Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.k. Σελίου 2014-2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Comment

Ποσο έβαλε;

Comment

Loof απο 60 εως 100 cm στα τελευταια σπιτια

Comment

Σε έχωσε μπόλικο.
          Το χκ τι λεει;

Comment

Ο δρόμος ειναι καθαρος, θέλει αλυσίδες; Το σαλέ θα ειναι ανοικτό αύριο ;

Comment

Ο δρομος ειναι καθαρος αλλα να εχετε και αλυσιδες γιατι σε καποια σημεια εχει λιγο χιονι.
              Δουλευε η καρεκλα για ανεβασουν οικοδομικα υλικα.
              Στο κατο διπλ πιατακι, ακομα δεν εχουν βαλει τα πιατακια. Η μερα ηταν καταπληκτικη, αν δουλευε...
              Πλατιτσας στη θεση του, οπως και τα μαγαζια ενοικοιασης. Ολοι οι αλλοι κλειστοι.
              Απο πηγες της περιοχης, λενε οτι θα ανοιξει το αλλο ΣΚ...

Comment

Οι πληροφοριες λενε για ανοιγμα την δευτέρα. Το χιονι στις πιστες πατημενο ειναι περιπου 30-40cm. Αρςουμπαςι και αρης ειναι τελεια, κεντρική και λουκι με λιγες πετρούλες Τα. οικοδομικά υλικά που είδες ηταν δοκιμή πέδησης της καρεκλας με βαρος.
                Last edited by snowgrooomer; 05/01/2015, 12:14 PM.

Comment

*Δοκιμη...
                  το παρκινγκ διπλα απο τις ενοικιασεις ολο φουλ χωρις καν λειτουργια του χκ. Μονος ο πλατιτσας με τον απειρο κοσμο. Οι δαδκαλοι του σκι ειχαν μαθηματα στο μπειμπι κ ανεβαιναν με τα ποδια. Το ιδιο κ ο κοσμος. Οι πιστες εχουν πατηθει.πετρα δεν εχει ουτε για πλακα στις πιστες. Σε εκτος πιστας εγω πετυχα προς το τελος του λουκιου. Αν ηταμ ανοιχτο το κεντρο θα γινοταν σφαγη

Comment

Αυριο ανοίγει το κέντρο λένε πληροφορίες.

Comment

Επιτέλους να φύγει η β'εθνικη από τα Πηγαδια

Comment

Ειμαι τωρα Πλατιτσα. Αν και ο αερας εχει φαει αρκετο χιονι, αν δουλευε, κανεις ανετα. Την Παρασκευη γινεται ο διαγωνισμος. Αντε να ανοιξει, γιατι στα πηγαδια οι ερασιτεχνες κοντευουν να μας σκοτωσουν... ;-)

Comment

Το σίγουρο είναι ότι μόλις ανοίξει το χκ ο λουφ θα κάνει μόνος σκι στα πηγάδια.

Comment

Originally posted by dimit View Post
                            Το σίγουρο είναι ότι μόλις ανοίξει το χκ ο λουφ θα κάνει μόνος σκι στα πηγάδια.
                            Ε αυτό θέλω...

Comment

X.k. Σελίου 2014-2015

Originally posted by sterzam View Post
                              Ειμαι τωρα Πλατιτσα. Αν και ο αερας εχει φαει αρκετο χιονι, αν δουλευε, κανεις ανετα. Την Παρασκευη γινεται ο διαγωνισμος. Αντε να ανοιξει, γιατι στα πηγαδια οι ερασιτεχνες κοντευουν να μας σκοτωσουν... ;-)
                              Τόσες βουτες δεν έχω ξαναδεί 25 χρονια στα Πηγαδια...ερασιτεχνικά σωματεία μόνο στο Σέλι...άλλωστε και το καλοκαίρι ερασιτεχνικές ομάδες προετοιμάζονται...ενώ στα Πηγαδια μόνο Superleague!!!
                              Last edited by Loof; 06/01/2015, 10:39 PM.

Comment

Comment

Working...
                                X