Originally posted by kchris69
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014-2015
Collapse
X
-
o ''Γοογλις'' μου βγαζει διαδρομη 33χμ απο Φλαμουρια και 42-47χμ απο Νάουσα.Originally posted by xmen View PostΤι εννοείς παράκαμψη; Εάν μένεις Έδεσσα για ν' ανεβείς Πηγάδια θα περάσεις από Νάουσα, αυτή είναι η διαδρομή.
Μη έχοντας ξαναπαει στα 3-5 πηγαδια μάλλον θ ακολουθήσω την συμβουλή σου να παω
από Νάουσα.
Ευχαριστώ. καλό βράδυ.Last edited by kchris69; 21/02/2015, 12:22 AM.
Comment
-
Μην τυχόν έρθεις απο φλαμουρια...θα τα φτύσεις...για τα αλλά όπως τα είπε ο φίλος ο xmen...Originally posted by kchris69 View Posto ''Γοογλις'' μου βγαζει διαδρομη 33χμ απο Φλαμουρια και 42-47χμ απο Έδεσσα.
Μη έχοντας ξαναπαει στα 3-5 πηγαδια μάλλον θ ακολουθήσω την συμβουλή σου να παω
από Νάουσα.
Ευχαριστώ. καλό βράδυ.
Comment
-
-
-
Γρασσα εσείς;;;μαύρες φόρμες εμείς!!!Originally posted by xmen View PostΑκόμα μία καλή ημέρα στα Πηγάδια η σημερινή, περισσότερος κόσμος από χθες, καλές συνθήκες, φρέσκο χιόνι.
Τελικά δεν είναι μόνο το γράσο που λερώνει μπουφάν, παντελόνια κλπ. Φταίνε και τα πιατάκια, χάλια έγινε το παντελόνι. Ας μεταφερθεί στους αρμόδιους, με την ελπίδα να το διαβάζουν, ώστε να γίνει κάτι.
Τώρα σε αντίθεση με το ξύλινο σαλέ της βάσης όπου πολύ ορθά το κάπνισμα δεν επιτρέπεται (τους βγάζω το καπέλο γι' αυτό), δεν μπορώ να πω το ίδιο για το καφέ της κορυφής (δυστυχώς), δεν θα πω κάτι παραπάνω νομίζω είναι αυτονόητα κάποια πράγματα. Απλά λυπάμαι..
Και μερικές φωτό από την σημερινή ημέρα..

Μεταφέρθηκε η επιθυμία σου στα αλάνια της καρέκλας!!!στον Τακαρο της βάσης...και στον πρώην Τακουλη της κορυφής!!!Last edited by Loof; 28/02/2015, 09:02 PM.
Comment
-
-
-

Comment