Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Συνολικος υετος μεχρι την 1η Οκτωβρη συμφωνα με το 6άρι...
    Αμα βγει αυτο, τα βουνα της Ανατολικης Ηπειρωτικης Χωρας θα χασουν υψος κατα πολλα μετρα...

Comment

• Στο Θεο παει ο υετος... (Απο περιοχη Βορειας Ευβοιας...)

Comment

• Originally posted by giannis.mar View Post

Στο Θεο παει ο υετος... (Απο περιοχη Βορειας Ευβοιας...)

Α οχι υπαρχουν και πολυ πιο κουφα!!! (Περιοχη Φθιωτιδας...)

Comment

• παρασκευη πρωι

παρασκευη μεσημερι

sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

• Originally posted by xionoflorina View Post
            Τέλειωσε αυτό. Κρίθηκε. Απέτυχε πέρσυ, ξεφτιλίστηκε,πάει οπότε και ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος ας δώσουν ότι θέλουν. Όλο είναι θέμα κυκλοφορίας.
            Ετσι ακριβως.:d+100000000000000

Comment

• Comment

• ποποπο δεν εχω ξαναδει τοσα μαυρα <<κυκλακια>> τυφωνικου τυπου στην χωρα μας, οσα εμφανιζει το 6αρι για τις προσεχεις ημερες!!!!!
                Θεσσαλονικη μου.....ποτε δεν ειναι αργα!!

Comment

• Originally posted by efthym1983 View Post
                  ποποπο δεν εχω ξαναδει τοσα μαυρα <<κυκλακια>> τυφωνικου τυπου στην χωρα μας, οσα εμφανιζει το 6αρι για τις προσεχεις ημερες!!!!!
                  Το 12αρι να δουμε τι θα δειξει... Που ειναι πιο ρεαλιστικο run απο τα άλλα...

Comment

• Πάντως ότι και να λέω δεν μπορώ δεν γίνεται να μη σκεφτώ τι θα γινόταν αν είχαμε αυτήν την υπερδιάταξη που δείχνει και το 12ρι 26-27 Δεκέμβρη αντί για 26-27 Σεπτέμβρη. Θα μιλούσαμε για χιονιά 10ετιας λογικά
                    Αφού κατεβαίνει η λίμνη βγαίνει ιόνιο φτάνει μέχρι ένα σημείο και μετά γυρίζει πίσω και ξαναεπιστρέφει πάλι στη Ελλάδα
                    ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

• Originally posted by xionoflorina View Post
                      Πάντως ότι και να λέω δεν μπορώ δεν γίνεται να μη σκεφτώ τι θα γινόταν αν είχαμε αυτήν την υπερδιάταξη που δείχνει και το 12ρι 26-27 Δεκέμβρη αντί για 26-27 Σεπτέμβρη. Θα μιλούσαμε για χιονιά 10ετιας λογικά
                      Αφού κατεβαίνει η λίμνη βγαίνει ιόνιο φτάνει μέχρι ένα σημείο και μετά γυρίζει πίσω και ξαναεπιστρέφει πάλι στη Ελλάδα
                      Αχ μη λες τέτοια ρε συ σκάω κι εγώ τώρα. Τι καλά θα ήταν. Είναι που είναι ο αγαπημένος μου μήνας του χρόνου αν είχε και αυτό το χιόνι θα είχα λιώσει από χαρά.
                      Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Θα ξαναρθει παιδες ..
                        καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

• Originally posted by snowjohn View Post
                          Θα ξαναρθει παιδες ..
                          ποιος θα ξαναρθει;
                          ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

• Το χιονοπουλι χαχαχαχ
                            Φετος δε το βαζω γιατι τις αλλες χρονιες εφερε γκαντεμιαδ
                            ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

• Ωραιος ο τζιφος. Η Σουζη παντως ηταν ιδιαιτερα επιφυλακτικη σημερα ως προς το αν θα υπαρξει καν διαταραχη απο Παρασκευη.

Comment

• ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

Working...
                                X