμε μια τζουρα γιατι ποτε δεν ξες...:/
                Καλημέρα δεν πήγαινε σε σένα η ερώτηση.. Γενικά μίλαγα γιατί βλέπω να ψάχνουν χιονια στα χαμηλά όταν ακόμα τα βουνά μας είναι άδεια εκτός από σμολικα κλπ.

Comment

• Και εγώ αν και προτιμώ Χειμωνιάτικο σκηνικό, για να χιονίσει όμως εδώ θέλουμε -6 στα 850 τουλάχιστον που σιγά μη γίνει, οπότε θα πω και εγώ Ευρωπαίο..

Comment

• Καλημέρα δεν πήγαινε προσωπικά σε σένα η ερώτηση.. Γενικά μίλαγα γιατί βλέπω να ψάχνουν χιονια στα χαμηλά όταν ακόμα τα βουνά μας είναι άδεια εκτός από σμολικα κλπ.

Comment

• Σωτηρη

Comment

• Καλά αν βγει ο Ευρωπαίος θα σαπίσουμε!Και θα θαφτούν τα βουνά!Μακάρι μακάρι!

Comment

• Καλημέρα..Επειδή πάντα βγαίνει ενδιάμεση κατάσταση,εγώ ψηφίζω κάτι από Ευρωπαίο και τζίφο!!
                          Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???

Comment

• στο Χολαργο ξεκινησε ασθενης βροχη

Comment

• Originally posted by leon View Post
                              στο Χολαργο ξεκινησε ασθενης βροχη
                              Υπαρχει ποστ αναφορων για τον Νοεμβριο.

Comment

• Εγώ θέλω μπόλικες βροχές από 8 Νοεμβρίου σε όλη την χώρα με δυο-τρια βαρβατα χαμηλά και κοντά στης 20 εκεί ας έρθει ο χιονιάς (αν και δεν το κρύβω ότι αυτό με της 13 μου άνοιξε την όρεξη)

Comment

Working...
                                X