σημερα ημουν για μπανιο στην εταιρη παραλία της Βουλιαγμενης (Κινέτας) της Αττικης κ πραγματικα το μεσημερι καιγοταν ο τοπος.Καμια σχεση με Αθηνα.Σε καποια φαση εγραφε σταθερα 39 με 40 βαθμους το αμαξι κ ο ανεμος λυσσουσε σα μανιασμενος καταξηρος κ καυτος.Τι ειχε συμβει?ποιος γνωριζει?Νομιζα τα 39-40 θα ηταν μονο στη Δ.Ελλαδα σημερα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
Collapse
X
-
30 c στο αυτοκινητοδρόμιο και 31 στο κέντρο των Σερρών με 49% υγρασία. Κολλάει το δέρμα μου και νιώθω μπούκωμα. Δύσκολη νύχτα προβλέπεται και πάει 11 και μισή!!!
Μερικές μέγιστες που είδα στην ΕΜΥ σήμερα
Καστοριά 34 c
Φλώρινα 35,3 c
Κοζάνη 36 c
Ζάκυνθος 38,6 c
Κέρκυρα 39 c
Θεσσαλονίκη (Μίκρα) 38,4 c
Νάξος 26,4!!!
Λήμνος 31,4!!!Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
Αιγιαλη - Αμοργός 24.7 !!!!Originally posted by Alkis Serres View Post30 c στο αυτοκινητοδρόμιο και 31 στο κέντρο των Σερρών με 49% υγρασία. Κολλάει το δέρμα μου και νιώθω μπούκωμα. Δύσκολη νύχτα προβλέπεται και πάει 11 και μισή!!!
Μερικές μέγιστες που είδα στην ΕΜΥ σήμερα
Καστοριά 34 c
Φλώρινα 35,3 c
Κοζάνη 36 c
Ζάκυνθος 38,6 c
Κέρκυρα 39 c
Θεσσαλονίκη (Μίκρα) 38,4 c
Νάξος 26,4!!!
Λήμνος 31,4!!!
Comment
-
Έτσι είναι αδερφέ. ...Originally posted by Alkis Serres View PostΠω ρε φίλε τι σ κάνουν αυτά τα βουνά και ένας αέρας! Κέρκυρα 39 Αμοργός 25. Τρελή διαφορά!
Η Ελλάδα λόγω μορφολογίας εδάφους έχει τρομακτικές κλιματικές διάφορες από περιοχή σε περιοχή. ....
Σήμερα στην Κέρκυρα το heat index ήταν μονίμως κοντά στους 50 βαθμούς ενώ ο σταθμος μου έδειξε μέχρι 55 !!!
Ενώ στην Αμοργό π.χ. που είναι ο αδερφός μου ξεπαγιαζανε με το που βγαίναν από τη θάλασσα λόγω εξαιρετικά δροσερου αέρα με τρελες ριπες και με τ αέρα κάτω από 25 βαθμούς ενώ το σούρουπο χρειάζεται επειγόντως ζακέτα ..
Comment
-
Μια χαρά έδειξε. ..39 πάρα κάτι είχαν οι ’γιοι. Θεόδωροι. ....Γιατί να μην είχε και η Κινέττα? ?Originally posted by SouthSnow View PostYπαρχει καποιος σταθμος στην Κινετα να δω αν οντως πηγαινε σωστα το αμαξι σημερα?Λεμε κολλημενο στο 39αρι το θερμομετρο στο γυρισμο μεχρι λιγο εξω απο τα Μεγαρα.Αντιστοιχα με το μπαινω Χαιδαρι κατι 'χλιαρα' 36-37 εδειχνε.
Comment
-
Αμ κι εμείς που είμαστε ανατολικά της Πίνδου σκ@τά είμαστε μετά συγχωρήσεως. :P 39 πιάσαμε με 40αρια heat index.Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View PostΈτσι είναι αδερφέ. ...
Η Ελλάδα λόγω μορφολογίας εδάφους έχει τρομακτικές κλιματικές διάφορες από περιοχή σε περιοχή. ....
Σήμερα στην Κέρκυρα το heat index ήταν μονίμως κοντά στους 50 βαθμούς ενώ ο σταθμος μου έδειξε μέχρι 55 !!!
Ενώ στην Αμοργό π.χ. που είναι ο αδερφός μου ξεπαγιαζανε με το που βγαίναν από τη θάλασσα λόγω εξαιρετικά δροσερου αέρα με τρελες ριπες και με τ αέρα κάτω από 25 βαθμούς ενώ το σούρουπο χρειάζεται επειγόντως ζακέτα ..Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
-
Χαχαχα ναι μη χάσει αυτός ο κλειστός κάμπος.Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View PostΕ οι Σέρρες είναι καυσωνομάνα ρε συ ’λκη. ...χαχαχα
Και στη Δράμα μου είπε ο κουμπάρος μου βράζουν εδώ και μέρες. ..
Ακραία παιδί μου σε κρύο και σε ζέστη. Πω πω τι είναι αυτό. Χειμώνα αν έρθεις σε σουβλίζει το κρύο και το καλοκαίρι πεθαίνεις!
Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
Ωραία δροσούλα στη βόρεια παραλία της Καστοριάς... Ότι πρέπει για περπάτημα...
Στο κέντρο της πόλης αρκετή ζέστη! Όλες οι οθόνες δείχνουν 27 βαθμούς..
Διανυκτέρευση στη Νεάπολη Κοζανης όπου λογικά θα έχει δροσούλα...
Περιμένω να κάνω καλό ύπνο αλά Γιάννενα..."Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης
Comment
-
Φοβερός αερας οντως , κάθομαι στο σαλονι με ανοικτά Βορινα νοτια παραθυρα κ κανει τρελό ρεύμα..κάθομαι άνετα χωρις κλιματιστικό παρα την αυξημένη εςωτερικη θερμοκρασια (σχεδον 29!!!)
Καλλιτεχνουπολη που μίλησα γινεται χαμός απο αερα κ ειναι σε red alert αν κ δεν έχει μείνει δυστυχως κατι ιδιαίτερο πλεον, αλλα υπαρχει παντα ο Βουτζας διπλα που ειναι βραδυφλεγής βόμβα..
Νομιζω αυριο κ μεθαύριο ειναι επισης μερες με δυνατό μελτεμι κ θα πεσει λιγο κ η Τ αν ειδα καλα το διάγραμμα.
Παντως με το που έπεσε ο ήλιος το απογευμα η αισθηση ηταν πολυ καλη ακομα κ στο καρα κέντρο , δεν ίδρωνεις ρε παιδι μου μ αυτο το Βοριά..
Σημερα πχ που ηταν πιο ζεστη έργα απο χθες κυκλοφόρησα πολυ πιο άνετα απο χθες που ηταν πεσμένος ο αερας ενώ το βραδυ το κλιματιστικό δούλευε απο νωρις. Θερμοκρασίακα θα το δούλευα αλλα ειναι τέτοιες οι ριπες που δεν μου κάνουν αισθηση να κλειστώ..
Γιωργη να παρω τον Τεο κ να ρθουμε κανα βραδυ για μπυριτσα ρε φιλε , θελω βα το νιώσω το 24ρι το εξωτερικο στο πετσί μου χαχαχα
carpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
Comment

Comment