Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κρυοοοο κρυοοοο!Τις ωρες που δεν υπαρχει ηλιος εχει κρυο χειμερινο
    Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• Παος -4.2
      Καλάβρυτα -2.1

Comment

• Originally posted by Gianniwtis View Post
        Κρυοοοο κρυοοοο!Τις ωρες που δεν υπαρχει ηλιος εχει κρυο χειμερινο
        Τείνει να εξελιχθεί σε Νοέμβριο 2011... Καμιά 25αρια μέρες παγετού τότε και είχαμε φτάσει εως και -8... Φέτος είναι πιο υψηλές οι θερμοκρασίες βέβαια... Ακόμη θυμάμαι τις παγωνιές εκείνου του Νοέμβρη... Με είχανε στήσει κανά μισάωρο σε ραντεβού ένα βράδυ και είχα γίνει ΠΑΓΩΤΟ
        "Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

• 10,4 - 18,4oC εδώ στα Μελίσσια σήμερα...14,9οC τώρα...δύσκολα για έξω στην τραπεζο-συνάντησή μας ε?

http://weatherparty.blogspot.gr/
          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• 20,2 βαθμοί μεγιστη πιάσαμε σήμερα εδώ στο Μακροχωρι με ανοιξιάτικο ηλιόλουστο καιρό, ενώ τώρα πέσαμε στους 8,5 βαθμούς...με το που νυχτώνει το κρύο γίνεται αισθητό..αλλά και πάλι με τόσο ήλιο νοεμβριατικα και τόση ζέστη τα μεσημέρια δεν παίζει καθόλου ρόλο όσο κρύο και να κάνει..η λογική του ηπιοτατου καιρού δεν αλλάζει....
            Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
            http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
            Κάμερες Μακροχωρίου:
            http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
            http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

• Δεκέμβριο θυμίζουν τα βράδια και τα πρωινα Σεπτέμβριο τα μεσημέρια...δεν πειράζει όμως ρε παιδιά εμείς στην Αττική φάγαμε σε 5 μέρες το νερό όλοΥ του 3 μηνο οπότε πόσο να ρίξει πια???

Ελάχιστη 8.8 στον 6ο όροφο...τρελή ανασυροφοβραδια και 6αρακι να είχε ο κήπος δεν θα με εξεπληττε..9.5 ελάχιστη στο Γκάζι έσπασε και στο καρακεντρο η μονοψήφια!!!

Μεγι στη 20.1 με αίσθηση 25 χαλαρά...για κοντομάνικο το μεσημέρι...

Στους 12.8 τώρα και πάμε πάλι για μονοψήφια
              ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Αντικυκλωνας και αλκυονιδες μερες Νοεμβρίου
                athens snow 2008

Comment

• Originally posted by Valantis92 View Post
                  Καλημέρα! Δεν δίνω αυτές τις μέρες καθημερινές αναφορές, για το λόγο ότι η κάθε μέρα είναι φωτοτυπία της προηγούμενης εδώ στην Ξάνθη. Ξημερώματα η ελάχιστη στους 5-6 και γύρω στις δύο η μέγιστη γύρω στους 19-20. Τώρα ήλιος με 17 ολόκληρους βαθμούς. Πού θα πάει όμως;;; ''Θα τον γ@μήσουμε τον ήλιο σίγουρα, ΝΑΙ!!!''
                  Χαχαχα Βαλαντη εισαι μεγαλο Lagoni-κό! Πώς τα λες! Αντε να δουμε αν θα γυρισει ο τροχος...

Comment

• Originally posted by dimitris_ioannina View Post
                    Τείνει να εξελιχθεί σε Νοέμβριο 2011... Καμιά 25αρια μέρες παγετού τότε και είχαμε φτάσει εως και -8... Φέτος είναι πιο υψηλές οι θερμοκρασίες βέβαια... Ακόμη θυμάμαι τις παγωνιές εκείνου του Νοέμβρη... Με είχανε στήσει κανά μισάωρο σε ραντεβού ένα βράδυ και είχα γίνει ΠΑΓΩΤΟ
                    Για κάποιο λόγο κι εγώ αν έχει παγετό το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο νιώθω πολύ χειρότερα από ότι Φεβρουάριο πχ. Δεν ξέρω γιατί. Ακόμα και ελαφρώς πάνω από το μηδέν να είναι παγώνω και τρέμω.
                    Ιωάννινα σήμερα από την ΕΜΥ: Μέγιστη θερμοκρασία: 20,2 c Ελάχιστη θερμοκρασία: -1,9 c Μέση θερμοκρασίας ημέρας από 8 utc: 7,3 c Μέση υγρασία: 81%
                    Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Originally posted by Alkis Serres View Post
                      Για κάποιο λόγο κι εγώ αν έχει παγετό το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο νιώθω πολύ χειρότερα από ότι Φεβρουάριο πχ. Δεν ξέρω γιατί. Ακόμα και ελαφρώς πάνω από το μηδέν να είναι παγώνω και τρέμω.
                      Ιωάννινα σήμερα από την ΕΜΥ: Μέγιστη θερμοκρασία: 20,2 c Ελάχιστη θερμοκρασία: -1,9 c Μέση θερμοκρασίας ημέρας από 8 utc: 7,3 c Μέση υγρασία: 81%
                      Είναι γιατί μέχρι πριν 1 μήνα ήσουν με κοντομάνικο και ξαφνικά σου σκάνε οι παγετοί. Ενώ τον Φεβρουάριο έχεις φάει τον χειμώνα με το κουτάλι. Ό,τι ακριβώς παθαίνω κι εγώ με τα 28άρια που κάνει τον Μάιο...

Comment

• Originally posted by Valantis92 View Post
                        Είναι γιατί μέχρι πριν 1 μήνα ήσουν με κοντομάνικο και ξαφνικά σου σκάνε οι παγετοί. Ενώ τον Φεβρουάριο έχεις φάει τον χειμώνα με το κουτάλι. Ό,τι ακριβώς παθαίνω κι εγώ με τα 28άρια που κάνει τον Μάιο...
                        Το είχα σκεφτεί κι εγώ σαν εξήγηση αυτό και μάλλον έτσι είναι. Κι εγώ όταν πρώτη φορά φτάνει 25 C αντιδράω λες και έχει 36 Μετά παρακαλάς να πέσει τόσο χαχαχα!
                        Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Εγώ πάντως παθαίνω ακριβώς το αντίθετο. Το καλοκαίρι με 28 βαθμούς ζεσταίνομαι περισσότερο από τον Μάρτιο με με 28.
                          Το ανάποδο δηλαδή από ότι ένας κανονικός άνθρωπος.
                          Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                          Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
                            Εγώ πάντως παθαίνω ακριβώς το αντίθετο. Το καλοκαίρι με 28 βαθμούς ζεσταίνομαι περισσότερο από τον Μάρτιο με με 28.
                            Το ανάποδο δηλαδή από ότι ένας κανονικός άνθρωπος.
                            Όλα είναι μες στο μυαλό που λέει κι ένας μεγάλος ποιητής. Νομιζω ο Καρβέλας

Comment

• Ελάχιστες

-3.6 Παος
                              -3.2 Καλάβρυτα
                              Ζωγράφου 8.0

Comment

• Καλημέρα, ελάχιστη 1.3 στην πόλη, άλλη μία βαρετή μέρα έρχεται...
                                Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                                Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Working...
                                X