Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σχετικά χαμηλές ελάχιστες είχαμε σήμερα στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων... Πιο συγκεκριμένα:

Ιωάννινα (ΕΑΑ): 4,6

Ιωάννινα (ΕΜΥ): 5

Αγία Κυριακή (ΕΑΑ): 5

Κέντρο Ανατολής: 7,8

Κέντρο Ιωαννίνων: 8,5

Στα ύψη η θερμοκρασία τώρα, στους 17 βαθμούς, με συννεφιά και ψιχάλες κατά περιόδους...
    "Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

• Αρκετή ζέστη για Νοέμβρη και σήμερα... Μία μέρα υπομονή ακόμα και θα δροσίσει αρκετά!
      Πάντως και πέρσι και πρόπερσι είχαν σημειωθεί υψηλότερες μέγιστες για το Νοέμβριο σε σχέση με φέτος...
      Αν δεν κάνει κανένα τρελό αύριο, που μάλλον αποκλείεται λόγω συννεφιάς, θα μείνουμε με τη χθεσινή μέγιστη των 21,2 βαθμών.
      Για σήμερα είχαμε ελάχιστη 14,4 βαθμούς (πολύ υψηλή για την εποχή) και μέγιστη 20,9 βαθμούς.
      Οι άνεμοι ΝΝΔ - ΝΔ πολύ ασθενείς (2 Bf) με μέγιστη ριπή 19,4 km/h.
      Τώρα 20,1 βαθμοί με 68% υγρασία και αραιή συννεφιά κατά διαστήματα.
      Μετεωρολογικός σταθμός ’νω Μελίσσια
      http://whoisthis.no-ip.info:8080/index.htm

Comment

• 13,9 C με 88% υγρασία και συννεφιά. Να ένας λόγος να λατρεύεις χειμώνα!
        Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Originally posted by dimitris_ioannina View Post
          Σχετικά χαμηλές ελάχιστες είχαμε σήμερα στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων... Πιο συγκεκριμένα:

Στα ύψη η θερμοκρασία τώρα, στους 17 βαθμούς, με συννεφιά και ψιχάλες κατά περιόδους...
          Ηταν ωραιο βραδακι!Αλλο ενα 24ωρο ''ζεστης'' και γυρναμε σε ωραια επιπεδα!
          Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• Στους 25 βαθμούς έφθασε σήμερα η θερμοκρασία στο εσωτερικό της πόλης του Ηρακλείου ενώ σε ότι αφορά την υπόλοιπη Κρήτη η υψηλότερη σημειώθηκε στο Ακρωτήρι Χανίων με 25,9 και μη χειρότερα θα έλεγα !!!

http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/
            Μετεωρολογικός σταθμός Ανατολικού Ηρακλείου: http://penteli.meteo.gr/stations/heraclioneast/

Μετεωρολογικός σταθμός Πυραθίου: http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/

Comment

• Originally posted by dimitris_ioannina View Post
              Σχετικά χαμηλές ελάχιστες είχαμε σήμερα στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων... Πιο συγκεκριμένα:

Δημήτρη, 6,8οc σ' εμένα Ελεούσα.
              Μετεωρολογικός σταθμός Ελεούσας Ιωαννίνων, υψομ. 540μ.
              http://users.otenet.gr/~oejhtc/

Comment

• στους 11 c αυτή τη στιγμή εδώ με 92 % υγρασια...αναμενουμε τα ισχυρα φαινομενα απο αυριο και μτα τον παγετο

Comment

• άντε να κάνω και μια αναφορά από κέντρο. 16,6 και συννεφιά. καθημερινά είμαστε στο 14-17,ενώ είχε και μέρες με διακύμανση 1 και 1,5 βαθμό όλο κι όλο γύρω από τους 15-16 βαθμούς. καλύτερα βέβαια από το άρρωστο κλίμα των αναστροφοπεριοχών
                  μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
                    άντε να κάνω και μια αναφορά από κέντρο. 16,6 και συννεφιά. καθημερινά είμαστε στο 14-17,ενώ είχε και μέρες με διακύμανση 1 και 1,5 βαθμό όλο κι όλο γύρω από τους 15-16 βαθμούς. καλύτερα βέβαια από το άρρωστο κλίμα των αναστροφοπεριοχών
                    και δω μια απ τα ιδια...ενταξει εμενα μου λειψαν ομως οι αναστροφαρες...και απο την αλλη δεν κανει και κατι το ιδιαιτερο μεχρι στιγμης ωστε να αναπληρωνει επαξια της αναστροφες

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
                      άντε να κάνω και μια αναφορά από κέντρο. 16,6 και συννεφιά. καθημερινά είμαστε στο 14-17,ενώ είχε και μέρες με διακύμανση 1 και 1,5 βαθμό όλο κι όλο γύρω από τους 15-16 βαθμούς. καλύτερα βέβαια από το άρρωστο κλίμα των αναστροφοπεριοχών
                      +1000 για τις αναστροφες Τασο.....

Comment

• Έχω παρατηρήσει την εξής ανωμαλία τον Νοέμβριο στις 2 περιοχές που μένω. Από τη μια τα Ιωάννινα που είναι η μέση μέγιστη πολύ παραπάνω από την κλιματική τιμή λόγω πολλών λιακάδων και από την άλλη οι Σέρρες που είναι πολύ πάνω η μέση ελάχιστη λόγω της ανούσιας συννεφιάς. Γενικά ο Νοέμβρης είναι πολύ πάνω! Πρέπει να στρώσει και να στρώσει και ο υετός στις 2 περιοχές στα κλιματικά του.
                        Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Originally posted by Alkis Serres View Post
                          Έχω παρατηρήσει την εξής ανωμαλία τον Νοέμβριο στις 2 περιοχές που μένω. Από τη μια τα Ιωάννινα που είναι η μέση μέγιστη πολύ παραπάνω από την κλιματική τιμή λόγω πολλών λιακάδων και από την άλλη οι Σέρρες που είναι πολύ πάνω η μέση ελάχιστη λόγω της ανούσιας συννεφιάς. Γενικά ο Νοέμβρης είναι πολύ πάνω! Πρέπει να στρώσει και να στρώσει και ο υετός στις 2 περιοχές στα κλιματικά του.
                          θυμιζει λιγο τον περασμενο Οκτωβριο η κατασταση!

Comment

• Originally posted by AngelOrestiada View Post
                            θυμιζει λιγο τον περασμενο Οκτωβριο η κατασταση!
                            Ο Νοέμβρης είναι ο αγαπημένος μου φθινοπωρινός μήνας και ήθελα να έχει υετό και κρύο. Τι να τις κάνω τις βροχές σε άκυρους μήνες αν δεν τις έχω όταν πρέπει;

Comment

• Και η πρώτη μου αναφορά από Ξάνθη...11 βαθμοί με πολλή υγρασία (92%) κι έναν ουρανό κατακόκκινο απ την χαμηλή συννεφιά...Το μόνο που μας λείπει είναι ο παγερός βοριάς που συνήθως άλλες χρονιές ξεκινούσε από αρχές Νοεμβρίου...

Comment

• 11,9 c με 95% υγρασία στις Σέρρες και συννεφιά ροζε! Νιώθω ότι δεν υπάρχει κίνηση νεφων λες και είναι τα ίδια από τη μέρα που ήρθα.

Comment

Working...
                                X