Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασμός καιρικών χαρτών - Μάρτιος 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

εχω την εντυπωση ότι αυτό το ραν θα βγαλει εισβολαρα απλα δεν ξερω αν θα σκασει πανω μας η ελαχιστα δυτικα μας
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

αρχιζω να ψηνομαι...χαχαχα...τριτο σχεδόν πανομοιωτυποραν από τζιφο στα γενικα του χαρακτηριστικα...παιζει πολικη εισβολή κοντα στα μεσα του μαρτη.τετοια ευνοικη κυκλοφορια δειχνει και ο παιος...

Comment

makari....
        Originally posted by notios_polos View Post
        αρχιζω να ψηνομαι...χαχαχα...τριτο σχεδόν πανομοιωτυποραν από τζιφο στα γενικα του χαρακτηριστικα...παιζει πολικη εισβολή κοντα στα μεσα του μαρτη.τετοια ευνοικη κυκλοφορια δειχνει και ο παιος...

Comment

αφιερωμένο στον Σάκη
          Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
          Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Το τυλιγω Μιχαηλ μου...Και το κανω καδρο...

Comment

Originally posted by sakis13 View Post
              Το τυλιγω Μιχαηλ μου...Και το κανω καδρο...
              Και εγώ θα προτιμούσα να είμαι στο μαύρο της βροχής παρά στο πράσινο του χιονιού σε αυτή την περίπτωση εφόσον έχω δει χιόνι. Είναι άλλη εμπειρία να έχεις τ΄τοια ένταση φαινομένων
              Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

Originally posted by [weathermaniac] View Post
                αφιερωμένο στον Σάκη
                όπως είναι το ακριβώς ανάποδο θα βγει

Comment

Comment

Originally posted by gthomasandros View Post
                    Ολο και πιο πίσω... 🙄
                    Εχω το εχω παρει απόφαση πια οτι ουτε στα ορεινά μας πλεον δεν θα εχουμε λιγο ανοιξιάτικο χιόνι!
                    Μακαρι να πέσει τουλάχιστον λιγο νερακι!
                    Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Τελειωσε ο.μηνας πιτ θα εφερνε τα καλουδια ε??,που ειναι ο κωστας πιυ του του εγραφα οτι θα ειναι σαπιος και δεν ηξερα τι λεω κτλ???,δικαοωση 1000%δυστιχως
                      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                        Τελειωσε ο.μηνας πιτ θα εφερνε τα καλουδια ε??,που ειναι ο κωστας πιυ του του εγραφα οτι θα ειναι σαπιος και δεν ηξερα τι λεω κτλ???,δικαοωση 1000%δυστιχως
                        Επειδη σε βλεπω γουρλη ,δωσε 5+1 νουμερα . και αν κερδισω , κανω δημοσια δηλωση ,το 50% θα παει υπερ Μαντειου Δελφων!

Κανε βρε ανθρωπε καμια εκτιμηση χαρτων για το Μαρτη , αστον τον Φλεβαρη , παει εφυγε στεγνος "ζεστος" και αδιαφορος, τι να κανουμε..αν και εσενα σε βλεπω να εμφανιζεσαι παλι κατα Νοεμβρη μερια, δεν εισαι της ανοιξης κ του καλοκαιριου.
                        carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Ξαφνικό ενδιαφέρον στα περισσότερα 12αρια!

Comment

Μάλλον ξέχασε ο Γιάννης ποιος και τι έλεγε από Νοέμβρη έως μέσα Φλεβάρη....αν θυμάται καλά...και μάλιστα από 15/2 και μετά ούτε καν μπήκα στον κόπο για εκτίμηση....όλες όσες έγιναν ως τις 15/2 ήταν σχεδόν 100% μέσα, για να λέμε τα σύκα σύκα και όχι ροδάκινα....
                            Α ξέχασα και την τεράστια επιτυχία των δηλώσεων, ότι δεν υπήρξε χειμώνας....χαχαχα.....

http://weatherparty.blogspot.gr/
                            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by [weathermaniac] View Post
                              Ξαφνικό ενδιαφέρον στα περισσότερα 12αρια!
                              πιστεψε το μιχαηλ....ο χειμων επανερχετε δριμυτερος

Comment

Originally posted by notios_polos View Post
                                πιστεψε το μιχαηλ....ο χειμων επανερχετε δριμυτερος
                                Δριμύτερος? 'αρα να περιμένω κάτι καλύτερο από την Αριάδνη?

Comment

Working...
                                X