εχω την εντυπωση ότι αυτό το ραν θα βγαλει εισβολαρα απλα δεν ξερω αν θα σκασει πανω μας η ελαχιστα δυτικα μας
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Σχολιασμός καιρικών χαρτών - Μάρτιος 2017
Collapse
X
-
Και εγώ θα προτιμούσα να είμαι στο μαύρο της βροχής παρά στο πράσινο του χιονιού σε αυτή την περίπτωση εφόσον έχω δει χιόνι. Είναι άλλη εμπειρία να έχεις τ΄τοια ένταση φαινομένωνOriginally posted by sakis13 View PostΤο τυλιγω Μιχαηλ μου...Και το κανω καδρο...Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Επειδη σε βλεπω γουρλη ,δωσε 5+1 νουμερα . και αν κερδισω , κανω δημοσια δηλωση ,το 50% θα παει υπερ Μαντειου Δελφων!Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View PostΤελειωσε ο.μηνας πιτ θα εφερνε τα καλουδια ε??,που ειναι ο κωστας πιυ του του εγραφα οτι θα ειναι σαπιος και δεν ηξερα τι λεω κτλ???,δικαοωση 1000%δυστιχως
Κανε βρε ανθρωπε καμια εκτιμηση χαρτων για το Μαρτη , αστον τον Φλεβαρη , παει εφυγε στεγνος "ζεστος" και αδιαφορος, τι να κανουμε..αν και εσενα σε βλεπω να εμφανιζεσαι παλι κατα Νοεμβρη μερια, δεν εισαι της ανοιξης κ του καλοκαιριου.carpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
Comment
-
Μάλλον ξέχασε ο Γιάννης ποιος και τι έλεγε από Νοέμβρη έως μέσα Φλεβάρη....αν θυμάται καλά...και μάλιστα από 15/2 και μετά ούτε καν μπήκα στον κόπο για εκτίμηση....όλες όσες έγιναν ως τις 15/2 ήταν σχεδόν 100% μέσα, για να λέμε τα σύκα σύκα και όχι ροδάκινα....
Α ξέχασα και την τεράστια επιτυχία των δηλώσεων, ότι δεν υπήρξε χειμώνας....χαχαχα.....
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Δριμύτερος? 'αρα να περιμένω κάτι καλύτερο από την Αριάδνη?Originally posted by notios_polos View Postπιστεψε το μιχαηλ....ο χειμων επανερχετε δριμυτερος
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment

Comment