Και πως θα βγαλει λεφτα ο ταβερνιαρης ρε παιδια χωρις ρευμα και με κλειστους δρομους?Εδω γινανε διακοπες ρευματος 24 ωρες και παραλυσανε τα παντα..Μη τα θυσιαζουμε ολα στο βωμο της λατρειας μας για το χιονι..Πανω απ'ολα ειμαστε ανθρωποι!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ Μακράς Χειμωνο-καιρίας "ΑΓΓΕΛΟΣ" 26/12-3/1...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Πάνω απ' όλα είμαστε χιονάνθρωποι.
Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.
Comment
-
Πώς να λιώσει όλο αυτό Γιάννη?!Originally posted by Γιάννης μας View Postπερα απο την πλακα ομως, ειναι η 4η μερα με χιονι εδω και σιγουρα παμε για 5η......στους 2,2 εδω.....Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Είστε απίστευτοι μερικοί...και απίστευτοι γιατί νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα απο το πληκτρολόγιο του υπολογιστή...
Τη Σέττα κύριε Κώστα από Μέγαρα την έχουμε...ξεσκίσει...και ξέρουμε και τους ανθρώπους από εκεί...και 4 μέρες χωρίς ρεύμα ήμουν αποκλεισμένος στο χωριό μου την Ευρυτανία τα Χριστούγεννα του 2011 και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει...τουλάχιστον εκείνοι στη Σέττα γνωρίζουν αυτές τις συνθήκες, έχουν γεννήτρια, έχουν όλα όσα πρέπει για να αντιμετωπίσουν τα χιόνια, ενώ εμείς δεν είχαμε τίποτα και προσωπικά κοιμήθηκα νύχτα σε δωμάτιο με 4-5οc θερμοκρασία...κατάλαβες παικταρά μου?
Και ξέρω πολύ καλά πριν λίγες ημέρες που κρεμόταν από τα χείλη μας για να έρθουν τα χιόνια στην περιοχή τους, γιατί τις επόμενες ημέρες που θα είναι καλύτεροι και ανοιχτοί οι δρόμοι θα έχουν και τον περισσότερο κόσμο....ο κόσμος εκεί πάει για το χιόνι...τι ακόμη δεν έχεις καταλάβει?
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Παρακαλώ τους μόντς να αποσύρουν το θέμα, ώστε να εποφορτίσουμε τις αναφορές και να τοποθετήσουμε από το βράδυ του Σαββάτου το επόμενο πόστ...ΑΓΓΕΛΟΥ χιονοκαιρία και η 2η με τις προσευχές μας να ενώνονται μαζί του πάνω στον παράδεισο, σε μια ιδιότυπη συνένωση χιονοτρελαμένων!!!
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Μάλιστα... Τότε πώς εξηγείς ότι ο άνθρωπος έκανε λόγο για έντονα δύσκολη Πρωτοχρονιά και αντίξοες συνθήκες; Γιατί ας πούμε, δεν έλεγε ότι έσκασε στο χρήμα από τις εκατοντάδες κόσμου που πήγαν στο μαγαζί του; Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να ήθελε τα χιόνια, αλλά μέχρι ένα σημείο. Από τη στιγμή που είναι αποκλεισμένη η περιοχή, αποκλείεται να δούλεψε όπως λες και λογικό να περιμένει να σταματήσει αυτή η ένταση του χιονιά μήπως και ανοίξουν οι δρόμοι. Επίσης ο φίλος που έκανε την αναφορά, είναι από κει και προφανώς ξέρει πολύ καλύτερα τα μέρη από σενα.Originally posted by beach-snow View PostΕίστε απίστευτοι μερικοί...και απίστευτοι γιατί νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα απο το πληκτρολόγιο του υπολογιστή...
Τη Σέττα κύριε Κώστα από Μέγαρα την έχουμε...ξεσκίσει...και ξέρουμε και τους ανθρώπους από εκεί...και 4 μέρες χωρίς ρεύμα ήμουν αποκλεισμένος στο χωριό μου την Ευρυτανία τα Χριστούγεννα του 2011 και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει...τουλάχιστον εκείνοι στη Σέττα γνωρίζουν αυτές τις συνθήκες, έχουν γεννήτρια, έχουν όλα όσα πρέπει για να αντιμετωπίσουν τα χιόνια, ενώ εμείς δεν είχαμε τίποτα και προσωπικά κοιμήθηκα νύχτα σε δωμάτιο με 4-5οc θερμοκρασία...κατάλαβες παικταρά μου?
Και ξέρω πολύ καλά πριν λίγες ημέρες που κρεμόταν από τα χείλη μας για να έρθουν τα χιόνια στην περιοχή τους, γιατί τις επόμενες ημέρες που θα είναι καλύτεροι και ανοιχτοί οι δρόμοι θα έχουν και τον περισσότερο κόσμο....ο κόσμος εκεί πάει για το χιόνι...τι ακόμη δεν έχεις καταλάβει?
Comment
-
κωστακη καλη χρονια να εχεις και κοιτα να μπεις σε κανα φορουμ αλληλεγκυης γιατι εχεις μπερδευτη.Originally posted by kostaskb View PostΜάλιστα... Τώρα ονομάζουμε και επίθεση να σχολιάσεις ένα ποστ διαφορετικά απ' ότι το σχολίασε κάποιος άλλος... Πολύ καλά πάμε!
Όποιος ξέρει Ελληνικά, μπορεί να διαβάσει:
το φορουμ εδω δεν ειναι ουτε ο κουρος ουτε ο αρκτουρος ουτε οι πρωσκοποι ουτε οι οδηγοι.
εδω σχολιαζουμε τον καιρο και οχι ποσα χωρια αποκληστηκαν απο τα χιονια και αν κοπηκανε ρευματα . γιατι μπερδευεσαι και συγχιζεσαι?
εαν σε ενδιαφερει η αλλυλεγγια σταση πηγαινε μελος σε καμια ομαδα ωστε να βοηθας κοσμο.
δεν ειμαι χωντροπετσος ουτε δεν συμποναω τον συνανθρωπο,αλλα ειναι αρκετα αστοχο να αναφερεις εδω μεσα αυτα που ειπες παραπανω.\
φιλικα παντα ο συντοπιτης θεοδωρος.
υγ το κυμα που ερχεται το φοβασαι η χερεσαι που θα ερθει τετοιο ψυχος?????(κουιζ)
Comment
-
+1Originally posted by beach-snow View PostΠαρακαλώ τους μόντς να αποσύρουν το θέμα, ώστε να εποφορτίσουμε τις αναφορές και να τοποθετήσουμε από το βράδυ του Σαββάτου το επόμενο πόστ...ΑΓΓΕΛΟΥ χιονοκαιρία και η 2η με τις προσευχές μας να ενώνονται μαζί του πάνω στον παράδεισο, σε μια ιδιότυπη συνένωση χιονοτρελαμένων!!!
και μη ξεχναμε τη λεξη 'σεβασμος' για τα ατομα που εχουν προσφερει, προσφερουν κ θα προσφερουν σε αυτο το φορουμ αλλα κ πολυ παραπερα απο αυτο!!
..δεν ειμαι δικηγορος απλα εχω παιδεια και εχω μαθει να σεβομαι!
3.1 η Τ σε συνεχη πτωση!!
ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ
Comment
-
Δεν είναι καθόλου φιλικό να προσπαθείς να διώξεις κάποιον επειδή δεν σου αρέσουν αυτά που γράφει. Ξέρω ότι έχεις άπειρους λόγους να συγχίζεσαι και να είσαι εκνευρισμένος γιατί ο καιρός δεν σου κάθεται, αλλά ξέρεις μπορείς να μετακομίσεις σε άλλες περιοχές που έκαναν πάρτι αυτές τις μέρες. Γιατί δεν το σκέφτεσαι; Όσο μένεις εδώ, η μοναδική αναφορά που θα έχεις να κάνεις είναι να σχολιάσεις τι λέω εγώ ή να σιωπάς επί μέρες όταν οι άλλοι θα κάνουν αναφορές για εκατοστά χιονιού.Originally posted by teo.sol. View Postκωστακη καλη χρονια να εχεις και κοιτα να μπεις σε κανα φορουμ αλληλεγκυης γιατι εχεις μπερδευτη.
το φορουμ εδω δεν ειναι ουτε ο κουρος ουτε ο αρκτουρος ουτε οι πρωσκοποι ουτε οι οδηγοι.
εδω σχολιαζουμε τον καιρο και οχι ποσα χωρια αποκληστηκαν απο τα χιονια και αν κοπηκανε ρευματα . γιατι μπερδευεσαι και συγχιζεσαι?
εαν σε ενδιαφερει η αλλυλεγγια σταση πηγαινε μελος σε καμια ομαδα ωστε να βοηθας κοσμο.
δεν ειμαι χωντροπετσος ουτε δεν συμποναω τον συνανθρωπο,αλλα ειναι αρκετα αστοχο να αναφερεις εδω μεσα αυτα που ειπες παραπανω.\
φιλικα παντα ο συντοπιτης θεοδωρος.
υγ το κυμα που ερχεται το φοβασαι η χερεσαι που θα ερθει τετοιο ψυχος?????(κουιζ)
Κύμα και ψύχος; Πού το βλέπεις; Μην μπερδεύεσαι, στα Μέγαρα ζεις. Σου ξαναλέω, για κυμα κια ψύχος πρέπει να μετακομίσεις αλλού. Δεν θα τα δεις ποτέ εδώ.
Comment

Comment