Δεν φλέβισε τελικά ο μήνας....το αντίθετο....
Φλέβισμα εννοεί να κάνει βαρύ χειμώνα....τόχα μπερδέψει κι εγώ παλιότερα...
Κι εφόσον δεν φλέβισε (δεν έκανε ψύχος), δεν θα μυρίσει και καλοκαίρι....χεχεχε....
Με το καλό ο γδάρτης...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
αντε με το καλο και με την ευχη να εχουμε έναν φθινοπωρινοχειμερινο μηνα.Με την κυκλοφορια που δειχνει να κυριαρχει τον μαρτιο πιστευω ότι κατι καθαρα χειμερινο με χιονια εως και πεδινα(ισως όχι μονο στα βορεια) θα το εχουμε
ΕΡΧΕΤΑΙΟ ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
τα ενσέμπλς φώναζαν για καταβάσεις στις αρχές Μαρτίου αρκετές μέρες πριν. τις τελευταίες μέρες όμως σίγασαν δυστυχώς.
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
ευχομαι να βγει βροχερος για ολη την Ελλαδα...και ας μην εχουμε ψυχρη εισβολη...30 χρονια απο το μαγικο 87..δειχνει ανημπορος να μας δωσει ιδιαιτερες συγκινησεις...με τα εως τωρα στοιχεια...
Να ειμαι ειλικρινης ,μετα τον κρυο χειμωνα δεν με χαλαει λιγο τσιμπημα του ΜΟ της Τ προς τα πανω την ανοιξη, που ειναι κ αρκετα ανωδυνο. Στα πλαισια της καιρικης εξισορροπησης ,στην οποια πιστευω ακραδαντα, δεν μπορει να κανει μυθικες Τ ολο το χρονο...Και απο το να με καψει ολο το καλοκαιρι η εστω τον Ιουλιο, προτιμω 1000 φορες μια "ζεστη" ανοιξη.
carpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
Το μόνο άσχημο και μη διαχειρίσιμο Σωτήρη, είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις συμφωνία με κανέναν για το τι καιρό θα κάνει και πότε....φυσικά όπως λέμε, τα θέλω μας δεν συμβαδίζουν τις πιο πολλές φορές, με την καιρική πρακτική....
Οπότε λες, άστον ό,τι θέλει ας κάνει και είσαι και ήρεμος....
Comment