Καιρό έχουμε να δούμε χαμηλό εκ σύρτης...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Collapse
X
-
Originally posted by Χιονόλυτο View Post
Χα χα χα εκεί πήγε κατευθείαν και μένα το μάτι μου. Δεν έχει και 24 ώρες ακόμα να απολαμβάναμε υπέροχη διάταξη
Είναι μακριά ακόμα ρε ****το όμως, προηγείται η μπίχλα πρώτα( aka αναγκαία κακά)ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
Για να δουμε τι μας κρυβει ο Νοεμβρης(ισως βγαλει τα σπασμενα και με το παραπανω!).Originally posted by xionoflorina View Post
Χα χα χα εκεί πήγε κατευθείαν και μένα το μάτι μου. Δεν έχει και 24 ώρες ακόμα να απολαμβάναμε υπέροχη διάταξη
Είναι μακριά ακόμα ρε ****το όμως, προηγείται η μπίχλα πρώτα( aka αναγκαία κακά)ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:
Comment
-
Λες;. Τέτοιο να γίνει και μετά κάθε χρόνο θα κάνω τάμα να βγαίνει Σεπτέμβρης-Οκτώβρης με 500 ώρες ηλιοφάνεια.Originally posted by Χιονόλυτο View PostΓια να δουμε τι μας κρυβει ο Νοεμβρης(ισως βγαλει τα σπασμενα και με το παραπανω!).
Πάντως να ξερεις, από έναν γνήσιο Νοεμβριολόγο τώρα, ότι αυτόν τον μήνα αν δεν φτάσει στις 30 ώρες δεν είναι σίγουρο τίποτα. Ούτε στις 50 ώρες δεν κλειδώνει κάτι. Δεν είναι σαν κάτι Γενάρηδες που από τις 150 ώρες κλειδώνει το ψύχος και κοιτάς μετά που θα βγει το χαμηλό. Νοέμβριο μπορεί στις 100 ώρες να δείχνει -6 και στις 30 με το ζόρι να μπαίνει το -1.ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
Λογικο. Μεταβατικος μηνας. Οπως και να εχει ομως καλλιστα βγαζει ενα ωραιοτατο χιονι(βλεπε περσυ).Originally posted by xionoflorina View PostΛες;. Τέτοιο να γίνει και μετά κάθε χρόνο θα κάνω τάμα να βγαίνει Σεπτέμβρης-Οκτώβρης με 500 ώρες ηλιοφάνεια.
Πάντως να ξερεις, από έναν γνήσιο Νοεμβριολόγο τώρα, ότι αυτόν τον μήνα αν δεν φτάσει στις 30 ώρες δεν είναι σίγουρο τίποτα. Ούτε στις 50 ώρες δεν κλειδώνει κάτι. Δεν είναι σαν κάτι Γενάρηδες που από τις 150 ώρες κλειδώνει το ψύχος και κοιτάς μετά που θα βγει το χαμηλό. Νοέμβριο μπορεί στις 100 ώρες να δείχνει -6 και στις 30 με το ζόρι να μπαίνει το -1.
Ποσες φορες αλλαξε ο αυλωνας απολα τα μοντελα.Last edited by Χιονόλυτο; 03/11/2017, 09:46 PM.ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:
Comment
-
Πέρσυ δεν άντεχα να τα βλέπω. Αφού λεω στον άλλο το Βαγγέλη πες μου όταν κλειδώσει που θα χιονίσει γιατί θα πάθω τίποτα από τα νεύρα. Και όταν μου λέει ότι θα χιονίσει δεν μπήκα να δω διάταξη. Σε κείνο το klart με τον υετό του ευρωπαικού μπήκα να δω τα χρώματα. Και βλέπω εκείνο το γκρι χρώμα και τις νιφάδες που βγάζει και λέω άντε γα μώωωωω επιτέλους,Originally posted by Χιονόλυτο View PostΛογικο. Μεταβατικος μηνας. Οπως και να εχει ομως καλλιστα βγαζει ενα ωραιοτατο χιονι(βλεπε περσυ).
Ποσες φορες αλλαξε ο αυλωνας απολα τα μοντελα.
Πάντως το περσινό ωραιότατο και γλυκό χιόνι σε μία κλίμακα από το 5(πασπάλα) μέχρι το 1( 1998) μάλλον στο 3 θα μπαινε. Τιμιότατο δλδ αλλά ως εκεί. Αν μπορούσε φέτος να βγάλει ένα χιόνι κλίμακας 2 θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως
. Kαι το ίδιο να ξανακάνει δεν θα με χαλάσει βεβαίως.
ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
Τωρα θελουμε το 2 και μεσα στον χειμωνα το καλο.Originally posted by xionoflorina View PostΠέρσυ δεν άντεχα να τα βλέπω. Αφού λεω στον άλλο το Βαγγέλη πες μου όταν κλειδώσει που θα χιονίσει γιατί θα πάθω τίποτα από τα νεύρα. Και όταν μου λέει ότι θα χιονίσει δεν μπήκα να δω διάταξη. Σε κείνο το klart με τον υετό του ευρωπαικού μπήκα να δω τα χρώματα. Και βλέπω εκείνο το γκρι χρώμα και τις νιφάδες που βγάζει και λέω άντε γα μώωωωω επιτέλους,
Πάντως το περσινό ωραιότατο και γλυκό χιόνι σε μία κλίμακα από το 5(πασπάλα) μέχρι το 1( 1998) μάλλον στο 3 θα μπαινε. Τιμιότατο δλδ αλλά ως εκεί. Αν μπορούσε φέτος να βγάλει ένα χιόνι κλίμακας 2 θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως
. Kαι το ίδιο να ξανακάνει δεν θα με χαλάσει βεβαίως.ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:
Comment

Comment