Ξέρουμε αν το χιονοδρομικό θα λειτουργήσει αύριο (29/12) ?
Οι πληροφορίες είναι λίγο συγκεγχυμένες, καθώς από τη μία στο snowreport.gr/kalavrita λέει πως θα είναι ανοικτό και ο καιρός μάλλον το επιτρέπει, όμως από την άλλη όλοι οι αναβατήρες φαίνεται να είναι κλειστοί. Καλώντας στο χιονοδρομικό, ο αυτόματος τηλεφωνητής λέει πως θα είναι ανοικτός ο Αχιλλέας.
Έχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες? Κριμα να περιμένει τόση πούδρα
Ξέρουμε αν το χιονοδρομικό θα λειτουργήσει αύριο (29/12) ?
Οι πληροφορίες είναι λίγο συγκεγχυμένες, καθώς από τη μία στο snowreport.gr/kalavrita λέει πως θα είναι ανοικτό και ο καιρός μάλλον το επιτρέπει, όμως από την άλλη όλοι οι αναβατήρες φαίνεται να είναι κλειστοί. Καλώντας στο χιονοδρομικό, ο αυτόματος τηλεφωνητής λέει πως θα είναι ανοικτός ο Αχιλλέας.
Έχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες? Κριμα να περιμένει τόση πούδρα
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπερα από Βυτίνα...φυσαει και βρέχει ασταμάτητα..στο Χελμό και Μαίναλο χώνει αρκετά. Καλάβρυτα αύριο δεν ανοίγουν γιατί οι πίστες θέλουν πάτημα και ο αέρας δεν βοηθάει...μπορεί μεθαύριο αν και φέρνει πάλι θάψιμο...πρωτοχρονιά πιστεύω θα δουλεψει κανονικά....
Καλησπερα από Βυτίνα...φυσαει και βρέχει ασταμάτητα..στο Χελμό και Μαίναλο χώνει αρκετά. Καλάβρυτα αύριο δεν ανοίγουν γιατί οι πίστες θέλουν πάτημα και ο αέρας δεν βοηθάει...μπορεί μεθαύριο αν και φέρνει πάλι θάψιμο...πρωτοχρονιά πιστεύω θα δουλεψει κανονικά....
Το απογευμα εφυγα απο πανω....
Πολικο ψυχος στη βαση (-7) και 35-40cm
Ανθρωπος του χκ μου ειπε για 60-70cm 1900μ και πανω.....
Και βεβαια ριχνει ακαταπαυστα
Το απογευμα εφυγα απο πανω....
Πολικο ψυχος στη βαση (-7) και 35-40cm
Ανθρωπος του χκ μου ειπε για 60-70cm 1900μ και πανω.....
Και βεβαια ριχνει ακαταπαυστα
Πρόλαβες να τραβήξεις φωτογραφία; Θα ήταν ωραίο θέαμα.
Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Υπάρχε καμιά αξιόπιστη πρόβλεψη για τις συνθήκες αύριο και μεθαύριο ? Μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο άρχισε να υπερτερεί η Παρασκευή έναντι του Σαββάτου λόγω ανέμων. Λόγω οικονομικής στενότητας μόνο μια μέρα μας παίρνει να πάμε. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
Comment