Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πολιτική θεματολογία Νο. 8

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Μαμούθ View Post
    Και μη μιλάς εσύ από το Λέστερ γιά νεκρούς...Πάρε μιά μικρή λίστα επεμβάσεων από ’γγλους Γάλλους Αμερικάνους,γιατί η λίστα είναι ατελείωτη.Μόνο κάποιες ημερομηνίες θα σου βάλω,μήπως και έρθεις στα ίσια σου... Από το 44' και δώθε.Αν με προκαλέσεις θα γεμίσει η θεματολογία της ιστορίας με όλα τα εγκλήματα του Ιμπεριαλισμού.Εδώ γιά να μένουν αυτά...
    Δεκέμβρης 1944, Αθήνα
    Αύγουστος 1945, Χιροσίμα - Ναγκασάκι
    1945, Ινδονησία
    1945, Ινδοκίνα
    1947, Μαδαγασκάρη
    1948, Μαλαισία
    18.4.1948, Ιταλία
    1950, Κορέα
    1951, Αίγυπτος
    1952, Τυνησία, Μαρόκο
    1952, Κένυα
    18.9.1953, Ιράν
    1954, Γουατεμάλα
    1954, Αλγερία(μόνο εδώ οι Γάλλοι ανεβάζουν τους νεκρούς από 300.000-460.000,ενώ οι Αλγερινοί σε...1.500.000)
    1956, Αίγυπτος
    1958, Λίβανος
    1958, Αραβικά Εμιράτα
    1958, Ιορδανία
    Ιούλης 1958, Ιράκ
    Αύγουστος 1960, Κογκό
    Απρίλης 1961, Κούβα
    Γενάρης 1966, Παναμάς
    1964, Βιετνάμ
    1965, Αγιος Δομήνικος
    21 Απρίλη 1967, Ελλάδα
    1967, Αραβικές Χώρες
    1968, Αφρική(Ουγκάντα, Κένυα,’γιος Μαυρίκιος)
    1969, Ανγκουίλα
    Σεπτέμβρης 1973, Χιλή
    Οκτώβρης 1973, Αίγυπτος - Συρία
    Ιούλης 1974, Κύπρος
    1978, Λίβανος
    1978, Ζαΐρ
    1979, Τσαντ
    Αύγουστος 1981, Λιβύη
    Μάης 1982, Μαλβίνες (Φόκλαντ)
    Αύγουστος 1982, Λίβανος
    Οκτώβρης 1983, Γρενάδα
    Δεκέμβρης 1989, Παναμάς
    Γενάρης 1991, Ιράκ
    Οκτώβρης 1992, Σομαλία
    Γενάρης 1993, Ιράκ
    Ιούνης 1993, Ιράκ
    Απρίλης 1994, Βοσνία
    Οκτώβρης 1994, Ιράκ
    Νοέμβρης 1996, Ιράκ
    Δεκέμβρης 1996, Ιράκ
    Δεκέμβρης 1998, Ιράκ
    Μάρτης 1999, Κοσσυφοπέδιο και Σερβία
    Οκτώβρης 2001, Αφγανιστάν
    Μάρτης 2003, Ιράκ......Δεν μπορώ άλλο φίλε μου,πιάστηκαν τα δάχτυλα,μετά πάμε στην λεγομένη...Αραβική ’νοιξη,που είναι τελικά χειμώνας.Δεν αναφέρω τίποτε γιά την γενοκτονία των Ινδών.Το αφήνω γιά μιά άλλη φορά.
    Αυτούς υπερασπίζεστε εδώ μέσα κάποιοι...τους παγκόσμιους νταβατζήδες που καταδυναστεύουν τους λαούς εδώ και αιώνες γιά να ζουν αυτοί και καλά πολιτισμένα δήθεν,μέσα από το αίμα και του ιδρώτα των λαών.
    Υ.Γ.Μην προσπεράσεις το 8,φτιάχνοντας 9...
    Ουτε οι ολιγοημερες διακοπες δεν σου εβαλαν ενα δραμι μυαλο...Ιμπεριαλισμος...εχεις ξεχαστει στον Λενιν βρε αμοιρε...2017 λεει το ημερολογιο. Αιντε προσκυνα εσυ λαβαρα και μνημεια του Αρη, οσο ο κοσμος καλπαζει στην εξελιξη , ο Κιμ Γιονγκ Ουν πεφτει στα τεσσερα, ο Μαδουρο στα οκτω και χωρες ανα τον κοσμο βαζουν τον κομμουνισμο στην επισημη παρανομια.
    Η ενωση Κυνηγων ανα τον κοσμο εχει πιο πολλους ψηφοφορους απο τον κομουνισμο...Ετσι για να καταλαβεις τη γραφικοτητα σας..
    carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Originally posted by gakhun View Post
      ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΦΙΑ
      Εισβολή αναρχικών σε σούπερ μάρκετ στα Εξάρχεια: «Οχι ο καπιταλισμός στην περιοχή μας, πάρτε δρόμο» [βίντεο]

Πηγή: Εισβολή αναρχικών σε σούπερ μάρκετ στα Εξάρχεια: «Οχι ο καπιταλισμός στην περιοχή μας, πάρτε δρόμο» [βίντεο] | iefimerida.gr

Αυτή είναι η χώρα μας. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της επικράτησης της αριστερής μπουρδολογίας (διανόησης).

Πλιατσικολόγοι -μπαχαλάκηδες καταστρέφουν τις γειτονιές χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς.
      Την κοπαναω με ελαφρα, αλλα ειμαι τρισευτυχισμενος με τα γιδια. Εχουν μετατρεψει την περιοχη σε τουριστικο αξιοθεατο για εναλλακτικους τουριστες κ μη (ενεκα κ Αρχαιολογικου Μουσειου) . Αποτελεσμα, πολυκατοικιες μετατρεπουν βολικα διαμερισματα σε airbnb ,στη δικη μου γινονται 2 ηδη, (οκ στανταρ θα φοροχτυπηθουν αλλα απο ενα απλο ενοικιο ειναι 1000 φορες καλυτερα) , και ακολουθω. Και με τα λεφτα που θα μου δωσουν αυτα τα εξυπνοπουλα θα νοικιασω ενα κτηνος στο ΚΟΛΩΝΑΚΙ ,στην καρδια του καπιταλισμου χαχαχα.

Comment

Μικρα καπιταλιστικα τερατα τα ΟΚ χαχαχαχαχα, κλαιω....Και να φανταστω οτι τα προιοντα που πηραν οικειοθλεως τα μοιρασαν σε φτωχους και αστεγους πριν πανε να δωσουν ομαδικα αιμα σοτν Αγ Σαββα..χαχαχαχαχαχα .
        Χθες μια γνωστη με καλεσε σε πεζοδρομο στη Βαλτετσιου για φαγητο , περαν του συκγλονιστικου ρυπο-γκραφιτι , ειχε παντου μια μποχα κατουριλας και βρωμια απο σκουπιδια παρατημενα. Τα μαγαζια ολα ΤΙΓΚΑ κ ολογυρα ξενοι να περιφερονται. το ειπε τελεια ο Δαρβινος , για το more adaptive to change .Θερμες ευχαριστιες λοιπον, αναστροφη και αντε γεια...

Comment

Τα Εξαρχεια ειναι πραγματι πενταβρωμικα. Εργαζομαι στην οδο Τζώρτζ, σχεδον διπλα στο Πολυτεχνειο, πολυ κοντα στον "Σαλιγκαρο" με τις ρακες. Πολυ βρωμα, απλυσια , στραβωμενες μουρες και μπολικοι ξενοφερτοι μουσατοι απο δυτικες χωρες. Επιβεβαιωνω τον swter

Comment

’νεμος αντίστασης και τρίχες κατσαρες.
            Παλαβωσαν το κόσμο κάτι τέτοια.

Κατοχικά νεα, άνεμος αντίστασης και τους έσπρωξαν να ψηφίσουν τη χειρότερη και καταστρεπτικοτερη κυβέρνηση .

Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Comment

Να κι ενας που φαίνεται λίγο πιο λογικός. Αν κι απ αυτούς ,ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Comment

Σωστός ο Φασουλής!
                ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ...
                ΠΑΛΙ ΔΙΩΞΙΜΟ ΘΕΛΟΥΝΕ

Comment

http://www.iefimerida.gr/news/357358...ropagandize-ta

Comment

http://www.protothema.gr/greece/arti...mini-fulakisi/

Η ελπίδα έρχεται

Η κάθαρση επιβάλλεται επιτέλους!!!!!

Comment

Η συστηματικη επαφη μου με ψηφοφόρους, πρωην και νυν, του Συριζα, εδω στην Κατερινη, συνεχιζεται. Σημερα ειχα συνομιλια με εναν αξιολογο (το εννοω) και καλλιεργημενο κυριο γυρω στα 45, δημοσιο υπαλληλο. Λεγαμε για την αξιολογηση στο δημοσιο κτλ. Σχεδον συμφωνουσαμε, αλλα μου ειπε οτι δεν θελει του Κουλη, επειδη ειναι εμμονικος εναντιον του δημοσιου. Και εκει πηγα καπως να συμφωνησω, απο την αποψη οτι το μισθολογικο κοστος εχει πεσει πολυ και γενικα τα προνομια των δημοσιων εχουν πιασει πατο. Μου εβγαλε ενα περιεργο "ανατρεπτικό" στυλ εναντια στο πολιτικο συστημα. Εγω οταν ακουω τετοια, σιγουρευομαι οτι προκειται ειτε για ψηφοφορο ΧΑ ειτε Συριζανελ. Επειδη αυτος ειναι εξυπνος και εχει μια σοβαροτητα, απεκλεισα τη ΧΑ και τον Καμμενο. Του λεω, "παμε στο ψητο". Εγω θα ψηφισω Κουλη επειδη θελω επενδυσεις στη χωρα αλλα και για να φυγει ο Τσίπρας, αν και ντρεπομαι που ομολογω τη 2η αιτια. Εσυ ψηφισες Συριζα το 15, ετσι δεν ειναι?" Στην αρχη κομπιασε, αλλα μετα ειπε το εξης αμιμητο, το οποιο ομολογω οτι με εξεπληξε πιο πολυ κι απο το αν τα εφτιαχνε μαζι μου, το σουπερ μοντελο, η Ζιζελ: "Ψήφισα Τσιπρα συνειδητα, επειδη ημουν σιγουρος οτι θα μας βγάλει από το ευρω και την ΕΕ, συμφωνοντας με το σχεδιο Σοιμπλε με τα 80 δις μπονους εξοδου και θα γυριζαμε στη δραχμη. Αυτο το σχεδιο (ειπε) υπηρχε στο τραπεζι απο το 2012 " !!!!!!!!!! Ε, εκει επαθα σοκ... ΥΓ: γραφω απο ταμπλετ και γι αυτο βγαινουν ετσι οι παραγραφοι

Comment

http://news247.gr/eidiseis/afieromat...&utm_term=Pos1

Συγκλονιστικό το βίντεο...

Comment

Σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια κάηκαν τα 2 χωριά Μάκιστος και Αρτέμιδα στην Ηλεία. Η πιο καταστροφικη πυρκαγια στην ιστορία της χώρας...

Comment

Originally posted by menidi View Post
                            Η συστηματικη επαφη μου με ψηφοφόρους, πρωην και νυν, του Συριζα, εδω στην Κατερινη, συνεχιζεται. Σημερα ειχα συνομιλια με εναν αξιολογο (το εννοω) και καλλιεργημενο κυριο γυρω στα 45, δημοσιο υπαλληλο. Λεγαμε για την αξιολογηση στο δημοσιο κτλ. Σχεδον συμφωνουσαμε, αλλα μου ειπε οτι δεν θελει του Κουλη, επειδη ειναι εμμονικος εναντιον του δημοσιου. Και εκει πηγα καπως να συμφωνησω, απο την αποψη οτι το μισθολογικο κοστος εχει πεσει πολυ και γενικα τα προνομια των δημοσιων εχουν πιασει πατο. Μου εβγαλε ενα περιεργο "ανατρεπτικό" στυλ εναντια στο πολιτικο συστημα. Εγω οταν ακουω τετοια, σιγουρευομαι οτι προκειται ειτε για ψηφοφορο ΧΑ ειτε Συριζανελ. Επειδη αυτος ειναι εξυπνος και εχει μια σοβαροτητα, απεκλεισα τη ΧΑ και τον Καμμενο. Του λεω, "παμε στο ψητο". Εγω θα ψηφισω Κουλη επειδη θελω επενδυσεις στη χωρα αλλα και για να φυγει ο Τσίπρας, αν και ντρεπομαι που ομολογω τη 2η αιτια. Εσυ ψηφισες Συριζα το 15, ετσι δεν ειναι?" Στην αρχη κομπιασε, αλλα μετα ειπε το εξης αμιμητο, το οποιο ομολογω οτι με εξεπληξε πιο πολυ κι απο το αν τα εφτιαχνε μαζι μου, το σουπερ μοντελο, η Ζιζελ: "Ψήφισα Τσιπρα συνειδητα, επειδη ημουν σιγουρος οτι θα μας βγάλει από το ευρω και την ΕΕ, συμφωνοντας με το σχεδιο Σοιμπλε με τα 80 δις μπονους εξοδου και θα γυριζαμε στη δραχμη. Αυτο το σχεδιο (ειπε) υπηρχε στο τραπεζι απο το 2012 " !!!!!!!!!! Ε, εκει επαθα σοκ... ΥΓ: γραφω απο ταμπλετ και γι αυτο βγαινουν ετσι οι παραγραφοι
                            Καμία σωτηρία....

Comment

Δεν τους προλαβαίνεις...
                              ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΧΟΣ
                              Ξέφυγαν: Η Νίνα Κασιμάτη αποκαλεί «νοσταλγό της χούντας» τον Αρκά! [εικόνα]

Πηγή: Ξέφυγαν: Η Νίνα Κασιμάτη αποκαλεί «νοσταλγό της χούντας» τον Αρκά! [εικόνα] | iefimerida.gr

Βέβαια η συγκεκριμένη είναι από καιρό στο τοπ 10 :

Θυμίζω:

«Σε αυτή τη φάση του καπιταλισμού οι άνθρωποι μετατρέπονται σε τέρατα»

Η βουλευτής Νίνα Κασιμάτη συνδέει τη δολοφονία της ’ννυ και τον πιλότο της Germanwings με το νεοφιλελευθερισμό

http://www.newsbeast.gr/politiki/art...odai-se-terata

Επίσης θυμίζω:

Πόσους σταυρούς πήρε ο κάθε υποψήφιος στη Β Πειραιώς

http://www.pireaspiraeus.com/stavroibpeiraia/
                              2 Κασιματη Ειρηνη (Νινα) του Γεωργίου 24.666
                              http://www.pireaspiraeus.com/stavroibpeiraia/

Comment

ΟΙ 19 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ... 8 ΚΑΙ ΤΟ SPUTNIK ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ
                                Fake news και ρώσικη προπαγάνδα από ΑΠΕ και ΕΡΤ για την Εσθονία

Με fake news και αναπαραγωγή δημοσιευμάτων από το Sputnik, του πλήρως ελεγχόμενου από το Κρεμλίνο ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων, επέλεξαν ΑΠΕ-ΜΠΕ και ΕΡΤ να «καλύψουν» την κυβέρνηση για την επιλογή του υπουργού Δημόσιας Τάξης Σταύρου Κοντονή να απέχει από το Συνέδριο της Εσθονίας οδηγώντας την Ελλάδα σε μια ιδιότυπη απομόνωση.

Πηγή: Fake news και ρώσικη προπαγάνδα από ΑΠΕ και ΕΡΤ για την Εσθονία | iefimerida.gr

Πάμε πολύ καλά... σύντροφοι

Σύντροφοι , βγάλτε στην ΣΟΒΙ-ΕΡΤ και τον Κασπιρόφσκι , για να μας πείσει ότι όλα είναι τέλεια....

Ο ρόλος ενός μέντιουμ όταν κατέρρεε η ΕΣΣΔ

Ο πνευματιστής που βγήκε 6 φορές στην τηλεόραση για τον ίδιο σκοπό

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro...aterree-i-essd
                                Last edited by gakhun; 25/08/2017, 12:11 AM.

Comment

Working...
                                X