Κρυο αρκετο, συννεφιά γκρι ο ουρανος, επεσε ο αερας επιτέλους. Ωραιο το σκηνικο εδω στο νησί
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ Μακράς Χειμωνο-καιρίας "ΑΓΓΕΛΟΣ" 26/12-3/1...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
επικοινώνησα για όσους ξέρουν με τον ταβερνιάρη της τάβέρνας έλατος στη Σέτα , μου ανέφερε ότι πέρασαν δύσκολη πρωτοχρονιά με ιδιάιτερα αντίξοες συνθήκες , γινονται προσπάθειες να ανοίξει ο δρόμος για το χωριό και μόλις πριν λίγο τα κατάφεραν, είναι τεσσερεις μέρες χωρίς ρευμα, το χιόνι ξεπερνάει το ενάμιση μέτρο μες το χωριό, και λίγο ψηλότερα απ το χωριό πάνω από τα δυό μέτρα...Δημήτρης....Νέα Στύρα Ευβοίας
Comment
-
Αυτό που σας έλεγα από την τρίτη για πολλά μέτρα χιόνι στα ορεινά της Ευβοίας. Κι αν σκεφτούμε τι μπορεί να έρθει, θα θαφτούνε και τα έλατα!
Ειλικρινά, αυτό ο χειμώνας,ακόμη κι αν τελειώσει εδώ, για την περιοχή μου είναι πολύ καλός. Πολλά νερά, καλό χιόνι.
Ομως υπάρχει η πιθανοτητα μέχρι τον Μάρτη να δεχθούμε κι άλλα κύματα χιονιού. Σήμερα, τα 4/5 της κεντρικής και Βόρειας Ευβοίας είναι χιονοσκεπή. Μιά φορά το χρόνο να γίνεται αυτό, είναι πολύ καλό για το έδαφος.
Comment
-
Και τι δεν θα δίναμε για να είμαστε στο ξενοδοχείο από πάνω της Σέττας Γιώργο Χελμέ ε?Originally posted by prosinemos View Postεπικοινώνησα για όσους ξέρουν με τον ταβερνιάρη της τάβέρνας έλατος στη Σέτα , μου ανέφερε ότι πέρασαν δύσκολη πρωτοχρονιά με ιδιάιτερα αντίξοες συνθήκες , γινονται προσπάθειες να ανοίξει ο δρόμος για το χωριό και μόλις πριν λίγο τα κατάφεραν, είναι τεσσερεις μέρες χωρίς ρευμα, το χιόνι ξεπερνάει το ενάμιση μέτρο μες το χωριό, και λίγο ψηλότερα απ το χωριό πάνω από τα δυό μέτρα...
Πωπωπωπωπω....Μεγάλο χιόνι!!!
Τον είπες που αμφέβαλλε ότι θα έχουν χιόνι?
Τον είπες ότι έρχετε κι άλλο?
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Originally posted by prosinemos View Postεπικοινώνησα για όσους ξέρουν με τον ταβερνιάρη της τάβέρνας έλατος στη Σέτα , μου ανέφερε ότι πέρασαν δύσκολη πρωτοχρονιά με ιδιάιτερα αντίξοες συνθήκες , γινονται προσπάθειες να ανοίξει ο δρόμος για το χωριό και μόλις πριν λίγο τα κατάφεραν, είναι τεσσερεις μέρες χωρίς ρευμα, το χιόνι ξεπερνάει το ενάμιση μέτρο μες το χωριό, και λίγο ψηλότερα απ το χωριό πάνω από τα δυό μέτρα...Νομίζω ότι δεν πρέπει να χαίρεστε που τελικά διαψεύστηκε ο άνθρωπος και χιόνισε γιατί το συμπέρασμα από τα λόγια του είναι ότι πέρασαν και περνάνε πάρα πολύ δύσκολα αφού, όπως λέει, το χωριό είναι αποκλεισμένο και 4 μέρες χωρίς ρεύμα... Θεωρώ απαράδεκτα τα χιουμοριστικά σχόλια. Για φανταστείτε να είχε κοπεί και το δικό σας ρεύμα 4 μέρες πώς θα ήταν. Μαγικά; Τέλεια; Φοβερά; Ονειρικά;Originally posted by beach-snow View PostΚαι τι δεν θα δίναμε για να είμαστε στο ξενοδοχείο από πάνω της Σέττας Γιώργο Χελμέ ε?
Comment
-
Ας κοπεί το ρεύμα λόγω χιονιού στην Αγία Παρασκευή και θα κλαίω από χαρά. Το θέμα είναι οσοι έχουν πρόβλημα να μην αμφιβάλλουν για το χιόνι που έρχεται και να κάνουν τα κουμάντα τιυς. (Χωρίς να ξέρω τι παίχτηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση)Originally posted by kostaskb View PostΝομίζω ότι δεν πρέπει να χαίρεστε που τελικά διαψεύστηκε ο άνθρωπος και χιόνισε γιατί το συμπέρασμα από τα λόγια του είναι ότι πέρασαν και περνάνε πάρα πολύ δύσκολα αφού, όπως λέει, το χωριό είναι αποκλεισμένο και 4 μέρες χωρίς ρεύμα... Θεωρώ απαράδεκτα τα χιουμοριστικά σχόλια. Για φανταστείτε να είχε κοπεί και το δικό σας ρεύμα 4 μέρες πώς θα ήταν. Μαγικά; Τέλεια; Φοβερά; Ονειρικά;Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.
Comment
-
Ω ρε μανα.....Originally posted by beach-snow View PostΚαι τι δεν θα δίναμε για να είμαστε στο ξενοδοχείο από πάνω της Σέττας Γιώργο Χελμέ ε?
Τσαι του βουνου με ρακομελο και εξω 2 μ χιονι.....
ΟΡΓΑΣΜΟΣ
Αντε ρε Δημητρη ανεβα να μας δειξεις τα μεγαλεια!!!!
Comment
-
Ξερουν απο χιονια εκει οι ανθρωποι.....οσο για τον ταβερνιαρη αλλο που δεν ηθελε .......δυνατο καιροφιλο τον εκοψα τις προαλλες που τρωγαμε στην ταβερνα τουOriginally posted by kostaskb View PostΝομίζω ότι δεν πρέπει να χαίρεστε που τελικά διαψεύστηκε ο άνθρωπος και χιόνισε γιατί το συμπέρασμα από τα λόγια του είναι ότι πέρασαν και περνάνε πάρα πολύ δύσκολα αφού, όπως λέει, το χωριό είναι αποκλεισμένο και 4 μέρες χωρίς ρεύμα... Θεωρώ απαράδεκτα τα χιουμοριστικά σχόλια. Για φανταστείτε να είχε κοπεί και το δικό σας ρεύμα 4 μέρες πώς θα ήταν. Μαγικά; Τέλεια; Φοβερά; Ονειρικά;
Comment
-
Φίλε Μεγαρίτη αν δεν ξέρεις σιωπάς, αλλά δεν το κάνεις...
Ο ταβερνιάρης κρατιόταν από τα χείλη μας για να του πούμε πότε θα χιονίσει καλά...γιατί όταν έχει χιόνι εκεί μαζεύτεται κόσμος...και κονομάει ο άνθρωπος...
Θυμάσαι Γιώργο που χαμογέλαγε και μας έλεγε μακάρι (του λέγαμε για Πρωτοχρονιά έτσι?), αλλά δεν το βλέπω, δύσκολα...Μακάρι να πέσετε μέσα...μας χρωστάει ένα τραπεζάκι Δημήτρη, να είσαι έτοιμος!!!
Του είπες άραγε ότι έρχετε άλλο πιο βαρβάτο σύστημα?
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Απεγκλωβίστηκαν νωρίς το μεσημέρι τα τέσσερα άτομα που είχαν αποκλειστεί στο οροπέδιο του Ομαλού απο χθές !
http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/Μετεωρολογικός σταθμός Ανατολικού Ηρακλείου: http://penteli.meteo.gr/stations/heraclioneast/
Μετεωρολογικός σταθμός Πυραθίου: http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/
Comment
-
Οπότε διαφωνείς εντελώς και διαψεύδεις το ποστ του προσινεμου; Που κάνει λόγο για αντίξοες συνθήκες και δύσκολη Πρωτοχρονιά; Καλά τα χιόνια αλλά αν κόβεται το ρεύμα 4 μέρες, είναι ένα σκέτο μαρτύριο. Ο καθένας σχολιάζει αυτά που διαβάζει. Εσύ μπορεί να λες ότι δούλεψε (κάνοντας δικιά σου υπόθεση), αλλά ο άνθρωπος μπορεί να μην δούλεψε καθόλου που δεν είχε ρεύμα 4 μέρες. Μην το βλέπεις όπως θέλεις εσύ, τη στιγμή που άλλα λέει ο ίδιος.Originally posted by beach-snow View PostΦίλε Μεγαρίτη αν δεν ξέρεις σιωπάς, αλλά δεν το κάνεις...
Ο ταβερνιάρης κρατιόταν από τα χείλη μας για να του πούμε πότε θα χιονίσει καλά...γιατί όταν έχει χιόνι εκεί μαζεύτεται κόσμος...και κονομάει ο άνθρωπος...
Comment
-
Το μέρος το ξέρω και εγώ και συμφωνώ με αυτά που λέει ο beach-snow και το μέρος το ξέρει καλύτερα και από εμένα.Originally posted by kostaskb View PostΟπότε διαφωνείς εντελώς και διαψεύδεις το ποστ του προσινεμου; Που κάνει λόγο για αντίξοες συνθήκες και δύσκολη Πρωτοχρονιά; Καλά τα χιόνια αλλά αν κόβεται το ρεύμα 4 μέρες, είναι ένα σκέτο μαρτύριο. Ο καθένας σχολιάζει αυτά που διαβάζει. Εσύ μπορεί να λες ότι δούλεψε (κάνοντας δικιά σου υπόθεση), αλλά ο άνθρωπος μπορεί να μην δούλεψε καθόλου που δεν είχε ρεύμα 4 μέρες. Μην το βλέπεις όπως θέλεις εσύ, τη στιγμή που άλλα λέει ο ίδιος.
Όταν λοιπόν κάτι δεν το γνωρίζουμε, καλό είναι να μην κάνουμε έμμεσες "επιθέσεις".
Καλή Χρονιά.Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης
Comment
-
Μάλιστα... Τώρα ονομάζουμε και επίθεση να σχολιάσεις ένα ποστ διαφορετικά απ' ότι το σχολίασε κάποιος άλλος... Πολύ καλά πάμε!
Όποιος ξέρει Ελληνικά, μπορεί να διαβάσει:
Originally posted by prosinemos View Postεπικοινώνησα για όσους ξέρουν με τον ταβερνιάρη της τάβέρνας έλατος στη Σέτα , μου ανέφερε ότι πέρασαν δύσκολη πρωτοχρονιά με ιδιάιτερα αντίξοες συνθήκες , γινονται προσπάθειες να ανοίξει ο δρόμος για το χωριό και μόλις πριν λίγο τα κατάφεραν, είναι τεσσερεις μέρες χωρίς ρευμα, το χιόνι ξεπερνάει το ενάμιση μέτρο μες το χωριό, και λίγο ψηλότερα απ το χωριό πάνω από τα δυό μέτρα...
Comment

Comment