Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΩ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ?
    ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΝΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ Η .... ΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ??????

και ξέρετε την τελευταία φορά που άνοιξα θέμα (δεν έχω ανοίξει άλλο) ήταν 2011-2012!
    Last edited by airboarder; 27/11/2014, 09:20 PM.
    www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

• Originally posted by airboarder View Post
      ΜΟοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
      μη βιάζεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Φαντάζομαι για το μέσο όρο του ευρωπαίου μιλάς.

Υ.Γ πολύ μου αρέσει η αισιοδοξία σου Δημήτρη .(αυτό είναι το ονομά σου έτσι?)
      Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
      Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Αρχιασατε παλι τη Μίρλα.... Μια χαρά η προοπτική του Παιου για ....μετα τις 240 ώρες. ώρες-ώρες δε σας καταλαβαίνω
        ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
        DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
          Φαντάζομαι για το μέσο όρο του ευρωπαίου μιλάς.

Υ.Γ πολύ μου αρέσει η αισιοδοξία σου Δημήτρη .(αυτό είναι το ονομά σου έτσι?)
          βρε ... όπως φαίνεται δεν είναι απλά αισιοδοξία, άλλωστε αν θυμάστε 10/11 έκανα μια παρατήρηση σε στατιστικά και το θύμιζα συχνά πυκνά ότι 1ο 15νθήμερο ΔΕΚ θα γμθμε στα χαμηλά... με οριακές για χιόνι θερμοκρασίες (αλλά αυτά όταν είναι και μπαμπάτσικα... κατεβάζουν τα υψόμετρα πολύ)

Comment

ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΩ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ?
            για δεκεμβριο μητσο.....οχι ολο τον χειμωνα
            ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

ανοιγε ανοιγε γαιτι μονο εσας βλεπω να σας απασχολουν τα χιονια

Comment

• Originally posted by BrainA View Post
                Αρχιασατε παλι τη Μίρλα.... Μια χαρά η προοπτική του Παιου για ....μετα τις 240 ώρες. ώρες-ώρες δε σας καταλαβαίνω
                Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ! Ωραίο!
                Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

και ξέρετε την τελευταία φορά που άνοιξα θέμα (δεν έχω ανοίξει άλλο) ήταν 2011-2012!
                  Απο αυριο να εχω βαλει τη καινουργια δορυφορικη, μπας κ καταφερω να πιασω κ εγω αυτο το παλιοκαναλο για να εχουμε σωστο χρονισμο.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by phanis777 View Post
                    Απο αυριο να εχω βαλει τη καινουργια δορυφορικη, μπας κ καταφερω να πιασω κ εγω αυτο το παλιοκαναλο για να εχουμε σωστο χρονισμο.
                    το γύρισες στο χρονισμό τώρα, χθές ανέβασες ταχύτητες.... δεν έχει υετό, γμσ τα.

Comment

• ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΓΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ (αν και στις 16-17 θα πρέπει να ανοίξουμε άλλο)

τελευταία φορά που άνοιξα ήταν 23/10/2011!!!
                      http://forum.snowreport.gr/showthrea...0-%E5%F4%FE%ED

Comment

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΓΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ (αν και στις 16-17 θα πρέπει να ανοίξουμε άλλο)

τελευταία φορά που άνοιξα ήταν 23/10/2011!!!
                        http://forum.snowreport.gr/showthrea...0-%E5%F4%FE%ED
                        γιατι να ανοιξουμε αλλο στις 16-17???..αυτο δεν το πιασα...θα ρθει κανας χιονοαρμαγεδονας τοτε?και θα μου κωσει το θεμα?

Comment

• Γιατί θα έχει πιάσειι 1000 σελίδες τότε....
                          έτσι λένε τα στατιστικά...

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
                          μπείτε

Comment

• Αγαπητοι μου συνδαιτημονες ( Κι εμενα Κωστα με λενε...χαχαχαχα)

Πρωτα θα πρασινισει η κεντρικη Ευρωπη και μετα θα πρεπει να περιμενετε να κατεβει και το μπλε.

Εσεις περιμενετε να ερθει μονοκοπανιας το μπλε και να χιονισει.Αμ δε γινονται αυτα.
                            Αυτα σας ελεγα πρις μερες οταν ελεγα οτι κουτσουρευεται ο χειμωνας χρονικα κι οτι δεν εχει κρυο ουτε πιο βορεια.

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                              Αγαπητοι μου συνδαιτημονες ( Κι εμενα Κωστα με λενε...χαχαχαχα)

Πρωτα θα πρασινισει η κεντρικη Ευρωπη και μετα θα πρεπει να περιμενετε να κατεβει και το μπλε.

Εσεις περιμενετε να ερθει μονοκοπανιας το μπλε και να χιονισει.Αμ δε γινονται αυτα.
                              Αυτα σας ελεγα πρις μερες οταν ελεγα οτι κουτσουρευεται ο χειμωνας χρονικα κι οτι δεν εχει κρυο ουτε πιο βορεια.
                              τα ιδια λεμε..αλλα ελα στο αλλο θεμα...ΣΤΟΝ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

Comment

• Να κάνω μια ερώτηση. το gem τι είναι καλό για κάποιες συγκεκριμένες ώρες ?

Comment

Working...
                                X