Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΙΝΗΤΑ!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Gianniwtis View Post
    Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια!

Γιωργο το εχω σκεφτει το note..Κινηταρα εννοειται,η ολη σειρα κορυφαια, αλλα κολλαω στο μεγεθος γενικα..Εδω το g3 τοα περριψα λογω μεγεθους και επεσα στο g2 που ειναι 5,2'' και παλι ψιλοταλαντευομαι..Δεν εχω αποφασισει ακομα..Αν παω σε μεγαλο μεγεθος εννοειται σου στελνω μηνυμα και τα βρισκουμε..

Κατηγορία αλλάζεις από τις 4,5" και πάνω. Για αυτό σου πρότεινα το Moto G (4g). Αυτό που είναι στις 4,5". Pure Android και παίρνει και την τελευταία έκδοση Lolipop.

Μέχρι 200-220 ευρώ δεν έχει ανταγωνισμό. Δίνεις 165 euro και έχεις ένα άψογο κινητό στις 4,5". ΑΨΟΓΟ.

Από τις 5" και πάνω είσαι σε άλλη κατηγορία. Θέλεις και τα δύο χέρια.

Comment

Originally posted by gordonas View Post
      Κατηγορία αλλάζεις από τις 4,5" και πάνω. Για αυτό σου πρότεινα το Moto G (4g). Αυτό που είναι στις 4,5". Pure Android και παίρνει και την τελευταία έκδοση Lolipop.

Μέχρι 200-220 ευρώ δεν έχει ανταγωνισμό. Δίνεις 165 euro και έχεις ένα άψογο κινητό στις 4,5". ΑΨΟΓΟ.

Από τις 5" και πάνω είσαι σε άλλη κατηγορία. Θέλεις και τα δύο χέρια.
      Προσωπικα το nexus 5 που εχω!!και ειναι ακριβως 5αρι με το ενα χερι το κραταω.Παντως πολυ καλη προταση και το moto g της μοτορολα που προτεινει ο φιλος γορδονας(το τηλεφωνο στην κατηγορια του)ειναι μακραν τον κορυφαιο που υπαρχει αυτην την στιγμη στην αγορα.

Comment

εγώ έχω το s4 πάντως(όχι την αρχική έκδοση των 1.9Ghz στο Ι9505,αλλά την αναβαθμισμένη στο Ι9506 me 2,3GHz). από το σκρουτζ το πήρα,τώρα το έχει στα 325+την αντικαταβολή και τα έξοδα αποστολής θα σου βγει γύρω στα 330. το μόνο που δεν ξέρω είναι αν θα στις αναβαθμίσεις θα συμβαδίζει με το αρχικό μοντέλο του Ι9505. εμένα πχ η έκδοση που έχω τώρα στο android 4.4.2 ήρθε κανά 2 μήνες πιο μετά από το αρχικό Ι9505 και δεν ξέρω και πόσο ακόμα θα βγάζουν. κατά τα άλλα επειδή φίλοι μου έχουν το s5(το μεγάλο,όχι το mini),πολλοί λένε ότι το s4 είναι καλύτερο και πιο οικονομικό φυσικά

εδώ και τα χαρακτηριστικά του.
        υγ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ και αν το χρησιμοποιείς,ψάξτο γιατί πολλά κινητά της samsung βγαίνουν πλέον χωρίς κεραία για ραδιόφωνο
        υγ2. δεν κυκλοφορεί σε μαγαζιά η συγκεκριμένη έκδοση νομίζω,οπότε μόνο από skroutz όποιος θέλει

http://www.gsmarena.com/samsung_i9506_galaxy_s4-5542.php

Last edited by salonikatasos; 04/02/2015, 04:54 PM.
        μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

Το note 2 εχει ραδιοφωνο σε αντιθεση με το 3 και 4 που δεν εχουνε....

Comment

Η γνωμη σας για το s5 mini ποια ειναι?
            Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Κανενα mini δεν αξιζει Γιαννη......

Comment

Για μενα καλυτερα νας πας σε κατι καλυτερο(το s4 που εχει ο τασος ειναι σαφως ανωτερο σε χαρακτηριστικα)επιπλεον θα παρει και την 5.0 lolipop.Αν δεν γουσταρεις s4 προτιμοτερο θα ηταν να πας η σε moto g η σε nexus 5 (κορυφαιες επιδοσεις και συνεχομενες αναβαθμισεις απο την μαμα google συνεχως)Να φανταστεις ειδη στο δικο μου εχω την 5.0.2 εκδοση !!!και σε λιγες εβδομαδες θα μου ερθουν η 5.0.3 και η 5.1

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                  Κανενα mini δεν αξιζει Γιαννη......
                  Πολυ σωστος ο γιωργαρος.+10000000

Comment

Όχι κινητά Samsung μεσαίας κατηγορίας λόγω touch wiz και κολάει όλη την ώρα, σε ένα forum κινητών να μπεις θα καταλάβεις, πρώην πολυπαθής από τα βρωμοκινητά της. Μόνο η σειρά Note αξίζει η οποία είναι και πανάκριβη.

Φίλε Γιάννη πάρε το lg g2 να σωθείς, ακόμα και σήμερα παραμένει ένα από τα καλύτερα κινητά, το έχω από το καλοκαίρι και πραγματικά δεν παίζεται... Έχει φοβερή μεγάλη οθόνη σε ιδανικό μέγεθος, θα το λατρέψεις. Σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω ότι υπάρξει ισάξιος αντίπαλος. Θα πάρει και αναβάθμιση σε android 5 τώρα την άνοιξη...
                    Πας με κλειστά μάτια!
                    Last edited by Morelo; 04/02/2015, 06:35 PM.
                    www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

Originally posted by Morelo View Post
                      Όχι κινητά Samsung μεσαίας κατηγορίας λόγω touch wiz και κολάει όλη την ώρα, σε ένα forum κινητών να μπεις θα καταλάβεις, πρώην πολυπαθής από τα βρωμοκινητά της. Μόνο η σειρά Note αξίζει η οποία είναι και πανάκριβη.

Φίλε Γιάννη πάρε το lg g2 να σωθείς, ακόμα και σήμερα παραμένει ένα από τα καλύτερα κινητά, το έχω από το καλοκαίρι και πραγματικά δεν παίζεται... Έχει φοβερή μεγάλη οθόνη σε μικρό μέγεθος, θα το λατρέψεις. Σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω ότι υπάρξει ισάξιος αντίπαλος.
                      Το νεχυς 5 φιλε μορελο ειναι πιο καινουργιο απο το g2 αλλα και καθαρο pure android(ασε που μοιαζουν και μεταξυ τους κατασκευαστικα)λογο οτι ειναι και αυτο κατασκευης lg.Aλλα και lg g2 ειναι σαφος πολυ καλη επιλογη για αγορα σε αυτην την τιμη που υπαρχει τωρα.

Comment

nexus 5 ειναι πολυ καλο αλλα βγαινω αρκετα off budget..Το g2 μου αρεσει παρα πολυ και προς τα εκει συγκλινω..Αν αποφασισω για ακομα πιο μεγαλο τσιμπαω το note 2 του Γιωργη..
                        Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

nexus 5 ειναι πολυ καλο αλλα βγαινω αρκετα off budget..Το g2 μου αρεσει παρα πολυ και προς τα εκει συγκλινω..Αν αποφασισω για ακομα πιο μεγαλο τσιμπαω το note 2 του Γιωργη..
                          Πλακα πλακα εχει ανεβει αρκετα η τιμη του nexus 5 (280 που ειχε στο skroutz πριν απο λιγο καιρο ανεβηκε ενα κατοσταρικο απο οτι βλεπω)Εχει πολυ ζητηση απο οτι φαινεται το κινητο(μεχρι ποσα διαθετεις γιαννη?)

Comment

Για κοιτα και αυτο που προτεινε και ο φιλος γορδονας λιγα ποστ πιο πριν.
                            http://www.skroutz.gr/s/5725907/Moto...d-Gen-8GB.html

Comment

εγω εχω το lenovo A859 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. βεβαια πρεπει να πω οτι ειμαι lenovo lover με 2 laptop lenovo

σε πολυ καλη τιμη (180Ε) και πολυ γρηγορο

Comment

Originally posted by Winter Storm View Post
                                Για κοιτα και αυτο που προτεινε και ο φιλος γορδονας λιγα ποστ πιο πριν.
                                http://www.skroutz.gr/s/5725907/Moto...d-Gen-8GB.html

Δεν προτείνω το 2nd generation με την 5αρα οθόνη. Προτείνω αυτό με την οθόνη 4,5" που είναι πολύ πιο φωτεινή και έχει και LTE καθώς και υποδοχή για SD card. Αξίζει ίσως και παραπάνω από κινητά που κάνουν 300 ευρώ.

Στα 300 ευρώ θα έπαιρνα το Nexus 5. Αυτά τα δύο κινητά υπάρχουν για εμένα και λίγο τα G2 και G3 της LG.

Πραγματικά με το Moto G, δεν υπάρχει λόγος να δώσεις πάνω από 170 ευρώ για κινητό. Ότι θέλεις το κάνεις με αυτό. Selfie δεν βγάζω...

Comment

Working...
                                X