Να τονίσω επίσης την συννεφιά μέσα στον Θερμαϊκό , καλύπτει μέρος του ουράνιου θόλου, το μόνο που καταφέρνει, είναι μεγαλύτερη δυσφορία! Την πέμπτη εγώ σας χαιρετώ, θα πάω διακοπές στο εξοχικό στα Νέα Μεσάγκαλα,, αν και αναγκάζομαι θα έλεγα αφού σιχαίνομαι την θάλασσα. Μόνο αν έχει ικανοποιητικά κύματα μου αρέσει! ’ντε καληνύχτα!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
Collapse
X
-
καλά κι εδώ όταν φυσάει βαρδάρης είναι άσχημο το κρύο,γιατί και την θερμοκρασία ρίχνει παράλληλα με την υγρασία,αλλά ο δυνατός άνεμος ρίχνει την αίσθηση κι άλλο. για νορμάλ συνθήκες μιλούσα παραπάνω με άπνοια και αναστροφές.Originally posted by Alkis Serres View PostΗ Φλώρινα και η Καστοριά έχουν σίγουρα υγρασία λόγω ποταμιού και λίμνης αντίστοιχα έχουν και ομίχλη συχνά. Βέβαια τριγύρω χωριά σίγουρα είναι ξηρά και καλύτερα. Πολλά παιδιά παραπονιούνται και Σέρρες και Γιάννενα για το κρύο. Σέρρες έχει αρκετή υγρασία και το χειμώνα η ομίχλη μπορεί να διαρκεί και μέρες συνεχόμενες χωρίς να διαλύεται στιγμή. Πολλές φορές τυχαίνει να παγώνω και με 10 c επειδή είναι φουλ νιώθω βρεγμένο το δέρμα μου και ενόχληση στα κόκαλα. Το ίδιο και στα Γιάννενα. Βέβαια θεωρώ μακράν χειρότερο το ξηρό κρύο που λαμβάνουμε σε μέρες με ισχυρό ΒΔ (Σέρρες) και ισχυρό ΒΑ (Γιάννενα) που ρίχνει την υγρασία αλλά η αίσθηση είναι μακράν χειρότερη.
υγ. όσο υγρασία και να έχουν φλώρινα,καστοριά δε μπορούν να συγκριθούν με τη βασίλισσα της υγρασίας θεσσαλονίκη. 2 πράγματα έχουμε να περηφανευόμαστε για την πόλη. υγρασία και βαρδάρηςμηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
Χαχαχα καλά σε συνθήκες άπνοιας άσε της αναστροφής το κάγκελο. Πόνος στα κόκαλα από το κρύο και ότι και να βάλεις η υγρασία σε διαπερνάει. Αυτό είναι το κρύο μας. ’ρα μοιάζουμε.Originally posted by salonikatasos View Postκαλά κι εδώ όταν φυσάει βαρδάρης είναι άσχημο το κρύο,γιατί και την θερμοκρασία ρίχνει παράλληλα με την υγρασία,αλλά ο δυνατός άνεμος ρίχνει την αίσθηση κι άλλο. για νορμάλ συνθήκες μιλούσα παραπάνω με άπνοια και αναστροφές.
υγ. όσο υγρασία και να έχουν φλώρινα,καστοριά δε μπορούν να συγκριθούν με τη βασίλισσα της υγρασίας θεσσαλονίκη. 2 πράγματα έχουμε να περηφανευόμαστε για την πόλη. υγρασία και βαρδάρης
δεν εχεια δει το σπίτι του φίλου μου στα Γιάννενα με καλοριφερ καινουριο και παλι μαζευει μουχλα! ’σε! Αλλά κάποιεα φορές μ αρέσει η υγρασία είμαι ανώμαλος
Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
Μπυρίτσα στο μπαλκόνι με φοβερή δροσιά στη Νεάπολη Κοζάνης! 19 έδειχνε το αμάξι.. Ε ρε κάτι ύπνοι π θα πέσουν!!!
Φοβερή διαφορά ανάμεσα σε ’ργος Ορεστικό και Καστοριά αφού στο ’ργος έκανε ψυχρούλα ενώ στο κέντρο της Καστοριάς αρκετή ζέστη..."Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης
Comment
-
27 ελάχιστη εδώ
Τρομερός αέρας και σήμερα. ...28 Ζωγράφου και 26 τώρα εδώ στην παραλία Ανάβυσσου με αέρα που κοντευει να σηκώσει την 3 χρόνη κόρη μου.....
Αδέρφια υπομονή γιατί έρχονται βρωμονοτιαδες και θα πεθάνουμε από τη δυσφορία. .....
Comment
-
Ήλιος στον Τύρναβο με κάποιες νεφώσεις να μας έρχονται από τον Όλυμπο και Κίσσαβο. Ισχυρός βορειοανατολικός άνεμος, οι τέντες χτυπάνε πάνω κάτω και σχετική δροσούλα σε σχέση με χθες, στους 30 τώρα ενώ χθες τέτοια ώρα φτάναμε στους 33.
"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν" John Steinbeck
Comment
-
Καλημέρα, είχα πρόβλημα με το ίντερνετ και για αυτό δεν μπόρεσα να μπω νωρίτερα! Στην Λάρισα από νωρίς το πρωί επικρατεί σχετική συννεφιά, ωστόσο τώρα έχουμε ηλιοφάνεια, ταα σύννεφα στα βουνά!! 33 βαθμοί τώρα ελάχιστη πάνω από 27...Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Έτσι όπως τα είπες είναι Θάνο και στην Λάρισα με την διαφορά ότι έχουμε επιπλέον 1.5 βαθμό!Originally posted by weatherextreme View PostΣυννεφιά τώρα και ο αέρας παραμένει ισχυρός, θερμοκρασία στους 32. Όμορφα!!!
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment

Comment