Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μετράμε πληγές..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Gianniwtis View Post
    Ολα καλα ολα ωραια,παλιοαερα μη μας κανει μονο..
    Καταρχήν να σε συγχαρώ για το θέμα που άνοιξες καθώς και τις πραγματικά συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο που ανέβασες.Αναφορικά με το αέρα που λες δεν το νομίζω και πιστέυω ότι δευτέρα αν και πραγματικά στην κοψη του ξυραφιού κάτι έχουμε να ελπίζουμε.ΊΔΩΜΕΝ

Comment

Originally posted by klasimentes View Post
      Καταρχήν να σε συγχαρώ για το θέμα που άνοιξες καθώς και τις πραγματικά συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο που ανέβασες.Αναφορικά με το αέρα που λες δεν το νομίζω και πιστέυω ότι δευτέρα αν και πραγματικά στην κοψη του ξυραφιού κάτι έχουμε να ελπίζουμε.ΊΔΩΜΕΝ
      Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Ακη!

Μια ζωη στην κοψη του ξυραφιου παιζουμε οποτε εχουμε συνηθισει!Παγωσαν και ποταμια και οι ακρες της λιμνης ε μονο το τιμημενο μενει!Για να δουμε!Και φυσικα με το χιονι αποκλειεται να τραβηξουμε ολα αυτα που τραβηξαμε με τον αερα..
      Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Ακη!

Μια ζωη στην κοψη του ξυραφιου παιζουμε οποτε εχουμε συνηθισει!Παγωσαν και ποταμια και οι ακρες της λιμνης ε μονο το τιμημενο μενει!Για να δουμε!Και φυσικα με το χιονι αποκλειεται να τραβηξουμε ολα αυτα που τραβηξαμε με τον αερα..
        Μη παραπονιέσαι. Ευλογημένος τόπος καιρικά είναι τα Γιάννενα με καιρικό ενδιαφέρον 10 μήνες το χρόνο.
        Εντάξει είναι λίγο δύσκολο το χιόνι τα τελευταία χρόνια που είναι και η καιρική κορύφωση , όμως το προτιμώ αυτή την κατάσταση από το να μου κάνει κανα δυο χιονιάδες στην πενταετία και το υπόλοιπο διάστημα να είναι καιρικά αδιάφορο.
        Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

Originally posted by tsef View Post
          Μη παραπονιέσαι. Ευλογημένος τόπος καιρικά είναι τα Γιάννενα με καιρικό ενδιαφέρον 10 μήνες το χρόνο.
          Εντάξει είναι λίγο δύσκολο το χιόνι τα τελευταία χρόνια που είναι και η καιρική κορύφωση , όμως το προτιμώ αυτή την κατάσταση από το να μου κάνει κανα δυο χιονιάδες στην πενταετία και το υπόλοιπο διάστημα να είναι καιρικά αδιάφορο.
          Εννοειται!!!Δε το συζητω καν και δε το αλλαζω με τιποτα!

Comment

Εννοειται!!!Δε το συζητω καν και δε το αλλαζω με τιποτα!
            Αυτό έλειπε... ’κου αιρετικές απόψεις για αλλαγή

Comment

Τα Γιάννενα απλά και μόνο αν χιονίζονταν όπως παλιά - και όχι με τη δυσκοιλιότητα των τελευταίων χρόνων - θα είχαν αχτύπητο καιρικό "πακέτο" ειδικά αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για "μεγάλο" αστικό κέντρο άνω των 100.000 κατοίκων...

Ελπίζω ο καιρός να έρθει στον ίσιο δρόμο για την περιοχή μας μετά απο αρκετά χρόνια...
              "Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

Ας γινει η αρχη τη Δευτερα και μετα μες το Φλεβαρη σιγουρα θα κανει αλλο ενα χιονακι!Μας παει ο Φλεβαρης καλα εδω!

Comment

Μπραβο φιλε Γιαννιωτη για αυτο το θεμα.
                  Επισης να σημειωσω οτι καθημερινα μετραει πληγες η χωρα απο ανθρωπους που πανω στην προσπαθεια τους να ζεσταθουν χανουν τη ζωη τους. Νομιζω ηδη ο αριθμος εχει φτασει τους 7 με τους τελευταιους δυο στη Λεσβο (στην μια ειχαν κοψει το ρευμα μαλιστα για οφειλες). Ουτε ασχολειται κανεις.
                  Ειναι τραγικο να βλεπω συγκεντρωσεις για την γαλλικη εφημεριδα τη στιγμη που δολοφονονται συνανθρωποι μας απο το Χουντικο καθεστως. Να πω εδω οτι η διακοπη παροχης ρευματος για οποιονδηποτε λογο σε πολιτη στη Βρετανια ειναι παρανομη και αποτελει κακουργημα.
                  Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

Επειδή δεν ήμουν Γιάννενα τις γιορτές, συγγενείς και φίλοι μου είπαν πως έκαναν αλλαγή χρόνου μέσα στο σκοτάδι και χωρίς νερό... Στην περιοχή που μένω η διακοπή ρεύματος κράτησε περισσότερο απο 7 ώρες... Η πλέον επεισοδιακή Πρωτοχρονιά εδώ και αρκετό καιρό...

Απ' ότι διάβασα, εκτός και αν είναι ράδιο αρβύλα, η ταχύτητα των ανέμων στο λεκανοπέδιο ξεπέρασε τα 10bf!!! Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά σε ένα τόσο κλειστό οροπέδιο, με βουνά - τέρατα ολόγυρα, όσο αυτό των Ιωαννίνων?? Πάντα το είχα απορία πως γίνεται να φυσάει τόσο πολύ ορισμένες φορές στα Γιάννενα...
                    "Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

• Originally posted by dimitris_ioannina View Post
                      Επειδή δεν ήμουν Γιάννενα τις γιορτές, συγγενείς και φίλοι μου είπαν πως έκαναν αλλαγή χρόνου μέσα στο σκοτάδι και χωρίς νερό... Στην περιοχή που μένω η διακοπή ρεύματος κράτησε περισσότερο απο 7 ώρες... Η πλέον επεισοδιακή Πρωτοχρονιά εδώ και αρκετό καιρό...

Απ' ότι διάβασα, εκτός και αν είναι ράδιο αρβύλα, η ταχύτητα των ανέμων στο λεκανοπέδιο ξεπέρασε τα 10bf!!! Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά σε ένα τόσο κλειστό οροπέδιο, με βουνά - τέρατα ολόγυρα, όσο αυτό των Ιωαννίνων?? Πάντα το είχα απορία πως γίνεται να φυσάει τόσο πολύ ορισμένες φορές στα Γιάννενα...
                      haarp!!!!!!
                      Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                      Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by fear777 View Post
                        Μπραβο φιλε Γιαννιωτη για αυτο το θεμα.
                        Επισης να σημειωσω οτι καθημερινα μετραει πληγες η χωρα απο ανθρωπους που πανω στην προσπαθεια τους να ζεσταθουν χανουν τη ζωη τους. Νομιζω ηδη ο αριθμος εχει φτασει τους 7 με τους τελευταιους δυο στη Λεσβο (στην μια ειχαν κοψει το ρευμα μαλιστα για οφειλες). Ουτε ασχολειται κανεις.
                        Ειναι τραγικο να βλεπω συγκεντρωσεις για την γαλλικη εφημεριδα τη στιγμη που δολοφονονται συνανθρωποι μας απο το Χουντικο καθεστως. Να πω εδω οτι η διακοπη παροχης ρευματος για οποιονδηποτε λογο σε πολιτη στη Βρετανια ειναι παρανομη και αποτελει κακουργημα.
                        Σε ευχαριστω και σενα φιλε μου για τα καλα σου λογια..
                        Επισης τραγικο ειναι να συγκρινουμε το Ελλαδισταν με την Αγγλια πχ..Το φιλαρακι μου που μενει μονιμα και εργαζεται πλεον εκει μου λεει καταλαβε τη διαφορα ενος σωστου και οργανωμενου κρατους απο το μπαχαλο το δικο μας οσο δεν παει αλλο!Το μονο αρνητικο οι ''ψοφιες'' καθημερινες.. 1600 ευρα πρωτος μισθος και το Ντερμπι δεν ειναι και καμια ακριβη πολη..

Comment

• Originally posted by dimitris_ioannina View Post

Καθολου ραδιο αρβυλα Δημητρη!Οι ριπες εφτασαν τα 10 bf..Και ειχαμε 9αρι συνεχεια..

Για την ενταση τωρα,λογικα ενισχυεται ο αερας απο το αναγλυφο των γυρω βουνων οπως κατεβαινει και γκαζωνει!Δεν ειναι τυχαιο που τετοιο πραμα γινεται μονο με ΒΑ δλδ οταν περναει πανω απο την Πινδο για να μας χτυπησει!

Comment

• Originally posted by Gianniwtis View Post
                            Επισης τραγικο ειναι να συγκρινουμε το Ελλαδισταν με την Αγγλια πχ..Το φιλαρακι μου που μενει μονιμα και εργαζεται πλεον εκει μου λεει καταλαβε τη διαφορα ενος σωστου και οργανωμενου κρατους απο το μπαχαλο το δικο μας οσο δεν παει αλλο!Το μονο αρνητικο οι ''ψοφιες'' καθημερινες.. 1600 ευρα πρωτος μισθος και το Ντερμπι δεν ειναι και καμια ακριβη πολη..
                            Το μπάχαλο το βλέπω και εγώ μέσα στο πΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ... εΊΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜ’ΔΑ πριν την εξεταστική και δεν ξέρουν τι γίνεται ακριβώς με το πρόγραμμα.....
                            Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                            Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
                              Το μπάχαλο το βλέπω και εγώ μέσα στο πΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ... εΊΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜ’ΔΑ πριν την εξεταστική και δεν ξέρουν τι γίνεται ακριβώς με το πρόγραμμα.....
                              Αυτο φιλε μου Μιχαηλ δυστυχως θα πρεπει να το συνηθισεις..Εμεις ειχαμε χασει ολοκληρες εξεταστικες..Τα Ελληνικα πανεπιστημια απο οργανωση ειναι αστα να πανε..Ενω εχουν αξιολογα μυαλα μεσα,καθηγητες και φοιτητες..

Comment

• Originally posted by Gianniwtis View Post
                                Ποιος ειναι ο φιλος σου?? Εχω φιλο Γιαννιωτη στο Νταρμπι! Μαλλον τον ιδιο εχουμε! Στειλε μου pm.
                                Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

Working...
                                X