Originally posted by Winter Storm
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Αντε να δουμε!!!!!!αλλα τα ειπαμε(για τα δικα σου γουρια)ακομα εχουμε σεπτεμβριο σωστα????????οπωτε δεν ειναι καλο να αγχωνεσαι απο τωρα σωτο.Originally posted by xionoflorina View Post6μερη κακοκαιρία προφανώς δεν κάνει κάθε μήνα ούτε κάθε χρόνο. Χειμώνα να χιονίζει 3 μέρες σερί όχι 5-6 έχει να κάνει από το 2006. Κάπου στη μέση θα κάτσει η φάση βέβαια όχι τόσο ακραία ούτε στην Ιταλία που δειχνε τις άλλες μέρες
Comment
-
Τέλειωσε αυτό. Κρίθηκε. Απέτυχε πέρσυ, ξεφτιλίστηκε,πάει οπότε και ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος ας δώσουν ότι θέλουν. Όλο είναι θέμα κυκλοφορίας.Originally posted by Winter Storm View PostΑντε να δουμε!!!!!!αλλα τα ειπαμε(για τα δικα σου γουρια)ακομα εχουμε σεπτεμβριο σωστα????????οπωτε δεν ειναι καλο να αγχωνεσαι απο τωρα σωτο.
ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
Πάντως ότι και να λέω δεν μπορώ δεν γίνεται να μη σκεφτώ τι θα γινόταν αν είχαμε αυτήν την υπερδιάταξη που δείχνει και το 12ρι 26-27 Δεκέμβρη αντί για 26-27 Σεπτέμβρη. Θα μιλούσαμε για χιονιά 10ετιας λογικά
Αφού κατεβαίνει η λίμνη βγαίνει ιόνιο φτάνει μέχρι ένα σημείο και μετά γυρίζει πίσω και ξαναεπιστρέφει πάλι στη ΕλλάδαΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
Αχ μη λες τέτοια ρε συ σκάω κι εγώ τώρα. Τι καλά θα ήταν. Είναι που είναι ο αγαπημένος μου μήνας του χρόνου αν είχε και αυτό το χιόνι θα είχα λιώσει από χαρά.Originally posted by xionoflorina View PostΠάντως ότι και να λέω δεν μπορώ δεν γίνεται να μη σκεφτώ τι θα γινόταν αν είχαμε αυτήν την υπερδιάταξη που δείχνει και το 12ρι 26-27 Δεκέμβρη αντί για 26-27 Σεπτέμβρη. Θα μιλούσαμε για χιονιά 10ετιας λογικά
Αφού κατεβαίνει η λίμνη βγαίνει ιόνιο φτάνει μέχρι ένα σημείο και μετά γυρίζει πίσω και ξαναεπιστρέφει πάλι στη Ελλάδα
Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment

Comment