Originally posted by giannis.mar
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ε όχι και καλύτερα από πριν... βέβαια με το ευρωπαικό δε μπορείς να δεις στο ενδιάμεσο που σκάει η λίμνη, αλλά μάλλον φαίνεται ότι τη στέλνει ανατολικότερα του ιονίου..Originally posted by borios_polos View Postμονο ο τζιφος στο κυριο ειναι μαπα..το ευρωπαικο κυριο και ανσμπλ μια χαρα ειναι...μη σου πω και καλυτερα απο πριν
Comment
-
ειναι καλυτερα....24 ωρες σφοδρης νεροποντης δινει...παρασκευη ξημερωματα με σαββατο ξημερωματα...Originally posted by Philip View Postε όχι και καλύτερα από πριν... βέβαια με το ευρωπαικό δε μπορείς να δεις στο ενδιάμεσο που σκάει η λίμνη, αλλά μάλλον φαίνεται ότι τη στέλνει ανατολικότερα του ιονίου..ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
ο παίος πάντα υπερεκτιμά τον υετό.δεν τον φουσκώνει απλά,τον ξεχειλώνει.εδώ στη θεσσαλονίκη,δεν ξέρω για αλλού αν έχει μεγαλύτερη επιτυχία. 70 χιλιοστά δίνει,όλα παρασκευή. με τζίφο από την άλλη δεν το συζητάμε καν,δε θα έπεφτε ούτε σταγόνα λογικά
http://www.yr.no/place/Greece/Centra...niki/long.htmlμηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
δε νομιζω να ειναι θεμα υπερεκτιμησης υετου...απλα δινει σε διαφορετικη θεση την ολη ιστορια με την λιμνη το δημιουργηθεν χαμηλο κτλ,,,Originally posted by salonikatasos View Postο παίος πάντα υπερεκτιμά τον υετό.δεν τον φουσκώνει απλά,τον ξεχειλώνει.εδώ στη θεσσαλονίκη,δεν ξέρω για αλλού αν έχει μεγαλύτερη επιτυχία. 70 χιλιοστά δίνει,όλα παρασκευή. με τζίφο από την άλλη δεν το συζητάμε καν,δε θα έπεφτε ούτε σταγόνα λογικά
http://www.yr.no/place/Greece/Centra...niki/long.htmlΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
..και φυσικα με αυτο του το τελειωμα ο σεπτεμβριος θα κλεισει ως ενας απο τους πιο εκπληκτικους σεπτεμβριους εδω και παρα πολλα χρονια...και κανεις δε νομιζω να μπορει να το αμφισβητισει αυτο....και ειναι ο 7ος στην σειρα μηνας με το ιδιο στυλ...κακοκαιριες το πρωτο δεκαημερο αδιαφορα δευτερο δεκαημερο και κλεισιμο με κακοκαιρια επισης...το ιδιο και καλυτερα ευχομαστε και για αλλους 7 μηνες φυσικα
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Παντως πιστευω τα πρωτα χιονια λογικα θα πεσουν σε υψομετρα πανω απο 2000μ (μπορει και χαμηλοτερα) στην β. ελλαδα και ισως και νοτιοτερα. Οι θ στα 850 φαινονται ιδαιτερα χαμηλες για την εποχη και μου κανει εντυπωση που ολοι επικεντρωνονται μονο στις βροχες. Το αλλο βασικο και πιο σιγουρο χαρακτηριστικο θα ειναι οι ιδαιτερα χαμηλες θ για την εποχη, πολυ πιο χαμηλες απο τις επισημα προβλεπομενες (κατα την γνωμη μου) απο Σακηκαι αλλα site ειδικα αν υπαρχουν εντονες βροχες. Δεν θα ξεχασω ποτε τις 3 Οκτωβριου 1989 με πολλα χιονια στα ορεινα και κατω απο 1000μ στην δ. θεσσαλια, χιονια στην Φλωρινα και θ μεσημεριου στους 6! με βροχη Καρδιτσα (πρωινη θ τοτε 13), 3 Κοζανη. Ημουν πρωτη γυμνασιου, πηγα μονο με φορμα απλη και ηπια αισθηση ψυχρας γυρισα μεσημερι με βροχοθυελλα με χιονοκατακιτρινο ουρανο καταπαγωμενος με τα τζακια να καπνιζουν παντου και το καλοριφερ στο φουλ.
Comment
-
πραγματικα ειναι λες και το κανουν επειτηδες..οταν το ενα δειχνει οτι το αλλο ...αμεσως αλλαζει και δειχνει οτι εδειχνε προηγουμενος το αλλο...ποτε δεν προκειτε να συμφωνησουν.... το ευρωπαικο εχω την εντυπωση οτι στραβωσε και δειχνει οτι ο τζιφος στο προηγουμενο ρανΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment

Comment