Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εκεί στη χιονισμένη Σαμαρίνα.... πώς και δεν τον πετύχατε??? Δεν θα έμεινε και πολύ φαϊ στη ταβέρνα απ΄όπου πέρασε ο "Κωστάκης" με το λεφούσι του!!! http://www.newsit.gr/default.php?pna...268733&catid=6

Comment

• Υπέροχο το σημερινό πρωϊνό στα Ιωάννινα! Η εξαιρετικά πυκνή ομίχλη σε συνδυασμό με τις θερμοκρασίες της τάξης των 4 βαθμών, δημιουργούσαν μια υπέροχη, σχετικά χειμερινή ατμόσφαιρα... Η ορατότητα ήταν, κατά τόπους, ιδιαίτερα περιορισμένη.. Αργότερα, βέβαια, η ομίχλη διαλύθηκε και έδωσε τη θέση της στο λαμπρό ήλιο, εκτοξεύοντας έτσι τη θερμοκρασία στην πόλη στα επίπεδα των 15 βαθμών!!

Πλατεία Μαβίλη, στην παραλίμνια περιοχή των Ιωαννίνων

Η πύλη της Εσωτερικής Ακρόπολης του Κάστρου των Ιωαννίνων (Ιτς Καλέ)

Το Φετιχιέ Τζαμί και ο τάφος του Αλή Πασά

Το Νησάκι της Λίμνης Παμβώτιδας όπως φαίνεται απο την περιοχή της Αμφιθέας

Η Παμβώτιδα και η πόλη των Ιωαννίνων τυλιγμένα μ' ένα πέπλο ομίχλης! Στο βάθος ξεπροβάλλει η χιονισμένη Ολύτσικα

Last edited by dimitris_ioannina; 10/02/2014, 10:20 PM.
      "Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

• Μπράβο Δημήτρη για τις φωτό!!Η ομορφότερη πολη στην Ελλάδα για μένα!Τα συνδυάζει όλα!Βουνο κ λίμνη!
        Φοβερές είναι!
        Τραβάει τέλεια η Coolpix κ με το Photoscape γινονται όλα τόσο τέλεια..!

Ευχαριστούμε!

Τεό
        DAVIS 6163 Pro2- Fan Aspirated & Radiation Shield
        cyclogenesis.gr/kifissia

Comment

• Originally posted by dimitris_ioannina View Post
          Υπέροχο το σημερινό πρωϊνό στα Ιωάννινα! Η εξαιρετικά πυκνή ομίχλη σε συνδυασμό με τις θερμοκρασίες της τάξης των 4 βαθμών, δημιουργούσαν μια υπέροχη, σχετικά χειμερινή ατμόσφαιρα... Η ορατότητα ήταν, κατά τόπους, ιδιαίτερα περιορισμένη.. Αργότερα, βέβαια, η ομίχλη διαλύθηκε και έδωσε τη θέση της στο λαμπρό ήλιο, εκτοξεύοντας έτσι τη θερμοκρασία στην πόλη στα επίπεδα των 15 βαθμών!!

Πλατεία Μαβίλη, στην παραλίμνια περιοχή των Ιωαννίνων

Η πύλη της Εσωτερικής Ακρόπολης του Κάστρου των Ιωαννίνων (Ιτς Καλέ)

Το Φετιχιέ Τζαμί και ο τάφος του Αλή Πασά

Το Νησάκι της Λίμνης Παμβώτιδας όπως φαίνεται απο την περιοχή της Αμφιθέας

Η Παμβώτιδα και η πόλη των Ιωαννίνων τυλιγμένα μ' ένα πέπλο ομίχλης! Στο βάθος ξεπροβάλλει η χιονισμένη Ολύτσικα

To 500px το έχεις ακουστά? Μπορείς να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου εκεί να τις βλέπουν απ όλο τον κόσμο! Κρίμα είναι να μένουν μόνο εντός των τειχών...
          Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

• Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Χαίρομαι ιδιαίτερα που σας αρέσουν οι φωτογραφίες!! Φίλε GiaPa, το γνωρίζω το 500px και σκοπεύω κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να φτιάξω λογαριασμό ώστε να ποστάρω και εκεί!!
            "Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

• Α ρε Γιαννενάραααααααααααα έρωτας λέμεεεεεεεε!!!
              Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Originally posted by dimitris_ioannina View Post
                Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Χαίρομαι ιδιαίτερα που σας αρέσουν οι φωτογραφίες!! Φίλε GiaPa, το γνωρίζω το 500px και σκοπεύω κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να φτιάξω λογαριασμό ώστε να ποστάρω και εκεί!!
                Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ε-Σ ΦΩΤΟΟΟ!!!

Εκει που ξεπροβαλλουν τα Γιαννενα μεσα απο την ομιχλη και η Ολυτσικα απο πισω μιλαμε για ΕΡΩΤΑ!!!!
                Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• δημητρη ο δημαρχος της πολης πρεπει να σε βραβευση για τις εικονες που περνας εδω μεσα.στα γιαννενα δεν εχω ερθει ποτε αλλα καποια στιιγμη ενα πενθημερο θα το τιμησω δεοντος. στις 21-22 του μηνα παντως θα κανω μια διανυκτερευση επειδη θα περασω τα συνορα να παω τιρανα για μια δουλεια.ελπιζω να πετυχω ωραιες εικονες. επισης ρε παιδια η αλβανια γενικος απο χιονια πως παει?λετε να την πατησω,γιατι μου εχουν πει για τους δρομους τα χειροτερα.

Comment

• Originally posted by teo.sol. View Post
                    δημητρη ο δημαρχος της πολης πρεπει να σε βραβευση για τις εικονες που περνας εδω μεσα.στα γιαννενα δεν εχω ερθει ποτε αλλα καποια στιιγμη ενα πενθημερο θα το τιμησω δεοντος. στις 21-22 του μηνα παντως θα κανω μια διανυκτερευση επειδη θα περασω τα συνορα να παω τιρανα για μια δουλεια.ελπιζω να πετυχω ωραιες εικονες. επισης ρε παιδια η αλβανια γενικος απο χιονια πως παει?λετε να την πατησω,γιατι μου εχουν πει για τους δρομους τα χειροτερα.
                    Δεν θα εχεις προβλημα στους δρομους απο χιονια..Για Τιρανα τουλαχιστον..Απ'οτι μου λενε φιλοι αστυνομικοι που δουλευουν στα συνορα αυτο που πρεπει να προσεχεις ειναι μερικα χωρια γκετο για ενεδρες..Δεν ειναι συχνα τα περιστατικα βεβαια..
                    Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

δημητρη ο δημαρχος της πολης πρεπει να σε βραβευση για τις εικονες που περνας εδω μεσα.στα γιαννενα δεν εχω ερθει ποτε αλλα καποια στιιγμη ενα πενθημερο θα το τιμησω δεοντος. στις 21-22 του μηνα παντως θα κανω μια διανυκτερευση επειδη θα περασω τα συνορα να παω τιρανα για μια δουλεια.ελπιζω να πετυχω ωραιες εικονες. επισης ρε παιδια η αλβανια γενικος απο χιονια πως παει?λετε να την πατησω,γιατι μου εχουν πει για τους δρομους τα χειροτερα.
                      και ειναι τα χειροτερα...δεν ξερω στο νοτο,αλλα στο βορρα απο το μαυροβουνιο μεχρι τα σκοπιανα συνορα ειναι οτι χειροτερο..χωμα χαλικια καθολου φωτισμος χωρια φαντασματα ανρθωποι να ξεπετιουντε απο το πουθενα μεσα στα σκοταδια και μεσα στην ερημια και ηταν και καλοκαιρι ...για το νοτο λενε οτι εχουν αυτοκινητοδρομο οποτε πιστευω οτι θα νε καλυτερα απ αυτο το απιστυετο που χα ζησει ...
                      ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

100% ωραίες εικόνες ομίχλη σίγουρα θα πετύχεις ειδικά αν έχει ξαστεριά!
                        Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Φίλε μου τα λόγια σου με τιμούν ιδιαίτερα και σ' ευχαριστώ!! Όπως - φυσικά - και τα καλά λόγια των υπόλοιπων μελών του φόρουμ... Ποιόν να πρωτοβραβεύσει και αυτός ο δήμαρχος.. Υπάρχει πολύς κόσμος που ασχολείται με τη φωτογραφία στα Γιάννενα και μέσα απο σελίδες στο fb και φωτογραφικούς συλλόγους προσπαθούν να αναδείξουν την ομορφιά της πόλης! Και κάνουν εξαιρετική δουλειά!! Συνεχώς βλέπεις στους δρόμους της πόλης ανθρώπους με μια μηχανή στο χέρι να τραβούν διαρκώς φωτογραφίες... Βοηθά πολύ και το περιβάλλον τοπίο βέβαια... Σε εμπνέει...

Αναφορικά με την Αλβανία, Αργυρόκαστρο και Αγίους Σαράντα που έχω πάει, το οδικό δίκτυο βρίσκονταν σε άθλια κατάσταση... Απ' ότι μου έχουν πει, έτσι είναι και μέχρι τα Τίρανα....Γι' αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή... Απο χιόνια δε νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι της Αλβανίας... Πιο πολύ για τις βροχές της φημίζεται η χώρα παρά για τα χιόνια της...

Comment

• Τα Γιαννενα ειναι ενα στολιδι στην ασχημια των ελληνικων πολεων.

Comment

• Tennessee Saratoga σημερα απο φίλο στο fb
                              Χαρης Αιγαλεω

Comment

• Originally posted by Blacktan View Post

Tennessee Saratoga σημερα απο φίλο στο fb
                                Δώσε πόνο!
                                Κάποτε θα δούμε και εμείς τέτοιες εικόνες.
                                ΔΗΜΗΤΡΗΣ
                                ΧΑΛΚΙΔΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Comment

Working...
                                X