στα μεγαρα προχθες το βραδυ γυρω στις 9 τρεις ρομα(γυφτοι) σταματησαν στον κεντρικοτερο δρομο , ανοιξαν τις πορτες στο βαν , εβαλαν τερμα την μουσικη,κατεβηκαν κατω με μπουκαλια κρασιου στα χερια οπου ο ενας εριχνε στο στομα του αλλου και χωρευανε σαν τρελοι και σαν να μην συμβαινει τιποτα. η ουρα απο τα αυτοκινητα γρηγορα εφτασε να ειναι δεκαδες και ο κοσμος απο τις καφετεριες να κοιταζουν το θεαμα.περασανε 12 ολοκληρα λεπτα αφοτου μπηκαν μεσα και εφυγαν . στα 5 λεπτα 2 μηχανες της διας κανανε την εμφανιση τους. οι γυφτοι λοιπον στο τεταρτακη ξανα ηρθαν οπου παρκαρανε στο ιδιο ακριβως σημειο μπροστα στους ανδρες -διας και χορευανε εκ νεου. εκει λοιπον αρχησε και το μεγαλο σοου οπου ενας γυφταρς επιανε τον διας για χορο(ε ρε γελια) και αυτος να προσπαθει με ωραιο τροπο να του λεει οτι μπες στο αμαξι και φυγετε. η ολη διαδικασια κρατησε 30 λεπτα αφου ξεκινησε ''τσαμπουκας'' οταν ενας γυφτος χτυπησε εναν διας. τελος παντων υπαρχουν κι αλλες λεπτομεριες που ειμαι σιγουρος οτι τις καταλαβενετε.
ερωτω.
εαν το εκανα εγω θα με μαζευανε με κλοτσιες και χειροπεδες στα 3 λεπτα?
την επομενη το πρωι θα με αφηνανε ελευθερο οπως αυτους με απλες συστασεις?
δεν με πηγενανε στον εισαγγελεα αυτοφορο?
τι να πω με αυτη την ρατσα εχω χασει την μπαλα.
στεινουν παγκους στα μεγαρα οπου βρουν και πουλανε απο καρπουζια μεχρι χουσβαρνα ηλ. πριονια.
εδω παλι αν εγω εστεινα παγκο θα με αφηναν?
η δουλεια του αστυνομου ειναι να ασκει τον νομο. σε αυτους τους ανθρωπους δεν ισχυει το ιδιο.
τους γλεντανε οι γυφτοι μια χαρα.
ερωτω.
εαν το εκανα εγω θα με μαζευανε με κλοτσιες και χειροπεδες στα 3 λεπτα?
την επομενη το πρωι θα με αφηνανε ελευθερο οπως αυτους με απλες συστασεις?
δεν με πηγενανε στον εισαγγελεα αυτοφορο?
τι να πω με αυτη την ρατσα εχω χασει την μπαλα.
στεινουν παγκους στα μεγαρα οπου βρουν και πουλανε απο καρπουζια μεχρι χουσβαρνα ηλ. πριονια.
εδω παλι αν εγω εστεινα παγκο θα με αφηναν?
η δουλεια του αστυνομου ειναι να ασκει τον νομο. σε αυτους τους ανθρωπους δεν ισχυει το ιδιο.
τους γλεντανε οι γυφτοι μια χαρα.

Comment