"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν" John Steinbeck
Καλημέρα! Προτελευταια μέρα του Απρίλη και ο καιρός είναι υγρός μουντός και βροχερός από το ξημέρωμα εδώ στη δυτική πεδινή Ημαθία στο Μακροχώρι...με τη θερμοκρασία να μη ξεπερνά προς το παρόν τους 13,4 βαθμούς..καιρικές συνθήκες και θερμοκρασίες πολύ χειρότερες από αυτές που παρατηρήθηκαν τον Φλεβάρη..σχεδόν όλο τον Φλεβάρη...
στα 5,6 χιλιοστά η συγκομιδή ως τώρα...αλλά λογικά κάπου εδώ θα μαστε αφού η βροχή εξασθενεί όλο και περισσότερο όσο περνάει η ώρα....
Τέλος η βροχή στον Τύρναβο, βαριά συννεφιά πλέον με 15,4 βαθμούς
"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν" John Steinbeck
Non stop ψιλόβροχο στον Ποταμό Κέρκυρας. ......
14 έξω με 98%
Υγρασια
19 έξω με 89% υγρασια
Πονάει όλο μου το κορμί από τη μούχλα. ....η υγρασία μου υπενθύμισε ότι παλιό τραυματισμό είχα σε όλη μου τη ζωη
Non stop ψιλόβροχο στον Ποταμό Κέρκυρας. ...... 14 έξω με 98%
Υγρασια 19 έξω με 89% υγρασια
Πονάει όλο μου το κορμί από τη μούχλα. ....η υγρασία μου υπενθύμισε ότι παλιό τραυματισμό είχα σε όλη μου τη ζωη
Καινούργια θεωρία. Το ίδιο μέρος με 2 θερμοκρασίες ταυτόχρονα. 4ος νόμος θερμοδυναμικής?
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Σε αντίθεση με το καιρικό σκηνικό που έχει η βόρεια-βορειοδυτική Ελλάδα με τις βροχούλες και τη μουντάδα σ'εμάς για πολλοστή φορά φέτος επικρατεί ηλιοφάνεια και ένας καυτός καταβάτης νοτιάς που έχει εκτοξεύσει τη θερμοκρασία εδώ στα ανατολικά του Ηρακλείου στους 30,7 βαθμούς ενώ έχουμε και τον μόνιμο επισκέπτη φέτος την αφρικάνικη σκόνη,ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να ευνοηθούν απο βροχές και περιοχές που είναι αδικημένες φέτος γιατί έχει ξεραθεί το σύμπαν !
Συνεχης βροχη μετριας εντασης σημερα στη Ναουσα με την θερμοκρασια να βρισκεται κολλημενη κοντα στους 11 βαθμους...Πραγματικα απιστευτες οι θερμοκρασιακες διαφορες Βορειας-Νοτιας Ελλαδας σημερα!
16 βαθμοί στην συννεφιασμένη Λάρισα και 3 χιλιοστά όλα και όλα. Δεν υπάρχει δυναμική για κάτι παραπάνω, έχει σταματήσει εδώ και ώρα η βροχή.
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Εναρμονισμενος με την ημερα ο καιρος σημερα στο Αγρινιο....
Μουντος, υγρος, αλλα και χωματενιος....εριξε και βροχουλα τη νυχτα κι εγιναν τα αυτοκινητα καφετι....
20 βαθμους τωρα περιπου (11-25οc χοντρικα η κυμανση) και βαρια συννεφια....πολυς πολυς κοσμος γενικα!!!!
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
16 βαθμοί στην συννεφιασμένη Λάρισα και 3 χιλιοστά όλα και όλα. Δεν υπάρχει δυναμική για κάτι παραπάνω, έχει σταματήσει εδώ και ώρα η βροχή.
Καλά είναι και τα 3mm Μιχαήλ, εξάλλου τόσα προβλέπονταν...
Και εδώ στον Τύρναβο ίδιο καιρό με Λάρισα!
Στις θερμοκρασίες στο μετάρ βλέπεις ένα ουράνιο τόξο σήμερα
Comment