Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Morpheas View Post
    Έλα ρε κάτω.. Κερναμε χιόνι στο Κρυονέρι!!
    χιονι ονειρευετε ο γιωργος και εσυ μασας?...χαχαχχα..απο τωρα?και μετα ξυπνησε
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Originally posted by borios_polos View Post
      για να ξερουμε τι λεμε...προσωπικα χιονια(χιονοστρωση) το πρωτο δεκαημερο του δεκεμρβιου θυμαμε μια και μονο φορα...του αγιου νικολαου καπου αρχες της δεκαετιας του 90....ακομη και η απλη χιονοπτωση δεν ειναι και κατι συνηθες...2001 και μετα το χαοος δεν εχω κατι προχειρο στο μυαλο μου τωρα για το πρωτο δεκαημερο...αλλα αν θελουμε να το χοντρινουμε και αλλο ακομη και ο δεκεμβρος σαν μηνας εχει 2 σουεπρ χιονιαδες 2001-88 εναν επισης πολυ καλο 86 χριστουγεννα και αλλο εναν της αγιας αναστασιας καπου την δεκαετια του 90...αυτα και μετα το χαος επισης...οποτε ειναι πολυ σημαντικο ολο αυτο που βλεπουμε να διαμορφωνεται σαν κυκλοφορια ακριβως την καταλληλη στιγμη και που μπορει να οδηγησει με μαθηματικη ακριβεια σε μια τουλαχιστον αξιολογη και καθολικη χιονοκατασταση μεσα στον δεκεμβριο
      Το θεμα ειναι οτι ειχες ξεκινησει να τους μπριζωνεις ολους απο αρχες Νοεμβριου για το διαστημα 20-30 Νοεμβριου. Ε να τωρα ολοι οι "φανς" περιμενουν χιονια αρχες Δεκεμβριου. Και δυστυχως θα περιμενουν πολυ ακομη.
      Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• Originally posted by fear777 View Post
        Το θεμα ειναι οτι ειχες ξεκινησει να τους μπριζωνεις ολους απο αρχες Νοεμβριου για το διαστημα 20-30 Νοεμβριου. Ε να τωρα ολοι οι "φανς" περιμενουν χιονια αρχες Δεκεμβριου. Και δυστυχως θα περιμενουν πολυ ακομη.
        ενταξει δεν εκανε την ψυχρη εισβολη που αξιζει αυτος ο μηνας..αλλα το τελευταιο δεκαημερο ηταν και ειναι χειμωνιατικο...οχι οπως το υπολογιζα με βαση του τι εκανε τους προηγουμενους μηνες....αλλα για αρχες δεκεμβριου βλεπεις οτι ειμαι μαζεμενος...ασχετα αν ψαχνω το σεναριο που ακομη υπαρχει,οταν το κοψει εντελως αυριο μεθαυριο τοτε θα παμε για χιονι εκει που πρεπει και ειναι φυσιολογικο

Comment

• Να θυμηθούμε εδώ οτι παρήλθε και φέτος αχιονη η Γιορτή-σταθμός για τον φίλο χιονοφλωρινα, της Αγίας Αικατερινης.
          ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
          DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Good afternooonnnnn........... τί έγινε ρε μάγκες; πόσες σελίδες; καλά, όσα διάβασα γέλασα πολύ.

- Ως τώρα κραζαμε τον παίο... τώρα δράμα ο παίος που κρύωσε ο τζίφος διαβάζω.
            - Που να βρεθεί κρύο, πάνω από τα 3423μ διάβαζα χθές και σήμερα μεσημέρι μπορεί να χιονίσει... τώρα... ΔΕΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΥΕΤΟΣ....

να βγάλετε γκρίνια ρε φίλε εκεί, να πετάξετε τη μίρλα σας....
            www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

βλεπεις να εχω γραψει τιποτα για χιονια???τιποτα δεν ονειρευομαι....χιονια θα πεσουν εδω και μαλιστα πολλα...κι εσυ θα τρεχεις μετα με αεροπλανα και βαπορια.....
              ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
                δράμα ο παίος
                δε σε καταλαβαινω τι θελεις να πεις;
                ηρθε ο παιος στην πολη μας;δεν θελουμε παιη!χιονια θελουμε!!
                και ισως τις 260ωρες του 12αριου του μπας και ασπρισει το ματι μας

Comment

• Originally posted by BrainA View Post
                  Να θυμηθούμε εδώ οτι παρήλθε και φέτος αχιονη η Γιορτή-σταθμός για τον φίλο χιονοφλωρινα, της Αγίας Αικατερινης.
                  αστον τον σωτηρη...μονο αν ο δεκεμβριος ειναι πολυ δυνατος θα μπορεισει να επανελθει και να ξεπερασει την δικαιολογημενη πικρα του για τον μηνα που γουσταρει τοσο πολυ ...

Comment

• Πολυ αισιόδοξο σε βλέπω Γιωργαρε
                    ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                    DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Μόνον εγω τον θυμάμαι ομως γιατι και λόγω ηλικίας τον καταλαβαίνω......
                      Originally posted by borios_polos View Post
                      αστον τον σωτηρη...μονο αν ο δεκεμβριος ειναι πολυ δυνατος θα μπορεισει να επανελθει και να ξεπερασει την δικαιολογημενη πικρα του για τον μηνα που γουσταρει τοσο πολυ ...

Comment

• Ο τσίφος ναι μεν βελτιώθηκε ο ευρωπαίος όμως τα έκανε σ@@@α εκτός από τις 240 ώρες.....
                        Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                        Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by BrainA View Post
                          Πολυ αισιόδοξο σε βλέπω Γιωργαρε
                          μονο ΑΕΚ ρεεεεεεε........χαχαχα
                          ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

Καλά κάτσε εσύ εκει να βλέπεις cyber χιονιάδες και να νομίζεις ότι ο λευκός ο πύργος θα γίνει λευκός.. Χαχα !!
                            Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                            Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
                              Ο τσίφος ναι μεν βελτιώθηκε ο ευρωπαίος όμως τα έκανε σ@@@α εκτός από τις 240 ώρες.....
                              ΜΟοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
                              μη βιάζεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

• Μία ερώτηση . το gem είναι καθόλου αξιόπιστο για κάποιο συγκεκριμένο διάστημα ωρών?
                                Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                                Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Working...
                                X