Από πότε είναι η φωτό;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
X.k. Σελίου 2014-2015
Collapse
X
-
Με βάση όσα δείχνουν οι μοντέλες,δεν αποκλείεται να χιονίζει την Τρίτη, αλλά αν έχεις αλυσίδες (και ξέρεις πότε και πώς να τις βάλεις... ) δεν θα έχεις πρόβλημα. Έχω ανέβει πολλέςOriginally posted by Barney13 View PostΠαιδιά για Σέλι θα μπορέσω να ανέβω την ερχόμενη Τρίτη με συμβατικό αμάξι? ή θέλω αλυσίδες?Χιόνια στο καμπαναριό (ή όπου νά ναι τέλος πάντων...)
Comment
-
Originally posted by snowgrooomer View Post
Πολλές "φιλοσοφίες" είπε ο "γκουρού", όμως είναι η ώρα να ανοίξει το χιονοδρομικό τώρα! Γιατί αν "φιλοσοφήσει" λίγο ακόμα όπως χάθηκαν οι διακοπές των Χριστουγέννων δεν θέλει πολύ να χαθεί και όλη η σεζόν.
Comment
-
Η συμπραξη ιδιωτη με τον δημοσιο τομέα ειναι απατη χρονια τωρα στα δημοσια εργα. Τέσπα. Εδώ που φτάσαμε πλέον καλύτερα είναι να αναλάβει κάποια κοινοπραξία ελλήνων ιδιωτών με ξένες εταιρίες που ασχολούνται στο χώρο. Για μένα πρέπει να γίνει παραχώρηση της υπάρχουσας εκτασης του χκ και έκτασης εξτρα για μικρές κατασκευές, και μεγαλύτερες στη λάκα του παρκινγκ. Απαραίτητη προυποθεση η 12 μηνη λειτουργία του κέντρου, όχι μόνο με ομάδες.
Comment
-
Θα σε μαλώσω...Originally posted by dimit View Postλογικά τη τρίτη το πρωί θα έχει καθαριστεί ο δρόμος και δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. αλλα για καλό και για κακό πάρε μαζί σου μια αλυσίδα. αν χρειαστεί ισα ισα για 1km το πολύ...
* σύμφωνα με τις σημερινές προβλέψεις.
Αλυσίδες έχουμε πάντα, ακόμη και το καλοκαίρι (για να ξεκολάμε από λάσπη/άμμο...)Χιόνια στο καμπαναριό (ή όπου νά ναι τέλος πάντων...)
Comment
-

Comment