Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ποιο μακελειο (αυτο και αλλα σαιτ αναπαραγουν)....τον μακελειο τον τυπο τον ελεεινο, ποιος θα τον σταματησει!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• -Ασφαλίστε τις πόρτες και τα παράθυρα.
      εγω θα κρατησω αυτο. με γεμιζει.
      θα ερθουν κλεφτες?????
      θα εχουμε καταιγιδοκλεφτες ???

Comment

• τελικα εχω χασει την μπαλα μια φαινονται πλυμμυρες μια τις περνει πισω
        τι ***** θα κανει???
        sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

• Μα τι πανίσχυρες καταιγίδες μας χτυπάνε ανελέητα τελοσπάντων και τι χιονιάδες!!! Αχ αυτά τα site να τα χαρώ εγώ!!! :P Στο τέλος να δείτε δεν θα βρέξει κιόλας χαχαχα όλα να τα περιμένεις. :P Αλλά βλέπω ζέστες τέλη του μήνα και Οκτώβρη αχχχχ
          Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• πετσοκοψε τον υετο,παμε για 24ωρη κακοκαιρια....βεβαια εριξε τις θερμοκρασιες οποτε τουλαχιστον θα εχει κρυο...
            ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Αναμενομενο το πετσοκομα του υετου παιδια..Κλασσικες,πλεον ''τζιφιες''!Μπορει να τον αυξησει και λιγο παραπανω στα επομενα και καπου εκει θα ειναι και η αληθεια..
              Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• Αρχισαν οι μεγαλες κακοκαιριες δυτικα της αγγλιας
                Χοχο
                καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

• Παρα τη μειωση του υετου απο παρασκευη πρωι μεχρι σαββατο μεσημερι θα εχει καλες βροχες,συμφωνα με τον ευρωπαιο θα εχουμε εντονα φαινομενα μαλιστα και γενικευμενα στο νομο απο παρασκευη ξημερωματα ενω το πικ θα ειναι βραδυ παρασκευης εως σαββατο πρωι,ο τζιφος επισης δινει τα πιο εντονα φαινομενα απο παρασκευη απογευμα.....

Comment

• σύμφωνα με τα 2 σημερινά κύρια ραν του τζίφου δεν υπάρχει κακοκαιρία για τη βόρεια ελλάδα τις επόμενες μέρες. αποκλειστικά προσήνεμος καιρός κι εκεί βέβαια με πολύ μικρότερη διάρκεια και υετό
                    μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• ερχεται πσκ με χειμωνιατικα χαρακτηριστικα ,,σεπτεμβρη μηνα....ας το απολαυσουμε !!
                      καλησπερα!!

Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!

Comment

• Η προβλεψη του βασιζεται σε στοιχεια του GreekWeather...
                        Eτσι εξηγειται αυτος ο πομπωδης τιτλος!

Comment

• Comment

• Comment

• Πω πω σε αυτό το χάρτη που κοινοποίησες δες πως φαίνεται έντονα η επιρροή των βουνών! Σχεδόν όλη η Μακεδονία και Θράκη απέξω με εξαίρεση κάποιες περιοχές με λίγο νερό και το Β. Έβρο και από Πίνδο και δυτικότερα τίποτα.
                              Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Originally posted by Winter Storm View Post
                                Για πότε ειναι αυτος ο χαρτης?

Comment

Working...
                                X