Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 10,8 c στο αυτοκινητοδρόμιο με 96% υγρασία και συννεφιά λες και θα πέσει χιόνι. Δεν μπορώ κάνω συνειρμούς.
    Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Εγώ μόνο τον δεύτερο κατάλαβα εδώ στον Υμηττό, αν και είμαι και στον 4ο όροφο πολυκατοικίας του 80! Μπορεί να έχω ζήσει άπειρους και πολύ ισχυρούς σεισμούς στον Πύργο αλλά εδω στην Αθήνα τρομοκρατούμαι εύκολα διότι σε αυτές τις πολυκατοικίες ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται. Στον Πύργο απλά κάθομαι αραχτός στο κρεβάτι και περιμένω να τελιώσει ... εδώ πετάγομαι κατευθείαν και μέχρι να τελιώσει σκέφτομαι πόσο ωραία είναι η ζωή και άλλα τέτοια χαχ ... ύπουλος ο σεισμός, το χειρότερο πράγμα
      www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

• 14.1 c,90 % υγρασία,μιά αηδία....καλό βράδυ...
        Beati Paoli.........

Comment

• Ρε παιδια ο πρωτος ειδικα ειχε ακι μεγαλη διαρκεια. Εκανα βολτες στο σπιτι, περιμενα να σταματησει δνε ηεξρα τι να πρωτοκανω και δεν σταματουσε ο ατιμος εκει να κουναει, νακουναει και ελεγα μην χειροτερεψει μη. Ο δευτερος ειχε απλα βουητο αλλα δεν τον καταλαβα τοσο πολυ. Το φαινομενο των διδυμων σεισμων παντως ειναι συνηθες οντως. Στην Χιο το 2005 νομιζω μεσα σε μια εβδομαδα ειχαν γινει 3 σεισμοι 6αρηδες. Βεβαια με επικεντρο ολο ισε θαλασσα.

Θυμαμαι η πλεον περιεργη και δυσκολη αναμνηση σεισμου ηταν το 1994 ημουν εκτη δημοτικου τοτε, οταν εγινα τα ξημερωματα σεισμος με 6,2 ριχτερ στις 6 παρα το πρωι. Και μολις δευτερολεπτα προτου γινει ο σεισμος ξυπνησα. Αυτο που ειπε και ο Νικητας πριν. Και ξαφνικα ακουγα να τριζουν τα παντα, το κρεβατι περα δωθε.. ειχα κοκκαλωσει στο κρεβατι. Και το φυλλο της ντουλαπας που ειχαν αφησει ανοιχτο οι γονεις μου, πηγαινε περα δωθε και χτυπουσε στον τοιχο. τρομακτικες καταστασεις ανεξιτηλες στη μνημη. Αλλα ετσι ειναι η χωρα μας ολοζωντανη σε ολα της!
          sigpic

Comment

• Καλημέρα σε όλους.. 11,2 η ελάχιστη, 12,8 τώρα με συννεφια εννοείτε..
            10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!

Comment

• Καλημέρα σας παιδια εγω δεν καταλαβα τους σεισμους (τοσο βοδι χαχαχαχα) στα καιρικα με ηλιοφανεια ξεκιναμε σημερα και την Τ στους 13 βαθμους τωρα....

Comment

• Καλημέρα σε όλα τα παιδιά! Ακόμα και σήμερα με αρκετή συννεφιά ξυπνήσαμε και ελάχιστα ανοίγματα στον ουρανό...που λόγο ημερών παρατεταμένης νεφοκάλυψης νομίζει ςότι έχει ντάλα ήλιο!!!....στους 11,8 η ελάχιστη στους 13,7 τώρα με την υγρασία στο 87%.....οι θερμοκρασίες παραπέμπουν σε αρχές Οκτώβρη ακόμα δυστυχώς....άκου εκεί ελάχιστη στους 12 βαθμούς....
                Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                Κάμερες Μακροχωρίου:
                http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

• Originally posted by snowspir View Post
                  http://www.newsbeast.gr/greece/arthr...ginei-seismos/

σας τα λέει ο άλλος...δεν ακούτε....
                  χαχαχαχαχαχχαχαχαχα!!!!

Comment

• Καλημέρα. Ευτυχώς δεν είχαμε συνέχεια στο κούνημα χθες... Πρωινή αναφορά: Τ σταθμού 19,4, Τ αυτοκινήτου 16.

Comment

• Εδώ που τα λέμε, συνήθως με περίεργες καιρικές συνθήκες όπως αυτές οι ΠΑΝΑΘΛΙΕΣ που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες - ζέστη αφύσικη, υγρή με ένα θολό ουρανό - οι "προβλέψεις" για ξεσπάσματα γεωλογικά εντείνονται.... χτες κατά σύμπτωση ο υποφαινόμενος (σαββατογεννημένος γαρ!) έλεγα στη γυναίκα μου "μακάρι να μην ξεσπάσει αυτή η ****κατάσταση σε κανένα σεισμό".... οπότε το ότι έγιναν και μάλιστα 2 δεν με εξέπληξε καθόλου (ειδικά που χάζευα ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ και ένα κουνούπι πέρασε με χαρακτηριστικό θόρυβο δίπλα στ' αυτί μου 10'' πριν αρχίσει το show!)

Comment

• Oι καιρικές συνθήκες δεν έχουν σχέση με τους σεισμούς απόλυτα και κακώς λένε αυτά για υγρασία, ζέστες, καλοκαιρίες και λοιπό...Μάκη...
                        Συδυάζονται οι ατμ. πιέσεις σίγουρα και είναι μια μέθοδος που ανακάλυψε ένας καιρικός δικός μας ερασιτέχνης μετεωρολόγος....τον παρακολουθώ 5 χρόνια και έχει αξιοσημείωτες επιτυχίες...μάλιστα πριν 3 χρόνια (αν θυμάμαι καλά) στον σεισμό της Σαντορίνης βγήκε απέναντι απο το ΒΑΝ που έδινε έως 7 Ριχτερ σε Αταλάντη ή Κορινθιακό κι αυτός έδινε ως 5,4 σε απόσταση 250 χλμ από την Αθήνα και έκανε 5,2 ή 5,3 δεν θυμάμαι επακριβώς, στη Σαντορίνη...
                        Και σχεδόν ανά εβδομάδα που μου δίνει δελτίο, πέφτει 9/10 μέσα...για το χθεσινό δεν είχαμε κάτι σαν ενημέρωση...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by sotos*snow View Post
                          Καλημέρα σε όλα τα παιδιά! Ακόμα και σήμερα με αρκετή συννεφιά ξυπνήσαμε και ελάχιστα ανοίγματα στον ουρανό...που λόγο ημερών παρατεταμένης νεφοκάλυψης νομίζει ςότι έχει ντάλα ήλιο!!!....στους 11,8 η ελάχιστη στους 13,7 τώρα με την υγρασία στο 87%.....οι θερμοκρασίες παραπέμπουν σε αρχές Οκτώβρη ακόμα δυστυχώς....άκου εκεί ελάχιστη στους 12 βαθμούς....
                          συννεφιά δε θέλετε? όταν θα βγει ήλιος θα δεις και χαμηλές ελάχιστες
                          μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• 13,7 c στις Σέρρες τώρα με συννεφιά για ακόμα μια μέρα αγνοείται ο ήλιος και 88% υγρασία. Θα φύγω και ήλιο δεν θα δω στην πόλη μου δεν έχει ξαναγίνει. Συνήθως ερχόμουν από Γιάννενα Σέρρες για να συλλέξω ήλιο. Η ελάχιστη στο αυτοκινητοδρόμιο ήταν στους 10,7. Όντως άθλιες οι ελάχιστες για Νοέμβριο αυτές μας έχουν να είμαστε ακόμα πάνω από τα κλιματικά 3 c περίπου.
                            Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• εγω δεν καταλαβα τπτ
                              ολοι οι συμμαθητες μου το καταλαβαν μονο εγω δεν καταλαβα
                              καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

• Συννεφια ζεστη κσι υγρασια
                                21 τωρα και 65% υγρασια
                                13.3 ελαχιστη

Comment

Working...
                                X