Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασμός καιρικών χαρτών - Μάρτιος 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Με άγριες "ζεστές" διαθέσεις δείχνει να μπαίνει ο Απρίλιος...συμφωνα με το 18αρι!
    Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• Originally posted by Dirfis View Post
      Μπορείτε να μου πείτε γιατι δεν εχω χορτάσει ακομα μερα απο τετοιο χειμωνα; 
      Πλεονεξία????
      Ο χειμώνας αν δεν πιάσει κι ο χιονιάς αν δεν πλακώσει,
      ούτε λάδι, ούτε στάρι, ούτε ανθούς η γη θα δώσει.

Comment

• Δεν χορτασες φιλε Διρφυ διοτι ελειξε νωρις απο Φλεβαρη χαιρετησαμε....
        Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Οι όποιες ελπίδες για βροχές από εβδομάδα εξανεμίζονται.....
          Ο χειμώνας αν δεν πιάσει κι ο χιονιάς αν δεν πλακώσει,
          ούτε λάδι, ούτε στάρι, ούτε ανθούς η γη θα δώσει.

Comment

• Ευτυχώς εξαφανίστηκαν τα άχρηστα κρύα τέτοια εποχή από την προοπτική στα μοντέλα..ας τα κάνει στην ώρα τους και στην εποχή τους όταν χρειάζονται...
            Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
            http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
            Κάμερες Μακροχωρίου:
            http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
            http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

• Μόνο εγώ ρς παίδες θέλω 365 μέρες το χρόνο κρύο συννεφια βροχή χιόνι αερα και ΠΟΤΕ ήλιο και ζέστη? ????
              Τόσο ανώμαλος είμαι? ????

Comment

• Θα συμφωνησω απολυτα με το Σωτο. Κρυα στην ωρα τους. Τωρα ηλιος βολτες οικονομια σε ρευμα κ πετρελαιο...κ η ανοιξη κουκλα ειναι
                Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                  Μόνο εγώ ρς παίδες θέλω 365 μέρες το χρόνο κρύο συννεφια βροχή χιόνι αερα και ΠΟΤΕ ήλιο και ζέστη? ????
                  Κι εμείς φυσικά δεν θα λέγαμε όχι σε κάτι τέτοιο ..εγώ φυσικά απεχθάνομαι τις μεγάλες ζέστες και τους καύσωνες πάνω από 32 βαθμούς απλά τρελαίνομαι αρνητικά ..αυτες τις ζεστούλες που κανει τώρα τις ανοιξιάτικες και ειδικά μετά από έναν τόσο κρύο χειμώνα(εγώ τουλάχιστον χόρτασα κρύο..) τις θέλω..μου αρέσουν δεν έχω κανένα πρόβλημα..φυσικά θέλω να έχει και ενδιάμεσα βροχές και δροσιές ή και ψύχρες..όχι όμως κρύα και παγωνιές και χιόνια τέτοια εποχή που δεν έχουν καμία απολύτως καλή και λογική αίσθηση ..αυτη είναι η γνώμη μου..
                  Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                  http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                  Κάμερες Μακροχωρίου:
                  http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                  http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                    Μόνο εγώ ρς παίδες θέλω 365 μέρες το χρόνο κρύο συννεφια βροχή χιόνι αερα και ΠΟΤΕ ήλιο και ζέστη? ????
                    Σίγουρα θες απάντηση Γιώργο??? Υπάρχει μια παροιμία που τα λέει όλα..."Κάθε πράμα στο καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο" Μ΄αρέσει που κάνεις και μπάνια νωρίς-νωρίς πάντως!!

Comment

• Ούτε εγώ χόρτασα φίλε διρφυ. .. σέβομαι τις απόψεις των παιδιών αλλά μόνο εδώ μέσα βρήκα κι άλλους τρελούς σαν κι εμένα όπως το γιωργη...25αρι Μαξ με λίγες ηλιόλουστες μέρες το χρόνο.κ τις υπόλοιπες βροχές καταιγίδες κρύο κ όσο πιο πολύ χιόνι γίνεται

12.7 με 24.2 παρακαλώ χθεε ζωγράφου τα τερμάτισε όλα...

Νομίζω είναι αρκετά απότομη η μετάβαση από τις μονοψηφιες μέγιστες μέχρι 15/3 στα σερί 22-25αρια μέσα σε 10 ημέρες. ..

Καταπληκτική χαμηλή υγρασία πάντως κ διαύγεια πρωτόγνωρη για λεκανοπέδιο κ τώρα βραδάκι λάμπουν όλα τα φώτα πεντακάθαρα...λες κ είναι άλλη πόλη

14.5 με ένα ελαφρύ αεράκι από βουνό....20-21 εσωτερικές κ κλειστή η θέρμανση εδώ κ μέρες
                      ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Φταιει και το οτι εχουμε ανεβει πολυ πανω απο τα κλιματικα τοσες μερες. Αυτος ο καιρος ειναι 25ης Απριλιου οχι Μαρτιου.

Comment

• Ας είναι και καιρός του 15 Αυγουστου. Κι εγώ προτιμώ κρύο καιρό όλο το χρόνο αλλά εφόσον δεν χιονίζει, είναι παντελώς αδιάφορο. Ας κάνει και 45 βαθμούς, το θέμα είναι να κάτσει η διάταξη τον επόμενο χειμώνα.
                          Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
                          που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
                          και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
                          διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
                          το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.

Comment

• Αυτές οι ημέρες που έχουμε εδώ στην Ελλάδα είναι πραγματικός παράδεισος, ειδικά για όσους ζούνε σε περιοχές με συνεχείς συννεφιές και κρύα. Αν μας έλειπε ο ήλιος, να είστε σίγουροι οτι θα κάναμε λιτανείες για εμφανιστεί έστω για λίγο. Μην κοιτάτε τώρα που τον έχουμε σίγουρο και δεν τον εκτιμάμε.
                            5 μέρες είχα μείνει Σουηδία πριν μερικά χρόνια , ναι, μόνο 5 ημέρες και δεν είχα δει καθόλου ήλιο και τρελάθηκα. Μόλις προσγειώθηκα Θεσσαλονίκη και είδα ήλιο , έκανα σαν τους παίκτες του survivor μπροστά στη θέα μιας τυρόπιτας

Comment

• Τι λέτε ρε παιδιά. Εγώ καμία φορα που έχει μία βδομάδα συννεφιά τον χειμώνα και μετά βγαίνει ο ήλιος παθαίνω κατάθλιψη. Και αυτήν την εποχή μία χαρά χιόνια μπορεί να κάνει στα ορεινά και να πάρουμε το αμαξάκι μας να πάμε.. ο ηλιος και η καιρική βαρεμάρα που τον συνοδεύει είναι ότι χειρότερο

Comment

• Εγώ ήλιο θέλω μόνο το καλοκαίρι για να έχει δυνατότερες καταιγίδες μετά χαχαχα. Πέρα από την γιαλαντζί κακοκαιρία που μας έρχεται τουλάχιστον φαίνεται μετά από κάποιες μέρες να μπαίνουμε σε ρυθμούς αστάθειας στα Γιάννενα και γενικά βέβαια στις ασταθειοπεριοχές.
                                Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                                Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Working...
                                X