Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μετράμε πληγές..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by [weathermaniac] View Post
    ’ρα να κάνω την άσκηση στον υπολογιστή στην Λάρισα?
    Αφοβα... Ξεχασα να πω οτι δεν είχαμε και νερο την πρωτοχρονια.....
    Χιόνια που δε λιώνουν κι άλλα περιμένουν

Comment

Originally posted by SnowLover View Post
      Αφοβα... :d Ξεχασα να πω οτι δεν είχαμε και νερο την πρωτοχρονια.....
      Είναι και η μέρα τέτοια που δεν γίνεται χωρίς φως και νερά. Όχι ότι τις υπόλοιπες αντέχεις αλλά Πρωτοχρονιά και γιορτές μαζεύεται το σόι.
      Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Originally posted by teo.sol. View Post
        κωστακη περαστικα αγορι μου.
        Περαστικά και σε σενα, αν και σε κανα τρίμηνο θα περάσουν.

Comment

Originally posted by Alkis Serres View Post
          Γιάννη το χειρότερο είναι που κόπηκε και το ρεύμα. Για σκέψου όλη μέρα χωρίς ρεύμα. Και μια οικογένεια αν δεν μπορούσε να βάλει πετρέλαιο τότε η μόνη της λύση θα ήταν οι θερμάστρες οι οποίες χωρίς ρεύμα δεν λειτουργούν. Πάγος. Δύσκολα πράγματα!
          Χαλια μαυρα Αλκη..Και χωρις νερο..Αστα μη το συζητας..
          Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Originally posted by Gianniwtis View Post
            Για πόσο καιρό μιλάμε ότι δεν είχε νερό? Ήταν και συνεχόμενο? Δηλαδή ολόκληρη την ημέρα δεν είχατε νερό?
            Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
            Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Έλα τώρα, μην παραπονιέσαι! Παράπλευρες απώλειες είναι αυτά! Σημασία έχει να κάνει άσχημο καιρό, να έχουμε να συζητάμε! Τώρα, αν μείνατε από ρεύμα κανα 2 μέρες, αν μείνατε κι από νερό, γιατί δεν πηγαίνατε μέχρι τη Στενή που είχαν και ρεύμα με γεννήτρια και νερό να σας τροφοδοτήσουν;

Comment

Originally posted by kostaskb View Post
                Έλα τώρα, μην παραπονιέσαι! Παράπλευρες απώλειες είναι αυτά! Σημασία έχει να κάνει άσχημο καιρό, να έχουμε να συζητάμε! Τώρα, αν μείνατε από ρεύμα κανα 2 μέρες, αν μείνατε κι από νερό, γιατί δεν πηγαίνατε μέχρι τη Στενή που είχαν και ρεύμα με γεννήτρια και νερό να σας τροφοδοτήσουν;
                Κλαίω από τα γέλια!
                Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

Για πόσο καιρό μιλάμε ότι δεν είχε νερό? Ήταν και συνεχόμενο? Δηλαδή ολόκληρη την ημέρα δεν είχατε νερό?
                  Το νερο ηταν ανα περιοχες..Ολη η πολη ειχε μειωμενη πιεση και μερικες περιοχες στα περιχωρα και χωριουδακια διπλα απο την πολη δεν ειχαν καθολου..Για ολο το βραδυ της αλλαγης του χρονου μεχρι το επομενο μεσημερι..

Comment

Το νερο ηταν ανα περιοχες..Ολη η πολη ειχε μειωμενη πιεση και μερικες περιοχες στα περιχωρα και χωριουδακια διπλα απο την πολη δεν ειχαν καθολου..Για ολο το βραδυ της αλλαγης του χρονου μεχρι το επομενο μεσημερι..
                    Πωωωωωω τι λες τώρα! Όταν γυρίσω θα έχω ρεύμα ή θα παγώσω? Γιατί έχω συνηθίσει σε πολύ υψηλές εσωτερικές, 25-27 βαθμούς!!

Comment

Πωωωωωω τι λες τώρα! Όταν γυρίσω θα έχω ρεύμα ή θα παγώσω? Γιατί έχω συνηθίσει σε πολύ υψηλές εσωτερικές, 25-27 βαθμούς!!
                      27?? Καλά, εσύ λογικά θα είσαι τζι τζι το καλοκαίρι μέσα στο σπίτι ε; Εγώ στους 27 βάζω a/c στο cool!

Comment

Originally posted by kostaskb View Post
                        27?? Καλά, εσύ λογικά θα είσαι τζι τζι το καλοκαίρι μέσα στο σπίτι ε; Εγώ στους 27 βάζω a/c στο cool!
                        Τι !!!!!! aircondition! Για να βάλουμε εδώ κλιματιστικό θα πρέπει έξω να έχει καμιά 37-40 βαθμούς!!!!!!!

[σόρυ για το οφ τοπικ]

Comment

Τι !!!!!! aircondition! Για να βάλουμε εδώ κλιματιστικό θα πρέπει έξω να έχει καμιά 37-40 βαθμούς!!!!!!!

[σόρυ για το οφ τοπικ]
                          Χεχε! Θυμάμαι κάθε άνοιξη με το πρώτο 30αρι εδώ ανάβει κλιματιστικό!

Για να γυρνάμε στο θέμα μας. Η πικρή αλήθεια είναι ότι έγιναν μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία και δυστυχώς η επαρχία δεν ήταν στις προτεραιότητες των αρχών για αποκατάσταση των ζημιών. Ήταν και οι αργίες στη μέση που σημαίνει άδειες στο μόνιμο προσωπικό και έκτακτο προσωπικό που δεν μπορεί να δουλέψει με κανονικούς ρυθμούς. Λογικά από Δευτέρα θα στρώσουν τα πράγματα.

Comment

Ολα καλα ειναι τωρα..Εκτος και αν η επικειμενη προσηνεμη εισβολη μας φερει δυνατους ΒΑ παλι..

Παντως ρε Μιχαηλ 27 δεν εχω ουτε το καλοκαιρι εσωτερικη χαχαχαχα!Οταν κοιμαμαι πεφτει και 18 εσωτερικη και με ενα παπλωμα ειμαι κομπλε!Απορω πως αντεχεις!

Comment

Εγώ στεναχωρέθηκα και για τα σπασμένα πεζοδρόμια στη λίμνη που είδα και τα κάγκελα. Συν του ότι το δέντρο καταστράφηκε αυτό κόστισε στο δήμο να το φτιάξει. Μακάρι να μην ξαναπλακώσουν τέτοιας έντασης άνεμοι. Για τον άνθρωπο που είπες ότι τον πήρε ο αέρας έμαθες τίποτα είναι καλά;

Μιχαήλ μην το συνεχίζεις αυτό με 27 c εσωτερική γιατί εδώ έχουμε 16 μάξιμουμ και 14 μίνιμουμ χαχαχα. 28 είχα το καλοκαίρι και βράζαμε!
                              Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Originally posted by Alkis Serres View Post
                                Εγώ στεναχωρέθηκα και για τα σπασμένα πεζοδρόμια στη λίμνη που είδα και τα κάγκελα. Συν του ότι το δέντρο καταστράφηκε αυτό κόστισε στο δήμο να το φτιάξει. Μακάρι να μην ξαναπλακώσουν τέτοιας έντασης άνεμοι. Για τον άνθρωπο που είπες ότι τον πήρε ο αέρας έμαθες τίποτα είναι καλά;

Μιχαήλ μην το συνεχίζεις αυτό με 27 c εσωτερική γιατί εδώ έχουμε 16 μάξιμουμ και 14 μίνιμουμ χαχαχα. 28 είχα το καλοκαίρι και βράζαμε!
                                Εγώ το σταμάτησα! Σε εσάς φαίνεται παράξενο!

Comment

Working...
                                X