Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by snsick View Post
    αχ τι ωραία μέρα σήμερα.. μακάρι να ήταν έτσι για πάντα.. ήλιο ήλιο και πάλι ήλιο... είναι φανταστικά. Αντε τώρα φεύγω να πάω και σε κάνα forum ηλιοτρελαμένων να τους πω τι απαίσια μέρα ήταν σήμερα και πόσο μου έχουν λείψει οι βροχές και η μούχλα..
    Ps : και ποιόν ενδιαφέρει το κλίμα??? μόνο τα ζώα... οι πανέξυπνοι "άνθρωποι" ως επι το πλείστον να περνάνε καλά τους ενδιαφέρει και τίποτα άλλο
    Τα είπες όλα φίλε μου... Δεν θα ήταν ίδιο το forum χωρίς εσένα.. Σε ευχαριστούμε κάθε μερα για την παρουσία σου εδω. Διατηρείς ψηλά το επίπεδο
    σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. και καλό κουράγιο για τις μέρες που έρχονται. θα το χρειαστείς.

ΥΓ. το φόρουμ λέγεται snowreport και όχι rainreport. τις προτιμήσεις μου τις έχω γράψει πολλές φορές εξάλλου. μου αρέσει μόνο το χιόνι και μετά ο ήλιος,οπότε μάλλον εσύ κι οι όμοιοι σου είστε εκτός θεματολογίας του φόρουμ και όχι εγώ.
    Last edited by salonikatasos; 05/11/2015, 05:36 PM.
    μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Το snow οφείλετε ξεκάθαρα σε χειμερινά σπόρτ αφού ξεκίνησε μόνο για αυτό το λόγο. Μετά μπήκαν τα μετεωρολογικά. Και αφενός η βροχή είναι πιο κοντά στο χιόνι παρά ο ήλιος στο χιόνι.

για να εξηγήσω καλύτερα σε μαθηματικά
      snowreport-rainreport < snowreport-sunreport.

Πάντως δηλαδή ποιες επιλογές μειώνονται όταν βρέχει? Όταν βρέχει εσύ δεν μπορείς να βγεις έξω? Και ποδήλατο γίνεται με μέτρια βροχούλα [δεν λέω με χαμό, αλλά εκεί μπαίνει η παρακολούθηση], βέβαια το καλοκαίρι, αφού ανακουφίζεσαι από την ζέστη, τον χειμώνα ξεπαγιάζεις. Τουλάχιστον εγώ ευτυχώς μπορώ να βγω παντός καιρού. Και ειδικά στα επικίνδυνα πράγματα επιβάλλεται κυρίως για παρακολούθηση, αλλά σίγουρα έχει περιπέτεια και αδρεναλίνη όσο απίστευτο και να ακούγεται αυτό [εδώ ο λόγος είναι προφανής βέβαια, και δεν το κάνουν κανονικοί άνθρωποι όπως είναι λογικό].
      Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
      Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• και ποιος το λέει ότι το χιόνι είναι πιο κοντά στη βροχή και όχι στον ήλιο? εγώ λέω το αντίθετο και απόδειξέ του με επιχειρήματα,γιατί έχεις δίκιο εσύ και όχι εγώ.

όταν βρέχει,δε μπορείς να κάνεις τίποτα έξω. ούτε καν τρέξιμο. το σκ θα βγάλω φώτο από την παραλία να δεις πόσο κόσμο θα έχει και όταν έχει ξανά συννεφιά κάποιο σκ(ούτε καν βροχή δηλαδή),θα ξανά τραβήξω φώτο την ίδια ώρα και στο ίδιο σημείο να κάνεις τις συγκρίσεις σου,αν μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα με βροχή ή με ήλιο. όποιος γουστάρει βροχές,δικαίωμά του. ας γράφει κιόλας εδώ πέρα τα μελοδραματικά του μηνύματα για την κατάρα που τον βρήκε που δε βρέχει. καρφί δε μου καίγεται. εγώ θα γράφω με όποιο τρόπου μου αρέσει και σε όποιον αρέσει. δεν θα δώσω αναφορά σε κανέναν. τιμή σας κάνω εξάλλου που γράφω

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
          και ποιος το λέει ότι το χιόνι είναι πιο κοντά στη βροχή και όχι στον ήλιο? εγώ λέω το αντίθετο και απόδειξέ του με επιχειρήματα,γιατί έχεις δίκιο εσύ και όχι εγώ.

όταν βρέχει,δε μπορείς να κάνεις τίποτα έξω. ούτε καν τρέξιμο. το σκ θα βγάλω φώτο από την παραλία να δεις πόσο κόσμο θα έχει και όταν έχει ξανά συννεφιά κάποιο σκ(ούτε καν βροχή δηλαδή),θα ξανά τραβήξω φώτο την ίδια ώρα και στο ίδιο σημείο να κάνεις τις συγκρίσεις σου,αν μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα με βροχή ή με ήλιο. όποιος γουστάρει βροχές,δικαίωμά του. ας γράφει κιόλας εδώ πέρα τα μελοδραματικά του μηνύματα για την κατάρα που τον βρήκε που δε βρέχει. καρφί δε μου καίγεται. εγώ θα γράφω με όποιο τρόπου μου αρέσει και σε όποιον αρέσει. δεν θα δώσω αναφορά σε κανέναν. τιμή σας κάνω εξάλλου που γράφω
          Ξέρεις πολύ καλά τι είναι και πιο κοντά, αλλά θα στο πω αφού το θες διαφορά χιονιού και βροχής και ήλιου και χιονιού.
          βροχή=χιόνι σε διαφορετική θερμοκρασία ίδιο μόριο h2o, όπως και το χαλάζι είναι κοντά στην βροχή, αλλά δημιουργείται με διαφορετικό τρόπο από το χιόνι.
          ο ήλιος αποτελείται από τα πάντα εκτός από αυτό το μόριο ένα από αυτά το ήλιο και έχει θερμοκρασία από 6.000 βαθμούς στην επιφάνεια έως 15.000.000 στο κέντρο του. Δεν αποτελεί κάποιο κατακρήμνισμα από τον ουρανό.
          δεν σου φτάνει αυτό για απόδειξη, πρόβλημά σου.

Επίσης εγώ και η παρέα μου που δεν γουστάρουν όλοι βροχές, όπως ο κολλητός μου δεν έχουν κανέναν πρόβλημα να βγαίνουν με βροχή. Επειδή τώρα κάτι κοριτσάκια ανοίγουν ομπρέλα με ψιχάλες και σε μια ποτιστική φοβούνται μην βρέξουν τα ρουχαλάκια τους, και αναγκαστικά θα ανήκουνε σε κάποια παρέα ακυρώνεται όλη η έξοδος, είτε κάποιοι από αυτούς μπορούν, είτε όχι. και έτσι εξαφανίζονται οι άνθρωποι. Απλώς μερικοί άνθρωποι δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν ομπρέλα. Καλά να πάθουν. Έτσι και περισσότερη ησυχία θα έχει έξω και θα είναι καλύτερα.
          Last edited by [weathermaniac]; 05/11/2015, 06:20 PM.
          Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

• To ζήσαμε κι αυτό. Θησειο 18c, Μέγαρα 16,3!

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
              Ξέρεις πολύ καλά τι είναι και πιο κοντά, αλλά θα στο πω αφού το θες διαφορά χιονιού και βροχής και ήλιου και χιονιού.
              βροχή=χιόνι σε διαφορετική θερμοκρασία ίδιο μόριο h2o, όπως και το χαλάζι είναι κοντά στην βροχή, αλλά δημιουργείται με διαφορετικό τρόπο από το χιόνι.
              ο ήλιος αποτελείται από τα πάντα εκτός από αυτό το μόριο ένα από αυτά το ήλιο και έχει θερμοκρασία από 6.000 βαθμούς στην επιφάνεια έως 15.000.000 στο κέντρο του. Δεν αποτελεί κάποιο κατακρήμνισμα από τον ουρανό.
              δεν σου φτάνει αυτό για απόδειξη, πρόβλημά σου.

Επίσης εγώ και η παρέα μου που δεν γουστάρουν όλοι βροχές, όπως ο κολλητός μου δεν έχουν κανέναν πρόβλημα να βγαίνουν με βροχή. Επειδή τώρα κάτι κοριτσάκια ανοίγουν ομπρέλα με ψιχάλες και σε μια ποτιστική φοβούνται μην βρέξουν τα ρουχαλάκια τους, και αναγκαστικά θα ανήκουνε σε κάποια παρέα ακυρώνεται όλη η έξοδος, είτε κάποιοι από αυτούς μπορούν, είτε όχι. και έτσι εξαφανίζονται οι άνθρωποι. Απλώς μερικοί άνθρωποι δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν ομπρέλα. Καλά να πάθουν. Έτσι και περισσότερη ησυχία θα έχει έξω και θα είναι καλύτερα.
              άρα και το καλοκαίρι όταν κάνει καταιγίδες είμαστε πιο κοντά στο χιόνι.
              το μπουζούκι είναι όργανο,ο αστυνόμος είναι όργανο άρα ο αστυνόμος είναι και μπουζούκι είναι η λογική σου.

για τους φίλους σου,δεν ξέρω. μπορεί να μην είστε καλά στα μυαλά σας. η βροχή φυσικά και δεν πρόκειται να χαλάσει κάποια έξοδο που θα γίνει σε κλειστό χώρο,αλλά χαλάει οτιδήποτε γίνεται σε εξωτερικούς χώρους. από άθληση μέχρι γάμους και βαφτίσια.

τέσπα. επειδή δεν ενδιαφέρουν κανέναν όλα αυτά,ο καθένας ας γράφει ό,τι θέλει. εγώ όπως βλέπετε δεν ασχολούμαι με κανενός τα σχόλια όταν γράφει για εμετό και αηδία λόγω του ήλιου. έτσι κι εγώ θα γράφω όπως γουστάρω και θα στολίζω τις αναφορές μου με ό,τι θεωρώ εγώ ότι είναι σωστό. αλλιώς να μπει κάποιος μοντ και να μου πει ότι απαγορεύεται να γράφω ότι μου αρέσει ο ήλιος. επειδή όμως αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ,καλά θα κάνετε όσοι δε γουστάρετε ήλιο και τις αναφορές μου,να τις προσπερνάτε. δεν θα ασχολούμαι κι εγώ μαζί σας,εφόσον δεν ασχολείστε κι εσείς μαζί μου. σιγά μην αλλάξω τον τρόπο γραφής μου εγώ,επειδή κάποιος snick δε θέλει ήλιο και του χαλάω τη ζαχαρένια με αυτά που γράφω. η μία λύση είναι αυτό που έγραψα παραπάνω. η άλλη είναι να μη μπαίνει να γράφει όταν έχει αδιάφορο καιρό σύμφωνα με τα γούστα του

Comment

• Η πρώτη πρόταση είναι σωστή μπράβο το κατάλαβες.
                Την δεύτερη την ξέρω πολύ καλά, και επειδή την ανέφερες ως δεύτερο παράδειγμα χάλασε το αποτέλεσμα της πρώτης που είναι σωστή. Παίρνεις 5 στα 10.

επιπλέον δεν σου είπα να μην γράφεις ότι σου αρέσει ο ήλιος δικαίωμα σου είναι, δημοκρατία έχουμε.
                Απλώς το να λες ότι πιο κοντά είναι το sunreport είναι παράλογο. Αυτό. Δεν μπορείς να έχεις κάθε φορά δίκιο.

Υ.Γ Προς τα υπόλοιπα παιδιά του φόρουμ. Δεν τσακώνομαι με τον Τάσο. Το παιδί το έχω γνωρίσει από κοντά και είναι πολύ καλός τύπος. Απλά υπάρχει μια εποικοδομητική διαμάχη.

Comment

• Originally posted by kostaskb View Post
                  To ζήσαμε κι αυτό. Θησειο 18c, Μέγαρα 16,3!
                  Πως τα πάτε με τις ελάχιστες Κώστα?

Comment

• Ε ρε παιδιά κρίμα. Αυτές τις ειρωνείες να μην είχαμε μια χαρά θα λειτουργούσε το φόρουμ. Το τι καιρός του αρέσει του καθένα, γούστο του και καπέλο του. Δεν ήρθαν και τα ύστερα του κόσμου επειδή δεν θα βρέχει 2-3 βδομάδες. Θα τον φάμε αναγκαστικά στη μάπα τον αντικυκλώνα και τέλος θα περάσει κι αυτό. Δεν είναι και καμιά ανωμαλία της φύσης έχει ξανασυμβεί πολλάκις στο παρελθόν και μες στο καταχείμωνο κιόλας. Μην ξεχνάμε ότι ζήσαμε και Φεβρουάριο του 2014 και βγήκαμε ζωντανοί χωρίς ψυχοφάρμακα χαχαχα Το χιόνι μας ενώνει. Όλα τα άλλα είναι προσωπικές επιλογές.
                    Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
                      Πως τα πάτε με τις ελάχιστες Κώστα?
                      Noμίζω χθες ήταν η πιο κρύα νύχτα που σημειώσαμε ελάχιστη 12,5. Στους 15 ήμασταν τις προηγούμενες ή και πιο πάνω. Τώρα είμαστε ήδη στους 14,8 οπότε ίσως πέσουμε τόσο και απόψε.

Comment

• Στους 10 ήδη τώρα
                        Πάω για κανα 6 αρι το πρωί. ....
                        Βέβαια άνευ ουσίας κρύο. ....
                        Αντε να δούμε ποτε θα κρυφτεί ο καταραμένος ηλιος

Comment

• Αναστροφές κ κρύα πρώινα ήλιος λαμπρός κ ζεστούλα μετά....

9 ελάχιστη το πρωί στο γκαράζ η 1η μονοψήφια!!!! 10.3 ο αισθητήρας στο μπαλκόνι!!! Το πρωί θες μπουφ αν το οποίο δεν χρειάζεται μετά τις 10 30 ...

18.8 η μέγιστη

13.2 τώρα κ πέφτει ταχυτατα
                          ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Χμμμ παντου κατω σημερα εκτος απο τα δυτικα.

16.5c εγω (16.4c στη πολη)
                            16αρια και σε Πειραια,Νικαια.Κορυδαλλο.
                            Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                            http://gr-news-365.blogspot.gr/
                            http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
                              άλλη μια καταπληκτική μέρα σήμερα με ήλιο,ήλιο και πάλι ήλιο. μακάρι όλο το φθινόπωρο κάθε χρόνο να ήταν έτσι. η ελάχιστη στο κέντρο 10.3 και τώρα έχουμε 19.2 που είναι και η μέγιστη προς το παρόν,εκτός αν ανέβει κι άλλο στη συνέχεια. μέχρι στιγμής δεν έχουμε χάσει ούτε 1 ώρα ηλιοφάνειας το νοέμβρη και αυτό θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα

Μπορεις να να μετακομισεις κσι Σαουδικη Αραβια! Θα εχεις ήλιο 365 μερες το χρονο χαχαχαχαχαχα
                              NEA WEATHER CAM ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ :

http://forecastweather.gr/index.php/site/camera/ippokrateios-politeia

Η λιμνη μας τον χειμωνα. https://www.facebook.com/IppokratiosPolitia

Comment

• Γύρισα από βολτίτσα έξω. Ψοφόκρυο. αυτό μόνο.

Comment

Working...
                                X