Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασμός καιρικών χαρτών - Μάρτιος 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by menidi View Post
    Αυτές οι ημέρες που έχουμε εδώ στην Ελλάδα είναι πραγματικός παράδεισος, ειδικά για όσους ζούνε σε περιοχές με συνεχείς συννεφιές και κρύα. Αν μας έλειπε ο ήλιος, να είστε σίγουροι οτι θα κάναμε λιτανείες για εμφανιστεί έστω για λίγο. Μην κοιτάτε τώρα που τον έχουμε σίγουρο και δεν τον εκτιμάμε.
    5 μέρες είχα μείνει Σουηδία πριν μερικά χρόνια , ναι, μόνο 5 ημέρες και δεν είχα δει καθόλου ήλιο και τρελάθηκα. Μόλις προσγειώθηκα Θεσσαλονίκη και είδα ήλιο , έκανα σαν τους παίκτες του survivor μπροστά στη θέα μιας τυρόπιτας
    +1000000! Αν δεν το ζησουν καποιοι στην καθημερινοτητα τους δεν θα το συνειδητοποιησουν.

Comment

• Και απο εκεί που επέμεναν τις τελευταίες μέρες τα μοντέλα (κυρίως ευρωπαϊκό) για καλές βροχές την Τρίτη εδώ σ'εμας ξαφνικά τα πρωινά τρεξίματα τον μείωσαν πολύ τον υετό έως και τον εξαφάνισαν θα έλεγα ! αν συμβεί και στην πράξη αυτό θα είναι μεγάλη ανατροπή !
      Μετεωρολογικός σταθμός Ανατολικού Ηρακλείου: http://penteli.meteo.gr/stations/heraclioneast/

Μετεωρολογικός σταθμός Πυραθίου: http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/

Comment

• Originally posted by scubasnow View Post
        Σίγουρα θες απάντηση Γιώργο??? Υπάρχει μια παροιμία που τα λέει όλα..."Κάθε πράμα στο καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο" Μ΄αρέσει που κάνεις και μπάνια νωρίς-νωρίς πάντως!!
        Μακη μου κατ αρχήν χρόνια πολλά για τη σημερινή! !!
        Μπάνια ρε συ κάνω και με 5 βαθμους δεν έχω πρόβλημα. ....και να σου πω προτιμω με 5 βαθμους θάλασσα πάρα με 35 και να είναι το νερο βραστό

Comment

• Originally posted by Dionisis00 View Post
          +1000000! Αν δεν το ζησουν καποιοι στην καθημερινοτητα τους δεν θα το συνειδητοποιησουν.
          Εγώ πάντως 2 εβδομαδες στη Ζυρίχη Γεναρ η μήνα 5 λεπτα είδα ήλιο και ήμουν τρισευτυχισμενος.....και μαλιστα πέτυχα πολικές θερμοκρασίες με ελάχιστες -15 μόνιμα και μέγιστες στο 0 .....ενω με χιόνισε και 2-3 μερες

Comment

• Υπερβαλετε παιδες. 7 χρονια στην Σκωτια ειμουν. Οταν ειχε ηλιολουστη μερα ολοι το απολαμβαναμε. Το προτιμο χιλιες φορες να εχω λιγες ηλιολουστες μερες και να τις απολαμβανω απο το να καταριεμε την ατελειωτη ηλιοφανεια της χωρα μας.

Φυσικα ολα ειναι θεμα της καθημερινοτητας μας κατεμε. Φυσικα και απολαμβανα το καλοκαιρι οταν ειμουν μικρος και δεν με πειραζε ο ηλιος γιατι δεν ειχα σχολειο δεν ειχα υποχρεωσεις πηγαινα καταστηνωση κλπ. Τωρα απλα δυσκολευει την καθημερινοτητα μου.
            Hello

Comment

• Μαγκες, σχολιασμος χαρτων λεγεται το topic ας επικεντρωθουμε σε αυτο χωρις ανουσιο chat του τι προτιμαει ο καθενας.
              Εντωμεταξυ εξαφανισε και της βροχες μεσοβδομαδα ο τζιφος, παλι καλα που δεν εχει και τις τελευταιες ζεστες...

Comment

• O Θανάσης απλά Γιώργο μας τρολάρει δεν εξηγείται αλλιώς.....
                Κι εγώ είχα πάει τέλη Οκτώβρη Στοκχόλμη για 15 μέρες πριν μερικά χρόνια και ήμουν σε ευτυχία, αφού σχεδόν καμία μέρα δεν είχε ήλιο (βροχο-χιονόνερο σταθερά), πλην μιας αν δεν κάνω λάθος κι αυτή ελάχιστα....απόλαυσα το περιβάλλον, πήγα και ταξιδάκι στον Φινλανδικό κόλπο, απόλαυσα το πρώτο χιονάκι πιάνοντας το λιμάνι του Μάριενχαμ....ήταν συγκλονιστικό....όσες μέρες ήλιο και να μην είχε κανένα πρόβλημα....

Στους χάρτες τώρα, βλέπω ελάχιστα φαινόμενα Δευτροτρίτη, αρκετό κρύο και μετά δεν θα ανέβει η θερμοκρασία όσο φαινόταν πριν 2 μέρες...
                Last edited by beach-snow; 26/03/2017, 03:38 PM.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Στα φρέσκα κουλούρια παλινωδίες κ τα 2 μεγάλα μοντέλα για υετο. ..Από 20-30 μμ για Αττική τώρα δίνουν ψιχουλα 2 μμ την τρίτη. ..

Η πτώση με.βοριάδες ναι φαίνεται δεδομένη από 11-24 διακυμάνσεις θα πάμε σε 8-15 χοντρικά για όλη την εβδομάδα με αισθητή χμηλοτερα...μακάρι να ρίξει κ καμιά βροχη
                  ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Ηλιος???Ποτε...!!!Μονο το καλοκαιρι τον θελω τον αχρηστο να συνδραμει στις ασταθειες...Κατα τα αλλα σιχαμενος...Κιτρινιαρης και φλωρος...Εγω φτιαχνομαι ψυχολογικα με συννεφιες και φαινομενα..Ο κιτρινιαρης μου προκαλει καταθλιψη....

Comment

• Είναι αυτες οι μερες ( οι χειροτερες της σεζον ) που μπαίνεις να δεις την ανανέωση στο μονδελο στις 12 + αλλα ξεχνας ότι αλλαξε η ωρα και οτι χρειαζεται να περιμενεις μια επιπλέον ώρα και στο τελος να συνειδητοποιεις ότι μπηκαμε στην θερινη σεζον...

Comment

• Originally posted by Stavrostham View Post
                        Είναι αυτες οι μερες ( οι χειροτερες της σεζον ) που μπαίνεις να δεις την ανανέωση στο μονδελο στις 12 + αλλα ξεχνας ότι αλλαξε η ωρα και οτι χρειαζεται να περιμενεις μια επιπλέον ώρα και στο τελος να συνειδητοποιεις ότι μπηκαμε στην θερινη σεζον...
                        Ακριβώς!!!!!! ένα επιπλέον αρνητικό του θέρους!
                        Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                        Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Παιδια πως βλεπετε τους ανεμους την Πεμπτη το πρωι στο Ελευθεριος Βενιζελος? Οι συνθηκες θα ειναι οκ?

Comment

• Ο τζιφος αρχισε με συνοπτικες διαδικασιες να εξαφανιζει τις βροχες του απριλη..Απολυτα λογικο..Καθως τα ανσαμπλ ποτε δε συμφωνησαν με το κυριο...Εβγαζε επι συνεχεις ημερες το κυριο διαδοχικα χαμηλα να πνιγουν τη χωρα...Δε ψαρωσαμε τζιφο...Ανεμεμομενη η τουμπα σου...Απορω γιατι υπαρχει αυτο το μοντελο....Πιο προβλεψιμο και απο τον Μαρινακη εχει γινει...Ξεραμε πριν απ αυτο γι αυτο...Οχι οτι το ευρωπαικο διαπρεπει...Ισα ισα..στα μακροπροθεσμα τρωει φαπες...Αλλα τετοια σκαμπανεβασματα δεν τα κανει...Αντε παιδες καλο γαμ οκαλοκαιρι..Τα λεμε σε καποια ασταθεια της προκοπης...Απο δω και περα χαιρονται μονο οι λατρεις του καυσωνα και οι βρωμιαρηδες...Ζεστες και μπιχλα...

Comment

• Πάντως το gfs δίνει βροχούλες ποτιστικές βορείου ρεύματος την Τετάρτη και λίγο προς Πέμπτη, ενώ το Ευρωπαϊκό ψίχουλα προς Πέμπτη.....αυτά τα ολίγα....
                              Πάντως θα έχουμε ένα σχετικά κανονικό προς κρύο διάστημα, με τις επόμενες 2-3 ημέρες να είναι αρκετά κρύες με όσα είχαμε αρχίσει να συνηθίζουμε...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Μπράβο ρε Κωστή ψηλά τη σημαία είναι η πρώτη φορά που ενώ μας πούλησε στον υετο έφερε το κρυουλακι ακριβώς όπως δινόταν...υπέροχες διακυμάνσεις κ δροσερές ημέρες μέχρι κ 5 ήμερο Απρίλη...μια χαρά...

’μα ρίξει κ 5 μμ ποτιστικα τέταρτη πέμπτη θα είμάστε σούπερ να κάτσει λίγο κ η γύρη
                                ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Working...
                                X