Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πολιτική θεματολογία Νο. 8

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ο Νίκος Μπογιόπουλος διασύρει με στοιχεία και χωρίς έλεος την Εύα Καϊλή

Ο Νίκος Μπογιόπουλος απαντά στις ασυνάρτητες γελοιότητες της Εύας Καϊλή που έγραψε πως "κομμουνιστές σκότωσαν τον παππού της" και την διασύρει χωρίς έλεος.

Διαβάστε το άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου στον imerodromo, που ακολουθεί:
    «Κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν τον παππού μου (…). Κομμουνιστές εγκληματίες έκαψαν το σπίτι της οικογένειάς μου, αφού το καταλήστεψαν».
    Είναι γνωστή η παραπάνω κραυγή πολιτικής (και ιστορικής) απόγνωσης που πρόσφατα βγήκε από τα χείλη της ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ κυρίας Εύας Καϊλή, η οποία με την μαρτυρία της πρόσθεσε το δικό της λιθαράκι αλήθειας ώστε να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι νέοι τα… εγκλήματα των κομμουνιστών.
    Που έγιναν αυτά που λέει η κυρία Καϊλή; Στην Κωνσταντία Μακεδονίας, όπως μας πληροφόρησε.
    Μόνο που, ξέρετε, με την διήγηση της κυρίας Καϊλή υπάρχουν μερικά προβλήματα. Και για την ακρίβεια: Δεν συμφωνούν οι ημερομηνίες…
    Εξηγούμαστε:
    1) Το μόνο γνωστό και ιστορικά καταγεγραμμένο συμβάν την περίοδο του Εμφυλίου στην Κωνσταντία Μακεδονίας (έργο του μεταβαρκιζιανού κράτους, αλλά αυτό ας το προσπεράσουμε για να μην ταλαιπωρήσουμε περαιτέρω το μυαλουδάκι της κυρίας Καϊλη) λαμβάνει χώρα τον Φλεβάρη του 1947. Τότε, λοιπόν, θα ήταν που οι «κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν τον παππού» της Εύας. Σίγουρα, πάντως, δεν γίνεται να της «σκότωσαν τον παππού», να «έκαψαν» και «καταλήστεψαν σπίτια» μετά το ’49, αφού μετά το 1949 οι «εγκληματίες κομμουνιστές» είχαν βρει αυτό που τους άξιζε στα εκτελεστικά αποσπάσματα, στις φυλακές, στα Μακρονήσια και στον Αη Στράτη – και ουχί… Αη Στρατή (!) όπως τον εκφωνούσε στο MEGA η κυρία Καϊλή.
    2) Όπως μαθαίνουμε η κυρία Καϊλή γεννήθηκε το 1978 (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95...8A%CE%BB%CE%AE). Και τώρα θα πείτε και τι μας νοιάζει και γιατί ασχολούμαστε με την ηλικία μιας κυρίας. Απάντηση: Περιμένετε…
    3) Στις 9/6/2014 δημοσιεύτηκε άρθρο αφιερωμένο στην κυρία Καϊλή στο «Πρώτο Θέμα» με προσωπικές της φωτογραφίες και περιγραφές από την προσωπική της ζωή (http://www.protothema.gr/politics/ar...a-gia-tin-eua/). Εκεί, λοιπόν, ανάμεσα στα άλλα διαβάζουμε:
    α) «Ο πατέρας της, Αλέξανδρος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη, αποφοίτησε από το Ζωγράφειο Λύκειο και βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει μηχανολόγος – ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΑΠΘ. Στα 23 του χρόνια έχει ήδη γίνει πατέρας της Εύας…»
    Αλλά: Αν ο πατέρας της Εύας – που, παρεμπιπτόντως παλιότερα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο πρωην υπουργός Υγείας Αδωνης Γεωργιαδης τον είχε διορίσει πρόεδρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου (http://www.koutipandoras.gr/article/...li-proedro-toy) – το 1978 που γεννήθηκε η Εύα ήταν 23 ετών, τότε εκείνος γεννήθηκε το 1955. Συνεπώς τον μπαμπά του μπαμπά της Εύας δεν μπορεί να τον «σκότωσαν οι κομμουνιστές» το 1947, γιατί τότε εκείνος δεν θα μπορούσε – οχτώ χρόνια αφότου τον «σκότωσαν οι κομμουνιστές» – να έχει γεννήσει τον μπαμπά της Εύας και έτσι η Εύα δεν θα είχε παππού…
    Μήπως, όμως, οι εγκληματίες κομμουνιστές «σκότωσαν τον (άλλον) παππού» της Εύας, τον παππού, δηλαδή, από την μεριά της μαμάς της;
    Αυτή η εκδοχή θα ήταν μια κάποια λύση στο πρόβλημα, αλλά και πάλι το ίδιο δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», στηριγμένο σε διηγήσεις της ίδιας της Εύας, περιπλέκει τα πράγματα. Ιδού πως μας λέει το δημοσίευμα ότι η Εύα περνούσε σαν παιδάκι τα καλοκαίρια της:
    β) «…τα ξένοιαστα καλοκαίρια στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου ζούσε ο παππούς και η γιαγιά από την πλευρά της μητέρας της, ήταν οι στιγμές όπου αποκαλυπτόταν η πιο αλέγκρα, έντονη πλευρά της».
    Τι μαθαίνουμε εδώ; Μα ότι μετά το 1978 που γεννήθηκε η Εύα, η Εύα ζούσε ξένοιαστα καλοκαίρια με τον ολοζώντανο παππού (και την γιαγιά) από την μεριά της μαμάς της.
    Συνεπώς – από το 1978 και μέχρι τουλάχιστον που η Εύα ήταν παιδούλα – ούτε αυτόν τον παππού της Εύας τον «σκότωσαν οι κομμουνιστές». Εκτός αν η Εύα τα ξένοιαστα καλοκαίρια, όταν και «αποκαλυπτόταν η πιο αλέγκρα, έντονη πλευρά της», τα περνούσε με το φάντασμα του παππού της…
    Βεβαίως δεν αρνούμαστε ότι η κυρία Καϊλή γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας την οικογενειακή της κατάσταση. Ίσως όχι τόσο καλά όσο κατέχει την ιστορία περί τα «εγκλήματα των κομμουνιστών», αλλά (θα πρέπει να) την γνωρίζει.
    Την επόμενη φορά, συνεπώς, που θα μιλήσει για τα «εγκλήματα των κομμουνιστών», ας κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις σε εκείνο το αφιέρωμα που της είχε κάνει το «Πρώτο Θέμα».
    Μέχρι τότε, πάντως, εμείς ενθυμούμενοι πως αντιμετώπιζαν τέτοια θέματα οι δικοί μας παππούδες, δικαιούμαστε να αναρωτιόμαστε: «Τίνος εγγονή είσ’ εσύ παιδάκι μου»;
    11/01/2017

Comment

Γεωργιάδης: Δεν ήμουν ποτέ ακροδεξιός στη ζωή μου

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ’δωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον Real Fm.

Σημειώνεται ότι ο Δ, Τζανακόπουλος είχε δηλώσει ότι: «Η ΝΔ έχει υποστεί μία ριζική μετάλλαξη. Τα δύο πρόσωπα των αντιπροέδρων είναι σαν τα δύο πρόσωπα του Ιανού. Ο οικονομικός νεοφιλελευθερισμός συνταιριάζει αρμονικά με την εθνική και ακροδεξιά εξαλλοσύνη».
      Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ απάντησε: «Είμαι φιλελεύθερος δεξιός. Δεν ήμουν ποτέ ακροδεξιός στη ζωή μου. Η ακροδεξιά έχει αντικοινοβουλευτικά χαρακτηριστικά, εγώ είμαι αναφανδόν οπαδός της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, άρα της ελευθερίας».
      Στη συνέχεια, επισήμανε: «Ήμουν πάντα φιλελεύθερος δεξιός και φιλελεύθερος δεξιός παραμένω. Δεν έχω αλλάξει. Αν έχει τόση αγωνία δε ο κ. Τζανακόπουλος μπορεί να έλθει να παρακολουθήσει διάφορες πολιτικές μου ομιλίες και να μάθει ακόμα καλύτερα τι θα πει να είσαι δεξιός και φιλελεύθερος και υπερήφανος για αυτό στην Ελλάδα».

Υ.Γ. Αρχίσαν να λένε και ανέκδοτα μερικοί,τώρα που φεύγει το καλοκαίρι.
      http://www.topontiki.gr/article/2353...nw-hA4.twitter
      11/01/2017

Comment

Είναι ντροπή το 2017 νέοι άνθρωποι να έχουν εμμονές και φανταςιώςεις τέτοιου είδους δηλαδή ναζισμός vs κομμουνισμός. Ζείτε με φαντάσματα, σέρνετε αέναα μία κουβέντα ξεπερασμένη εδώ και δεκαετίες και γίνεστε φανατικότεροι των φσνατικότερων χωρίς λόγο. Ξεπεράστε τις εμμονές σας και δείτε το σήμερα! Αυτοί οι φανατισμοί τρέφουν σημερινά ψήγματα σε διάφορα σημεία του ανεπτυγμένου κόσμου.
        Σταματήστε να κινείστε με αυτή την αρρωστημένη "λογική" και να βάζεται ταμπέλες σε όλους "κομμουνιστής" "ναζιστής" "ακροδεξιός" " ακροαριστερός" κλπ κλπ. Οχι δε είναι έτσι ο κόσμος το 2017! ΞΥΠΝHΣΤΕ!
        Last edited by stelios-salonik; 30/08/2017, 12:56 PM.
        ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ...
        ΠΑΛΙ ΔΙΩΞΙΜΟ ΘΕΛΟΥΝΕ

Comment

Αυτό λέω κι εγώ.
          Δεν υπάρχει στον κόσμο κομμουνισμός εκτός από μία τρελή οικογένεια τυρρανων στη Βόρειο Κορεα.

Κάθε αναφορά σε κομμουνισμό πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με γελοιοποίηση.
          Γιατί είναι γελοίοι.

Η ιστορία απέρριψε παταγωδώς το κομμουνισμο όπως και το ναζισμό.
          Last edited by Κωστας.; 30/08/2017, 09:32 AM.

Comment

Ας ασχοληθούμε με κάτι πιο έξυπνο και χρηστικο

με ένα ΕΞΩΔΙΚΟ τέρμα ο ΕΝΦΙΑΣ

ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

http://taxalia.blogspot.gr/2017/08/blog-post_1695.html

Comment

Originally posted by stelios-salonik View Post
              Είναι ντροπή το 2017 νέοι άνθρωποι να έχουν εμμονές και φανταςιώςεις τέτοιου είδους δηλαδή ναζισμός vs κομμουνισμός. Ζείτε με φαντάσματα, σέρνετε αέναα μία κουβέντα ξεπερασμένη εδώ και δεκαετίες και γίνεστε φανατικότεροι των φσνατικότερων χωρίς λόγο. Ξεπεράστε τις εμμονές σας και δείτε το σήμερα! Αυτοί οι φανατισμοί τρέφουν σημερινά ψήγματα σε διάφορα σημεία του ανεπτυγμένου κόσμου.
              Σταματήστε να κινείστε με αυτή την αρρωστημένη "λογική" και να βάζεται ταμπέλες σε όλους "κομμουνιστής" "ναζιστής" "ακροδεξιός" " ακροαριστερός" κλπ κλπ. Οχι δε είναι έτσι ο κόσμος το 2017! ΞΥΠΝHΣΤΕ!
              Έλα βρε Στέλιο,καταργήθηκαν οι ταμπέλες,και πως είναι ο κόσμος του 2017 δηλαδή???...τραμπιστές,μερκελιστές,μαδουριστές,ή.. .πάτα-το-κουμπί Κιμ-ιστές!!!!
              11/01/2017

Comment

Originally posted by orinos View Post
                Ας ασχοληθούμε με κάτι πιο έξυπνο και χρηστικο

με ένα ΕΞΩΔΙΚΟ τέρμα ο ΕΝΦΙΑΣ

ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

http://taxalia.blogspot.gr/2017/08/blog-post_1695.html
                Το επιχείρημα των συριζοκαμμένων είναι μετά τις εκλογές του 2015 νομιμοποιήθηκαν όλα αυτά τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ....... τί να πεις σε αυτό τώρα?!?!?!? Πόσα ναρκωτικά να πάρεις, πόσες λοβοτομές να κάνεις για να μη νιώθεις τη βλακεία των συριζανελ?
                ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ...
                ΠΑΛΙ ΔΙΩΞΙΜΟ ΘΕΛΟΥΝΕ

Comment

Ακριβώς αυτό.

Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Comment

IMG_3543.JPG

Τσοκαρο αξιας 7000 ευρω τον μηνα
                    θέλω τα χιόνια, εκείνα τα παλιά

Comment

’ντε και καλή συγκυβέρνηση...μνημονιάκηδες.

11/01/2017

Comment

Ξεσπαθωσαν πάλι οι κομμουνιστές που βαλθηκαν να βγαλουν την Καιλή ψευτρα επειδή ο παππούς της δεν ήταν βιολογικός αλλά πρώτος σύζυγος της γιαγιάς της. Τί και αν εκατοντάδες άλλοι είχαν αντίστοιχες περιπτώσεις να διηγηθουν τα καλά παιδιά και οι αγωνιστες της αριστεράς επιτίθενται στο πρόσωπο και κατά κοπαδια.

Όχι ότι έχω κάποια συμπάθεια στην Καιλη, αλλά αυτό που γίνεται είναι συκοφαντια όταν υπάρχουν τόσες μαρτυρίες.

Sent from my D5803 using Tapatalk
                        Last edited by GiaPa; 02/09/2017, 12:41 AM.
                        Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

Originally posted by Κωστας. View Post
                          Αυτό λέω κι εγώ.
                          Δεν υπάρχει στον κόσμο κομμουνισμός εκτός από μία τρελή οικογένεια τυρρανων στη Βόρειο Κορεα.

Κάθε αναφορά σε κομμουνισμό πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με γελοιοποίηση.
                          Γιατί είναι γελοίοι.

Η ιστορία απέρριψε παταγωδώς το κομμουνισμο όπως και το ναζισμό.
                          Δεν ισχύει δυστυχώς. Στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες για να μην πω εκατοντάδες χιλιάδες. Δες το Λουμπεν στο Facebook που είναι αριστερο φερεφωνο και ξεπλενει τα πάντα πόσους ακολουθους έχει...

Comment

Originally posted by GiaPa View Post
                            Ξεσπαθωσαν πάλι οι κομμουνιστές που βαλθηκαν να βγαλουν την Καιλή ψευτρα επειδή ο παππούς της δεν ήταν βιολογικός αλλά πρώτος σύζυγος της γιαγιάς της. Τί και αν εκατοντάδες άλλοι είχαν αντίστοιχες περιπτώσεις να διηγηθουν τα καλά παιδιά και οι αγωνιστες της αριστεράς επιτίθενται στο πρόσωπο και κατά κοπαδια.

Όχι ότι έχω κάποια συμπάθεια στην Καιλη, αλλά αυτό που γίνεται είναι συκοφαντια όταν υπάρχουν τόσες μαρτυρίες.

Δεν το σχολίασα καν το κάζο της κυρίας αυτής που τα τσεπώνει στας Βρυξέλας.Μία κουβέντα μόνο θα πω...ας πρόσεχε,βγήκε και είπε ψέματα.Τελικά...θυμήθηκε πως ήταν ο πρώτος σύζυγος της γιαγιάς της αυτός που σκοτώθηκε.Μεταξύ σοβαρού κι αστείου να πω ότι η ίδια,οφείλει τελικά την ύπαρξή της...στους Κομμουνιστές.
                            11/01/2017

Comment

Originally posted by GiaPa View Post
                              Δεν ισχύει δυστυχώς. Στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες για να μην πω εκατοντάδες χιλιάδες. Δες το Λουμπεν στο Facebook που είναι αριστερο φερεφωνο και ξεπλενει τα πάντα πόσους ακολουθους έχει...

Καλημερα σε ολους

Αφου ο φιλος GiaPa εδωσε το εναυσμα ας ευχηθουμε και εμεις, μερες που ειναι, καλη σταδιοδρομια στα παιδια, και οχι μονο, της ( και α και ου και ) ΔΑΠ ΝΔΦΚ....

http://luben.tv/videos/125541
                              θέλω τα χιόνια, εκείνα τα παλιά

Comment

Originally posted by Μαμούθ View Post
                                Δεν το σχολίασα καν το κάζο της κυρίας αυτής που τα τσεπώνει στας Βρυξέλας.Μία κουβέντα μόνο θα πω...ας πρόσεχε,βγήκε και είπε ψέματα.Τελικά...θυμήθηκε πως ήταν ο πρώτος σύζυγος της γιαγιάς της αυτός που σκοτώθηκε.Μεταξύ σοβαρού κι αστείου να πω ότι η ίδια,οφείλει τελικά την ύπαρξή της...στους Κομμουνιστές.
                                Εντάξει έχεις δίκιο. Η ανακρίβεια της Καιλή είναι πολύ πιο μεμπτη απο το γεγονός οτι ομοιδεατες σου δολοφονουσαν με κονσερβοκουτια αθώους πολίτες. Για τον ευρωβουλευτή του Συριζα Παπαδημουλη που ταχτηκε ανοιχτά υπέρ του δικτατορα Μαδούρο όμως τίποτα.

Last edited by GiaPa; 02/09/2017, 12:24 PM.

Comment

Working...
                                X