Η πρόθεση της διοίκησης ποια είναι, θα ανοιχτό τα Χριστούγεννα για σκι;
Δουλεύει η τεχνητή χιόνωση; Έγιναν οι κατάλληλες εργασίες για να είναι έτοιμο το χιονοδρομικό; Κάμερες δεν λειτουργούν, ανακοινώσεις από την διοίκηση δεν ακούω, μία φώτο μόνο ανέβασε ο Λαφάρας και αυτήν δεν ξέρω αν είναι φετινή καν, πάντως αν είναι φετινή (που είναι το πιο λογικό) το χιόνι είναι ανύπαρκτο.
Ξέρει κάποιος να μας πει κάτι παραπάνω;
Πάντως στο freemeteo.gr http://freemeteo.gr/kairos/3-5-pigad...country=greece που έχει πρόγνωση μέχρι και 22 του μήνα χιόνι δεν δείχνει.Αν ήθελε η διοίκηση θα μπορούσε με τεχνητή χιόνωση να κάνει τον Παράδεισο μία χαρά όπως το έχουν κάνει και άλλες φορές παλιότερα. Αλλά κάτι μου λέει ότι η διοίκηση δεν νοιάζεται και πολύ.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι από τότε που το ανέλαβαν ιδιώτες το χιονοδρομικό πάει από το κακό στο χειρότερο, όλοι έρχονται κάνουν το κομμάτι τους (βγάζουν όσο χρήμα μπορούν) και πίσω τους αφήνουν συντρίμμια. Πέρσι το στρώσιμο των πιστών ήταν τραγικό όλη την σεζόν και εμφανώς χειρότερο σε σχέση με παλιότερα. Όσο για τις τουαλέτες τι να πω; 3 λεκάνες σπασμένες για χιλιάδες κόσμο, και κατά περίεργο τρόπο πάντα βρόμικες!
Νομίζω ότι έχει μείνει πολύ πίσω σαν χιονοδρομικό, έχει πολύ λίγες πίστες και παρόλα αυτά δεν βάζουν σε λειτουργία καν πολλές φορές το Σ1.
Η καρέκλα η πιο αργή της Β Ελλάδας (ίσως και όλης της Ελλάδας)
Παρόλα αυτά έχει την τεχνητή χιόνωση που είναι θαυματουργή αλλά... για να λειτουργήσει πρώτα πρέπει να πατήσεις το κουμπί!
Τα 3-5 πηγάδια και ο ’γιος Νικόλαος είναι τα τουριστικά όπλα της Νάουσας νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι περισσότερο αξιόμαχα.
Έφτασα Κυριακή πρωί στις 9 και μισή στα πηγάδια. Τρια κανόνια είχαν αναμένο φως. Ήταν δηλαδή αναμένα. Τα δύο στην κεντρική, το άλλο κάτω. Αυτά στην κεντρική ρίχνανε μια το ένα μια το άλλο όταν έφτασα και είχε και δροσούλα.(αυτά είδα εγώ)
Η ζέστη αργότερα ήταν για μπάνιο στην τεχνητή λίμνη.
Γνωμη μου οτι το συγκεκριμενο αρθρο δεν ειναι μετρο συγκρισης για την γενικη, αθλια εικονα τον χιονοδρομικον μας... Ειμαστε τουλαχιστον 40 χρονια πισο απο την Βουλγαρια... Για Αλπεις δεν το συζητω καν.
Καποια μερα θα κατεβω με ελκηθρο το απο το Εβερεστ
Στο άρθρο γίνεται αναφορά στην έλλειψη χιονιού ακόμα και τεχνητού λόγω υψηλών θερμοκρασιών. Ασφαλώς και δεν είναι συγκρίσημα τα χιονοδρομικά και οι υποδομές μας. Αν θα έχουμε μια καλή χιονοσκέπαστη σεζόν θα ξεχάσουμε προσωρινά τα προβλήματα τους.
Comment