Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Στη πρωτη ''κατεβασια'' χαμηλου για το Φθινοπωρο στα περιοχικα διιστανται οι αποψεις ως προς τα mm αλλα και ως τις περιοχες μεσα στο νομο.
    Το bolam δινει λιγα πραγματα (2-5mm) κυριως στα Δυτικα και μεχρι το κεντρο το απογευμα της Τριτης

Ο Σκυρωνας ξεκιναει τον υετο απ τα δυτικα το μεσημερι της Τριτης,δινει λιγο υετο στη συνεχεια της μερας και μεχρι την αλλαγη της και εν συνεχεια το πρωι της Τεταρτης υποσχεται σοβαρο υετο στα ΒΑ προαστεια,αλλα και αρκετο νερο σε Ανατολικα,κεντρο μεχρι και δυτικα προαστεια.

To WRF βιαζεται λιγο και φερνει τον υετο απο αυριο κιολας.Στη συνεχεια τη Τριτη το μεσημερι και αυτο δινει μεγαλα υψη βροχοπτωσης σε Παρνηθα,Θρακομακεδωνες,Φυλη,Αχαρναι και περιξ καθως και σε καποια νοτια προαστεια...

Για να δουμε τι ψαρια θα πιασουν σ αυτο το πρωτο ριξιμο της πετονιας.

Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
    http://gr-news-365.blogspot.gr/
    http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

Καλό φθινόπωρο σε όλους!!! Εύχομαι να είναι όπως πρέπει. Ψυχρό, βροχερό, ομιχλώδες με πολλά πεσμένα φύλλα σε διάφορες αποχρώσεις κλασικά! Και όντως ένα χιονάκι το Νοέμβρη θα ήταν μαγεία!
      Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

DON'T FEED THE TROLLS

Comment

Μα ποσο γελαω με τις εκατερωθεν ευχες για τον χειμωνα που μας ερχεται χαλαρωστεεεεε παιδια δεν παμε στον πολεμο

Στα δικα μας ειμαι περιεργος το πως θα συμπεριφερθει ο ανατολικος απο την Τριτη και μετα ως συνηθως δεν ριχνει τιποτα ως ελαχιστα
          Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

Καλό μήνα και καλό Φθινόπωρο να έχουμε!!!
            Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει. . . για τον Χειμώνα!

Comment

’ντε καλή αρχή! Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται που λένε!

Comment

http://weatherparty.blogspot.gr/
                Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by beach-snow View Post
                  Ωραία πράγματα..!

Comment

Αποτι κατάλαβα οι γνώμες διίστανται για Αττική την Τρίτη ωστόσο παίζει δυνατά ο παράγοντας αστάθεια κ όλα μπορούν να γίνουν!!!

Αν μπορεσει κ γενικευθει στο λεκανοπέδιο μια 2 ωρη ισχυρή ποτιστικη βροχη να φύγουν όλα....
                    ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Mα δεν θα βρέξει μόνο τρίτη στην Αττική, έχει κι άλλες μέρες πίσω που παίζουν...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι είναι το πιο δυνατό ξεκίνημα Σεπτεμβρίου τα τελευταία χρόνια...

Comment

Καλημερα και καλο φθινοπωρο, πολυ νερο δινει για αυριο ό σακης εδω σε εμας κιλκις
                          ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

μετα απο 4-5 μηνες που εχω να μπω και εγω, να ευχηθω με την σειρα μου Καλο Χειμωνα και με αρκετες βροχουλες οπως φαινεται αυτη την εβδομαδα!
                            THE RETURN OF THE KING...

Comment

Παιδια φετος θα εχουμε el nino? Το χειμωνα που μας περασε τι ειχαμε? el nino η la nina?
                              ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

ερωτηση!!!...το κυριο του τζιφου που απ οσο θυμαμε εδω και μηνες τρεχει ολομοναχο κυριως θερμοκρασιακα σε σχεση με τα ανσμπλ πως τα παει στο τελος?δικαιωνεται αυτο η τα ανσμπλ?στην προκειμενη πριπτωση η διαφορα ειναι στον υετο οπου τα ανσμπλ δινουν πολυ περισσοτερο υετο
                                ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Working...
                                X