Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΙΝΗΤΑ!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by gordonas View Post
    Δεν προτείνω το 2nd generation με την 5αρα οθόνη. Προτείνω αυτό με την οθόνη 4,5" που είναι πολύ πιο φωτεινή και έχει και LTE καθώς και υποδοχή για SD card. Αξίζει ίσως και παραπάνω από κινητά που κάνουν 300 ευρώ.

Στα 300 ευρώ θα έπαιρνα το Nexus 5. Αυτά τα δύο κινητά υπάρχουν για εμένα και λίγο τα G2 και G3 της LG.

Πραγματικά με το Moto G, δεν υπάρχει λόγος να δώσεις πάνω από 170 ευρώ για κινητό. Ότι θέλεις το κάνεις με αυτό. Selfie δεν βγάζω...
    Οπα εχεις δικαιο!!!απλα μπερδευτηκα εξαρχης με την ονομασια.

Comment

Lg g2 τελικα,του κουτιου απο φιλαρακι σε εξαιρετικη τιμη..Σαν να εκλεψα εκκλησια λιγο χαχαχα..Προς το παρον ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και ενθουσιασμενος!Το κινητο πεταει!
      Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Originally posted by Gianniwtis View Post
        Lg g2 τελικα,του κουτιου απο φιλαρακι σε εξαιρετικη τιμη..Σαν να εκλεψα εκκλησια λιγο χαχαχα..Προς το παρον ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και ενθουσιασμενος!Το κινητο πεταει!
        Την καλύτερη επιλογή έκανες
        www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

Καλοριζικο γιαννη.

Comment

’ριστη επιλογή. Πόσο;

Comment

Ευχαριστω παιδια!!!
              Εχει απο εταιρικα προγραμματα κτλ τρελες επιδοτησεις και το ειχε αχρησιμοποιητο ουτε καν απο το κουτι δε το εβγαλε καθως πηραν 2 note 4 τσαμπα..150 ευρω μου το εδωσε..Πιστευω καλυτερα δε γινεται για g2 με σφραγισμενο κουτι!

Comment

Value for money Γιαννη!

Comment

150 ευρω μου το εδωσε..
                  Μακάρι να είχα και εγώ έναν τέτοιο φίλο... χαχα...

τσάμπα πήρες τούμπανο κινητό!
                  www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

Παιδες οποιος εχει να διαθεσει λεφτα και μπορει να παρει note 4 θα παθει ΖΗΜΙΑ
                    Το κινητο ειναι απο αλλο πλανητη...
                    Εχω παθει την πλακα μου

Comment

Originally posted by Morelo View Post
                      Μακάρι να είχα και εγώ έναν τέτοιο φίλο... χαχα...

τσάμπα πήρες τούμπανο κινητό!
                      Χαχαχα γι'αυτο εγραφα πιο πανω σαν να εκλεβα εκκλησια χαχαχα!

Οποιος εχει εμπειρια με το g2 η γενικα ας προτεινει καμια καλη ρυθμιση η καμια εφαρμογη κτλ

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                        Παιδες οποιος εχει να διαθεσει λεφτα και μπορει να παρει note 4 θα παθει ΖΗΜΙΑ
                        Το κινητο ειναι απο αλλο πλανητη...
                        Εχω παθει την πλακα μου
                        Το ειδα σημερα σε ενα φιλαρακι που πηγα(τρομερο κινητο γιωργο)το αγορασες?

Comment

Originally posted by Winter Storm View Post
                          Το ειδα σημερα σε ενα φιλαρακι που πηγα(τρομερο κινητο γιωργο)το αγορασες?
                          Ναι Σπυρο εδω και 2 εβδομαδες....εχω παρει ολη τη σειρα note εκτως απο το note1

Comment

Ναι Σπυρο εδω και 2 εβδομαδες....εχω παρει ολη τη σειρα note εκτως απο το note1
                            Καλοριζικο γιωργαρε(ελπιζω σε καμια νεα μετεοσυναντηση να μου το ξαναδειξεις απο κοντα)χεχεχεΠραγματικα επαθα πλακα με την οθονη του!!τι χρωματα ειναι αυτα που βγαζει?και μιλαμε και για απιστευτο μαυρο.Η οθονη amoled που φοραει, κανει παπαδες πραγματικα.

Comment

Originally posted by Winter Storm View Post
                              Καλοριζικο γιωργαρε(ελπιζω σε καμια νεα μετεοσυναντηση να μου το ξαναδειξεις απο κοντα)χεχεχεΠραγματικα επαθα πλακα με την οθονη του!!τι χρωματα ειναι αυτα που βγαζει?και μιλαμε και για απιστευτο μαυρο.Η οθονη amoled που φοραει, κανει παπαδες πραγματικα.
                              Το μονο που παει χαμενο σε αυτο το υπερκινητο ειναι το s pen το οποιο κανει τρομερα πραγματα αλλα ποτε δεν χρησιμοποιησα σε κανενα note

Comment

Το μονο που παει χαμενο σε αυτο το υπερκινητο ειναι το s pen το οποιο κανει τρομερα πραγματα αλλα ποτε δεν χρησιμοποιησα σε κανενα note
                                Ναι γενικως οταν δουλεουν ολλα με την οθονη αφης!!!τι να το κανεις το s pen.

Comment

Working...
                                X