Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πολιτική θεματολογία Νο. 8

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by evonimos View Post
    Εαν σε πειραζει η λεξη "τρομπαρισμα" και σου καθεται σαν κοκκαλακι στο λαιμο, διαβαζε το "inflation" εσυ για να εισαι ηρεμος..

Αλλες αναλυσεις μαζι σου δεν κανω, γιατι θα πρεπει να ραφω παλι πως πεφτουν τα επιτοκια με OMO οπως εκανα στο αλλο θεμα και δεν καταλαβαινες με τιποτα!

Ας μεινουμς λοιπον στο "inflatio" που σου αρεσει και καταλαβαινεις και αστα τα αλλα για αυτους που ξερουν.

χαχα για πες το και στις κεντρικές τράπεζες HΠΑ και ΕΕ να τους φωτίσεις γιατί προφανώς ούτε αυτές δεν καταλαβαίνουν με τίποτα και αποφασίζουν και οι δύο την πολιτκή αύξησης των επιτοκίων. Και μείωσης αγοράς ομολόγων. Δεν διαβάζουν evonimos φαίνεται.

Και οφείλεις να εξηγείς τι εννοείς με ΟΜΟ διότι τα open market operations δεν οφείλουν να τα γνωρίζουν όλοι. Παριστάνεις τον ξερόλα πετώντας αγγλικές ορολογίες και συντμήσεις για να κάνεις επίδειξη γνώσεων. Αν όμως τις είχες όντως, θα έγραφες φυσιολογικά και ελληνικά με αγγλικούς όρους μόνο όπου χρειάζεται.

ΥΓ. Για να απαντάς με αυτό το σχόλιο σημαίνει ότι δεν κατάλαβες καν αυτό που έγραψα για το μαργαριτάρι σου περί deflation και τρόμπας.

Comment

• Ο.Μ.Ο., οπως το απορρυπαντικο...
      Δεν ξερω τις Ελληνικες ορολογιες ουτε με ενδιαφερει να τις μαθω στα 40 μου.

Εαν θες εσυ που τις ξερεις κανε μεταφραση.

Comment

• Tα επιτοκια προοριζονται για δυνατο hike ή οπως λεει και ο Blankfein "normalization", οποτε ετοιμαστειτε..

Πανε για 3%-4% οπως φαινεται..

Last edited by evonimos; 27/02/2018, 11:24 PM.

Comment

• Originally posted by evonimos View Post
          Tα επιτοκια προοριζονται για δυνατο hike ή οπως λεει και ο Blankfein "normalization", οποτε ετοιμαστειτε..

Πανε για 3%-4% οπως φαινεται..
          ξαναβάλτο αλλά στα οικονομικά if you please, εδώ είναι πολιτικά.

και αν το ξαναβάλεις πες και γιατί ακριβώς "πρέπει να προετοιμαστούμε", αν δηλαδή σε ανησυχεί κάτι, για να σου απαντήσω αναλόγως και να ηρεμήσεις.

Comment

• Ειχαμε γνωριστει παλαιοτερα σε μια ημεριδα που ημασταν ομιλητες εγω και ο συνεργατης μου με θεμα, αν δεν καω λαθος,τη διαχειριση φυσικων πορων και την ορθη γεωργικη πρακτικη. Ομολογω οτι δεν μου αφησε τις καλυτερες των εντυπωσεων με τη χειραψια και το βλεμμα του. Ηλπιζα να κανω λαθος.
            Δυστυχως δεν εκανα.
            Τα συγχαρητηρια μου, λοιπον κ Κουβελη.Ειστε πλεον υπο τις οδηγιες του Καμενου. Τι καταντια......

Comment

• με όσα βλέπω σε διάφορα ρεπορτάζ που έλεγαν Καμμένος και Κουβέλης ο ένας για τον άλλον ήδη απ το 2010, εμένα μ αρέσει πολύ ο ανασχηματισμός. Ο Τσίπρας την φόρεσε κανονικά στον Καμμένο και ελπίζω έτσι να επιταχυνθεί και να ενταθεί το σπάσιμο των Συριζαίων με τους ΑΝΕΛ.

Comment

Working...
              X