Originally posted by weatherextreme
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
Collapse
X
-
Οπως τα λες Θανο μου , απο αναφορα φιλου που ειναι Αβδελλα χιονισε κ αρκετα πιο χαμηλα απο εκει (1240-1260 τα πρωτα σπιτια), στο χωριο στα χαμηλα στην πλατεια επιασε μια πετσα. Σημερα απο φωτο που ειδα πριν λιγο στο fb τα χιονια αρχιζουν πλεον απο τα τελευταια σπιτια ,στα 1350+ κ εκει ειναι ελαχιστα, παραμενει παντως μια ωραια εκπληξη γι αυτους που ειναι πανω κ θα δουν πολλες εποχες μαζεμενες σε λιγες μερες.carpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
-
Ναι Σωτήρη και εγώ είχα επικοινωνία από συγγενείς μου στο χωριό μου και μου είπαν ότι το γύρισε μέσα στην νύχτα αλλά δεν κατάφερε να ασπρίσει καμιά επιφάνεια μιας και τέλειωναν τα φαινόμενα αλλά και θερμοκρασιακά πολύ δύσκολα να γίνονταν κάτι, πάντως όπως το είπες ευχάριστη έκπληξη για αυτούς που είναι και ανέβηκαν πάνω!Originally posted by swter View PostΟπως τα λες Θανο μου , απο αναφορα φιλου που ειναι Αβδελλα χιονισε κ αρκετα πιο χαμηλα απο εκει (1240-1260 τα πρωτα σπιτια), στο χωριο στα χαμηλα στην πλατεια επιασε μια πετσα. Σημερα απο φωτο που ειδα πριν λιγο στο fb τα χιονια αρχιζουν πλεον απο τα τελευταια σπιτια ,στα 1350+ κ εκει ειναι ελαχιστα, παραμενει παντως μια ωραια εκπληξη γι αυτους που ειναι πανω κ θα δουν πολλες εποχες μαζεμενες σε λιγες μερες.
"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν" John Steinbeck
Comment
-
Πραγματικά υπέροχος καιρός για ορισμένους τυχερούς Γιώργη ηηηηη κ λοιπούς που απολαμβάνουν βροχές χιόνια κ χαμηλές θερμοκρασίες...φαντάζει σχεδόν θαύμα το χιόνι τόσο χαμηλά σε σχέση με τις ζεστές που προηγήθηκαν...τα ορεινά χωριά θα περάσουν όμορφα πασχουγεννα με παγετός χιόνια τζακαραΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
Η παραπανω αναρτηση εγινε πριν 13 μερες στον σχολιασμο.Φτασαμε τελος του μηνα και η πιο ενδιαφερουσα μερα του,ηταν τα σημερινα 6-7bf του ΔΒΔ ανεμου...Originally posted by teo_73 View PostΑνομβρος Απριλης...
Καλο απογευματοβραδο σε ολους και να περνατε καλα.
Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
http://gr-news-365.blogspot.gr/
http://penteli.meteo.gr/stations/perama/
Comment
-
Απτις λίγες ημέρες που νιώσαμε όμορφο κρυουλακι κ Αττική για βροχές ούτε λόγος βέβαια...
Ελάχιστη 12.1 και μέγιστη 19.3 στου Ζωγράφου....ήδη 16.2 και τσιμπάει με την δύση του ήλιου
Εμείς βροχές δυστυχώς από Οκτώβριο ωστόσο αυτά τα ευχάριστα 2-3 ημέρα δροσερά διαλείμματα είναι ευπρόσδεκταΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment

Comment