Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΙΝΗΤΑ!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΚΙΝΗΤΑ!

Παιδια ψαχνω για ενα καλο κινητο,γρηγορο και με καλη οθονη σε ποιοτητα..Η καμερα δε με ενδιαφερει να ειναι και 20+mpxl που βγαζουν αλλα να ειναι καλη..Δε μου ταιριαζουν καθολου τα i-phone οπως και τα πολυ μεγαλα κινητα σε μεγεθος και πιο πολυ ειχε συγκλινει σε samsung galaxy s5 mini.Μου λενε παντως στο Γερμανο πχ οτι εχει καταργηθει και απο τις αποθηκες ενω στο skroutz το βρισκω κανονικα..Με προβληματισε λιγο!Εχετε καμια καλη προταση???Μεχρι 300 ευρα το μπατζετ
    Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Το δικό μου είναι samsung galaxy trend plus. Έχω κάμερα 5 μεγκαπιξελ και περιστρεφόμενη, wifi, gps κλπ κλπ... Αναβαθμισμένο android 4.2, bluetooth φυσικά, χωράει στην τσέπη μου άνετα ότι εφαρμογή δουλεύει καλά. Εύκολο στη χρήση και κάνει 150 ευρώ.
    Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Πολυ οικονομικο το βλεπω Αλκη!Απλα θελω κατι πιο ''δυνατο''

Για το s5 mini εχει κανεις αποψη???

Comment

Επισης το lg g2 μου αρεσει πολυ!

Comment

Originally posted by Gianniwtis View Post

Μέχρι 160-200 ευρώ το καλύτερο μακράν είναι το Moto G

Comment

Γιαννη εχω ενα Note 2 που καθεται.....
            Απιστευτο κινητο και πρα πολυ αξιοπιστο οπως ολη η σειρα note.....
            Εχει αγοραστει 2/2013 700ευρω
            Ξερω θα μου πεις ειναι μεγαλο αλλα πραγματικα ΤΑ ΣΠΑΕΙ.....
            Στην τιμη θα τα βρουμε

Comment

Εδω σου λεει ψαχνει μικρο.Το note ειναι μισο στρεμμα.

Comment

Originally posted by Κωστας. View Post
                Εδω σου λεει ψαχνει μικρο.Το note ειναι μισο στρεμμα.
                Και εγω ετσι ειπα οταν βγηκε η σειρα note......
                Μεχρι που πηρα το note 2 πριν 2 χρονια.....μετα απο 1 χρονο το note 3 και προσφατα πηρα το ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΟ note 4.....
                Και φυσικα δεν προκειται να ξαναπαρω αλλο κινητο πλην της σειρας αυτης εκτως τρομερου απροοπτου

Comment

Καλά χαρακτηριστικά έχει και το lg g3 για όποιον ενδιαφέρεται! Βέβαια είναι σχετικά ογκώδες αλλά με σχεδόν μηδενικό besel!

Comment

Originally posted by Gianniwtis View Post
                    Παρε nexus 5 τζονυ και θα με θυμηθεις(το εχω στην κατοχη μου εδω και περιπου 11 μηνες και ειμαι σουπερ ευχαριστημενος)

Τεχνικά χαρακτηριστικάSmartPhone, Single SIM, Οθόνη: 4.95" , CPU: 2300 MHz, Πυρήνες CPU: 4, RAM: 2 GB, Μνήμη Αποθήκευσης: 16 GB, Κάμερα: 8.0 MP, Δίκτυο Σύνδεσης: 4G - LTE / 3G, Λειτουργικό Σύστημα: Android

Δες και τις αξιολογησεις χρηστων για το συγκεκριμενο κινητο(σε περιπτωση που δεν σε πειθει τοσο ευκολα η γνωμη μου)
                    http://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-G...D821-16GB.html
                    Last edited by Spartan; 04/02/2015, 01:21 AM.

Comment

Αν πας σε android οπωσδηποτε να παρεις τηλ. Που θα εχει την δυνατοτητα αναβαθμισεων στο λειτουργικο του.Η samsung ειναι εξαιρετικη στις ναυαρχιδες της ειδικα στο note αλλα στα mid range που ζητας εσυ(300€) nexus k moto ειναι η καλυτερη νομίζω επιλογή.Αν αντεχεις την μεταβαση στα πολυ μεγαλα η προταση του Γιωργου ειναι εξαιρετικη.Όποιος μπηκε στην note family δεν βγαινει απο αυτην!(τωρα θυμηθηκα οτι σκεφτομασταν να κανουμε μια ενοτητα για τεχνολογια να μπορουμε να συζηταμε για τετοιες περιπτωσεις....να την κανουμε , τι λετε?)

Comment

Originally posted by j.s. View Post
                        Αν πας σε android οπωσδηποτε να παρεις τηλ. Που θα εχει την δυνατοτητα αναβαθμισεων στο λειτουργικο του.Η samsung ειναι εξαιρετικη στις ναυαρχιδες της ειδικα στο note αλλα στα mid range που ζητας εσυ(300€) nexus k moto ειναι η καλυτερη νομίζω επιλογή.Αν αντεχεις την μεταβαση στα πολυ μεγαλα η προταση του Γιωργου ειναι εξαιρετικη.Όποιος μπηκε στην note family δεν βγαινει απο αυτην!(τωρα θυμηθηκα οτι σκεφτομασταν να κανουμε μια ενοτητα για τεχνολογια να μπορουμε να συζηταμε για τετοιες περιπτωσεις....να την κανουμε , τι λετε?)
                        Εγω παντως ειμαι μεσα δημητρη(θα χρειαζοτανε πιστευω αρκετα για παρομοιες περιπτωσεις)

Comment

Originally posted by j.s. View Post
                          Ακριβως Δημητρη
                          Εχω το note 4 αυτη τη στιγμη.....ειναι ΜΑΚΡΑΝ το καλυτερο κινητο στον κοσμο
                          Εχω παθει σοκ με την ταχυτητα του επεξεργαστη αλλα και με τις ατελειωτη χρηστικοτητα του......

Γιαννιωτη ψησου για note και θα με ευγνωμονεις φιλε

Comment

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια!

Γιωργο το εχω σκεφτει το note..Κινηταρα εννοειται,η ολη σειρα κορυφαια, αλλα κολλαω στο μεγεθος γενικα..Εδω το g3 τοα περριψα λογω μεγεθους και επεσα στο g2 που ειναι 5,2'' και παλι ψιλοταλαντευομαι..Δεν εχω αποφασισει ακομα..Αν παω σε μεγαλο μεγεθος εννοειται σου στελνω μηνυμα και τα βρισκουμε..

Comment

Το 5.2 με το 5.5 δεν το καταλαβαινεις στο χερι Γιαννη.....

Comment

Working...
                              X