Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ουτε εκει θα κανει χειμωνα ρε
    με ρυζια θα τη βγαζουμε..
    πανε οι παλιακοι χειμωνες...
    "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

• Originally posted by borios_polos View Post
      λοιπον ακου να δεις...με μενα ειναι το θεμα οπςβ κι εγω με σενα...δεν θελω να το παιξω ουτε αγγελος ουτε καλος ουτε τιποτα..δεν ειμαι και δεν γουσταρω να με...ερχετε χειμωνας ας κανουμε εδω δημοσια μια συμφωνια να μην γραφουμε προσωπικες μαλ@@κιες σαν 14 χρονα και να μην διαβαζουν ολοι σελιδες με σαχλαμαρες...καλος κανεις και γραφεις οτι θες αλλα κοβεις τα πρσωπικα κραφια και μπηχτες το ιδιο θα κανω κι εγω και ο καθενας απο την σκοπια του ας γραφει οτι θελει...γιαττι ειναι κουραστικο ολο αυτο και προσωπικα προτιμω να ασχολουμε με τα χιονοσεναρια μου παρα με το πςω θα σου την πω....
      Αντε να δουμε θα το τηρησουμε...εγω συμφωνω..
      Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας

Comment

• Originally posted by ORESIVIOS View Post
        ουτε εκει θα κανει χειμωνα ρε
        Καλά ό,τι νάναι Σταύρε....αλλά μάλλον πλάκα κάνεις...Παλιακός χειμώνας δεν ήταν το 2011-12? το 2006 επίσης?
        Και φέτος θα δεις πόσο όμορφα θα είναι...αλλά μάλλον έχεις γίνει καιρικός δοσίλογος κι εσύ...

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• το 06 και το 08 ηταν καλα. Μετα ομως...τσπα., θα δουμε,...Μην ενθουσιαζεστε ομως ευκολα για να μην προσγειωθειτε κ αποτομα.
          "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

• καλα ανσμπλ σταθερα σε χειμωνιατικη αναμονη ηδη απο τις 4 δεκεμβριου ..να δουμε αν θα εχουμε καμια εντυπωσιακη αλλαγη απο ευρωπαικο η θα βαδισει και αυτος εκει που οπως ολα δειχνουν παμε...για μια τυπικη χειμωνιατικη κακοκαιρια δυτικης μακεδονιας αρχων δεκεμβριου ,πραγμα που εχουμε ξεχασει τα τελευταια 2 χρονια
            ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Μην ενθουσιαζεστε ομως ευκολα για να μην προσγειωθειτε κ αποτομα.
              Ας κοπεί αυτή η καραμέλα ρε Σταύρε....τι να το κάνουμε δλδ, φόρουμ παρουσίασης μελετών υψηλών μετεωρολογικών και κλιματικών επιστημόνων? Ελεος...

http://weatherparty.blogspot.gr/
              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

ουτε εκει θα κανει χειμωνα ρε
                βολτα στο μαιναλο επειγοντως για καθαρο αερα!!!
                αν δεν υπαρξει βελτιωση, προχωραμε σε αντιβιωση, χα χα.
                <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

• Για μια τυπικη ξαστερια δειχνει μεχρι τωρα...αν δειξει κατι αλλο να το πουμε αλλα μεχρι στιγμης δεν υπαρχει καμια ενδειξη χρονισμου ψυχους (το οποιο!!) με υετο.
                  sigpic

Comment

• η αληθεια ειναι οτι δεν με χαλαει καθολου το 12αρι....δινει χιονακια στο πηλιο :P

και οσο για το φετινο φθινοπωρο δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα για βολο ηταν το πιο φυσιολογικο τα τελευταια 8-9 χρονια πιστευω.....το φθινοπωρο του 2005 δεν ξερω τι εκανε ..παντως το φθινοπωρο εχει παει καπως ετσι (σε παρενθεση οι κλιματικες τιμες) :

Σεπτεμβριος
                    Μεση θερμοκρασια : 22,7 (22,9)
                    μεση ελαχιστη : 18,6 (17,9)
                    μεση μεγιστη : 26,9 (27)
                    χιλιοστα βροχης : 56 (35)
                    μερες βροχης : 9 (5,3)

Οκτωβριος

Μεση θερμοκρασια : 17,5 (17,7)
                    μεση ελαχιστη : 14 (13,6)
                    μεση μεγιστη : 21,3 (21,7)
                    χιλιοστα βροχης : 41,1 (51,8)
                    μερες βροχης : 12 (8,1)

Νοεμβριος
                    Μεση θερμοκρασια : 13,7 (13,3)
                    μεση ελαχιστη : 11 (9,8)
                    μεση μεγιστη : 16,7 (17,3)
                    χιλιοστα βροχης : 59,2 (52,2)
                    μερες βροχης : 8 (10,1)

μονο ο νοεμβριος μας τα χαλασε λιγο
                    2001,2006...και 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ονειροοοο :D:D

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
                      Ας κοπεί αυτή η καραμέλα ρε Σταύρε....τι να το κάνουμε δλδ, φόρουμ παρουσίασης μελετών υψηλών μετεωρολογικών και κλιματικών επιστημόνων? Ελεος...
                      Ρε Κωστα τι να γραφουμε ?Οτι θα χιονισει πολυ συντομα και να ειμαστε σε επαγρυπνηση με τις αλυσιδες στο χερι για ευβοια και τελος.....αυτο το φορουμε θελουμε? η να απλωσουμε ολες τις αποψεις σε οποιοδηποτε επιπεδο απο την μπαρουφα εως την ψευδοεπιστημοσυνη αν θελεις.....? ολα κρινονται....και ειδικα εγω .....τα εξ αμαξης ...χαχαχα
                      Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας

Comment

• Παντως κακως μερικοι την πεφτετε στον Δουμα. Ειναι εξαιρετικα δυσκολο αυτο που κανει και επειδη εχω γνωρισει και εδω πανω ατομα που ασχολουνται ακριβως με αυτα που γραφει ο Δουμας τους βγαζω το καπελο. Μαλιστα σε αντιστοιχα φορουμ εδω στην Αγγλια οι περισσοτεροι περιμενουν τις αναρτησεις τους πως και πως καθε μερα.
                        Στα καιρικα τωρα κραταμε το εξαιρετικο (σε σχεση με περυσι) μπασιμο του Χειμωνα απο αρχες Δεκεμβριου. Εχω πει πολλες φορες οτι ολα βαινουν καλως και σχετικα νορμαλ. Σημερα προσπαθησα μαλιστα να συγκρινω αντιστοιχους χαρτες με του 1962 και ειδα αρκετες ομοιοτητες. Οποτε παμε καλα και Ελλαδα και εδω. Μαλιστα βλεπω οτι η Σκωτια παει για πυκνες χιονοπτωσεις και με λιγη τυχη ισως δουμε κατι και νοτιοτερα.
                        Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• για να ξερουμε τι λεμε...προσωπικα χιονια(χιονοστρωση) το πρωτο δεκαημερο του δεκεμρβιου θυμαμε μια και μονο φορα...του αγιου νικολαου καπου αρχες της δεκαετιας του 90....ακομη και η απλη χιονοπτωση δεν ειναι και κατι συνηθες...2001 και μετα το χαοος δεν εχω κατι προχειρο στο μυαλο μου τωρα για το πρωτο δεκαημερο...αλλα αν θελουμε να το χοντρινουμε και αλλο ακομη και ο δεκεμβρος σαν μηνας εχει 2 σουεπρ χιονιαδες 2001-88 εναν επισης πολυ καλο 86 χριστουγεννα και αλλο εναν της αγιας αναστασιας καπου την δεκαετια του 90...αυτα και μετα το χαος επισης...οποτε ειναι πολυ σημαντικο ολο αυτο που βλεπουμε να διαμορφωνεται σαν κυκλοφορια ακριβως την καταλληλη στιγμη και που μπορει να οδηγησει με μαθηματικη ακριβεια σε μια τουλαχιστον αξιολογη και καθολικη χιονοκατασταση μεσα στον δεκεμβριο

Comment

• δράμα ο παίος
                            μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• ναι δεν ειναι καλος αλλα αυτο θα το κρινουμε στον μεσο ορο του ολοκληρωτικα

Comment

• Originally posted by borios_polos View Post
                                ναι δεν ειναι καλος αλλα αυτο θα το κρινουμε στον μεσο ορο του ολοκληρωτικα
                                Έλα ρε κάτω.. Κερναμε χιόνι στο Κρυονέρι!!
                                Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                                Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Working...
                                X