Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

ξέρει κάποιος που να έχει βγάλει πρόσφατα διαβατήριο πόσος καιρός απαιτείται για να βγάλει κάποιος διαβατήριο?
    μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

το ανώτερο μία εβδομάδα...

Comment

Originally posted by Snowthessaly View Post
      το ανώτερο μία εβδομάδα...
      τόσο λίγο? κομπλέ τότε,γιατί παλιά πριν αρκετά χρόνια αν δεν κάνω λάθος όλη η διαδικασία νομίζω κρατούσε μήνες. ευχαριστώ για την απάντηση πάντως

Comment

Originally posted by salonikatasos View Post
        τόσο λίγο? κομπλέ τότε,γιατί παλιά πριν αρκετά χρόνια αν δεν κάνω λάθος όλη η διαδικασία νομίζω κρατούσε μήνες. ευχαριστώ για την απάντηση πάντως
        Σε 4 εργάσιμες έβγαλα 5 διαβατήρια για όλη τη φαμίλια Τασο

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
          Σε 4 εργάσιμες έβγαλα 5 διαβατήρια για όλη τη φαμίλια Τασο
          ακριβως 4 εργασιμες κι εγω.προσοχη στην φοτο που θα δοσεις γιατι ειναι περιεργοι,την θελουν συγκεκριμενα.

Comment

Originally posted by teo.sol. View Post
            ακριβως 4 εργασιμες κι εγω.προσοχη στην φοτο που θα δοσεις γιατι ειναι περιεργοι,την θελουν συγκεκριμενα.
            Δεν είναι θέμα περιέργειας Θοδωρή. ...είναι πανευρωπαϊκή οδηγία η φώτο να ακολουθεί ορισμένα στανταρ

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
              Δεν είναι θέμα περιέργειας Θοδωρή. ...είναι πανευρωπαϊκή οδηγία η φώτο να ακολουθεί ορισμένα στανταρ
              ναι βρε αυτο εννοουσα..

Comment

ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. για τις φώτο ξέρω ότι πας στον φωτογράφο και του λες ότι τις θες για διαβατήριο και αυτός στη συνέχεια κάνει τη δουλειά του,νομίζω κιόλας ότι είναι ίδιες με αυτές που βγάζεις για δίπλωμα αυτοκινήτου.
                δεν το χρειάζομαι άμεσα το διαβατήριο,απλά επειδή είχα ακούσει παλιά για μακροχρόνιες διαδικασίες ήθελα να κάνω τώρα την ερώτηση για να μην τρέχω τελευταία στιγμή

Comment

Originally posted by salonikatasos View Post
                  ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. για τις φώτο ξέρω ότι πας στον φωτογράφο και του λες ότι τις θες για διαβατήριο και αυτός στη συνέχεια κάνει τη δουλειά του,νομίζω κιόλας ότι είναι ίδιες με αυτές που βγάζεις για δίπλωμα αυτοκινήτου.
                  δεν το χρειάζομαι άμεσα το διαβατήριο,απλά επειδή είχα ακούσει παλιά για μακροχρόνιες διαδικασίες ήθελα να κάνω τώρα την ερώτηση για να μην τρέχω τελευταία στιγμή
                  με 80ευρω βγαινει 5ετιας οποτε ριξτα ετσι για να μην ξανατρεχεις.

Comment

Originally posted by teo.sol. View Post
                    με 80ευρω βγαινει 5ετιας οποτε ριξτα ετσι για να μην ξανατρεχεις.
                    ναι το ξέρω,και 15 ευρώ είναι οι φώτο αν δεν κάνω λάθος. περιμένω να οριστικοποιηθεί αυτό που περιμένω και μετά το βγάζω αμέσως μετά το πάσχα

Comment

Working...
                    X