Originally posted by snowmountain
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
και μ' αυτά και μ' αυτά, φτάσαμε στα κοντινά, τα στατιστικά συνεχίζουν να επαληθεύονται με απίστευτη ακρίβεια.
Τέτοιες ώρες είναι που ο τζίφος κάνει ένα κλάκ και σβήνει τον υετό από εμάς. Αν το συνεχίσει και αύριο το παραμύθι, θα αλλάξει και ο παίος (μην αλλάξει από σήμερα και σε αυτή την περίπτωση ΤΕΟ να πάρουμε να κλείσουμε τραπέζι στα Σκόπια) χαχαχαχαχαwww.xsports.gr - Δημήτρης
Comment
-
μεσα αμα ειναι για χιονι.....δεν ξερω αλλα μου εχει δημιουργηθει η αισθηση οτι κατι μεγαλο θα γινει το πρωτο 10ημερο...μαλλον εσυ φταις.χεχεχεχεOriginally posted by airboarder View Postκαι μ' αυτά και μ' αυτά, φτάσαμε στα κοντινά, τα στατιστικά συνεχίζουν να επαληθεύονται με απίστευτη ακρίβεια.
Τέτοιες ώρες είναι που ο τζίφος κάνει ένα κλάκ και σβήνει τον υετό από εμάς. Αν το συνεχίσει και αύριο το παραμύθι, θα αλλάξει και ο παίος (μην αλλάξει από σήμερα και σε αυτή την περίπτωση ΤΕΟ να πάρουμε να κλείσουμε τραπέζι στα Σκόπια) χαχαχαχαχα
Comment
-
δεν ξέρω γιατί πιστεύω ότι θα πάει προς παράλληλο απόψε ή αύριο.Originally posted by snowmountain View PostΛογικά ναι αν λάβουμε υπόψην ότι τα τελευταία δύο ραν του ευρωπαίου ήταν τέρμα άκυρα!
ούτε είναι χαοτικές οι διαφορές τους βέβαια, εύκολα γέρνει το ένα στο άλλο χωρίς καν ****τούμπα να θεωρηθεί.
ΕΛΑ ΠΑΙΟ, μην ντρέπεσαι!
Originally posted by TEO FLORINA View Postμεσα αμα ειναι για χιονι.....δεν ξερω αλλα μου εχει δημιουργηθει η αισθηση οτι κατι μεγαλο θα γινει το πρωτο 10ημερο...μαλλον εσυ φταις.χεχεχεχε
σίγουρα η επιμονή μου, αλλά φίλε, τέτοια χαμηλά εμείς ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ σπάνια έχουμε.... ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΕΝ είχαμε τόσο παραγωγικά και σερί φθινόπωρα. Οπότε ψάχνοντας παλιά τα παραγωγικά έτη, μόνο σε 81-82 και 83-84 έπεσα με πολλές ομοιότητες. Περισσότερο με 83/84.
ΜΑ ΑΜΑ ΔΕΣ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ μέχρι μέσα Δεκέμβρη του 83, είναι απλά το σημερινό παράλληλο το οποίο έχει παίξει ακόμα 5 φορές τουλάχιστο από όταν μπήκα στο τρυπάκι αυτό!Last edited by airboarder; 24/11/2014, 07:05 PM.www.xsports.gr - Δημήτρης
Comment
-
Θέμα χρόνου είναι θα δεις. Είναι προφανές ότι πάμε για κάτι καλό το διάστημα 3-6 Δεκεμβρίου.Originally posted by airboarder View Postδεν ξέρω γιατί πιστεύω ότι θα πάει προς παράλληλο απόψε ή αύριο.
ούτε είναι χαοτικές οι διαφορές τους βέβαια, εύκολα γέρνει το ένα στο άλλο χωρίς καν ****τούμπα να θεωρηθεί.
ΕΛΑ ΠΑΙΟ, μην ντρέπεσαι!
Comment

Comment