ξέρει κάποιος που να έχει βγάλει πρόσφατα διαβατήριο πόσος καιρός απαιτείται για να βγάλει κάποιος διαβατήριο?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
Collapse
X
-
-
-
ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. για τις φώτο ξέρω ότι πας στον φωτογράφο και του λες ότι τις θες για διαβατήριο και αυτός στη συνέχεια κάνει τη δουλειά του,νομίζω κιόλας ότι είναι ίδιες με αυτές που βγάζεις για δίπλωμα αυτοκινήτου.
δεν το χρειάζομαι άμεσα το διαβατήριο,απλά επειδή είχα ακούσει παλιά για μακροχρόνιες διαδικασίες ήθελα να κάνω τώρα την ερώτηση για να μην τρέχω τελευταία στιγμήμηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
με 80ευρω βγαινει 5ετιας οποτε ριξτα ετσι για να μην ξανατρεχεις.Originally posted by salonikatasos View Postευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. για τις φώτο ξέρω ότι πας στον φωτογράφο και του λες ότι τις θες για διαβατήριο και αυτός στη συνέχεια κάνει τη δουλειά του,νομίζω κιόλας ότι είναι ίδιες με αυτές που βγάζεις για δίπλωμα αυτοκινήτου.
δεν το χρειάζομαι άμεσα το διαβατήριο,απλά επειδή είχα ακούσει παλιά για μακροχρόνιες διαδικασίες ήθελα να κάνω τώρα την ερώτηση για να μην τρέχω τελευταία στιγμή
Comment

Comment