Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Cosa_nostra View Post
    καποιες που εβγαλα εγω την προηγουμενη εβδομαδα στο παρκο του αγιου λουκα στην λαμια

https://www.flickr.com/photos/123834...ream/lightbox/
    Πριν πειτε για πειραγμα το χρωμα απο τα φυλλα ειναι ετσι ... εχω απλα απομονωσει τα υπολοιπα για να φενεται εντονοτερα!

Φιλε μου πολλα μπραβο για της φωτο...Πραγματικα πολυ ωραιες.

1. Εσυ τι μηχανη εχεις;σκεφτομαι να παρω μια καλη και δεν εχω αποφασισει τι να παρω ακομα.Εχεις γνωσεις να μου προτεινεις καποια καλη;Λεω για μια dslr αλλα σε βασικη εκδοση.Δεν ενδιαφερομαι για πολυ εξειδικευμενες καταστασεις.

2.Ολα καλα αλλα αυτο το ονομα που εδωσες στις φωτογραφιες με βαρεσε στο ματι st Lucas.jpg.χαχαχαχα . Δηλαδη agioslukas.jpg δε κανει;

Τhanks και στειλε μου e mail αν ξερεις για φωτογραφικες μηχανες.

Comment

Για οσους δεν βαριεσται https://www.flickr.com/photos/123834...7649515549075/ εδω εχει βουνα και λιμνες δικες μου φωτο απο την ευρυτανια και στερα. Περιμενω τα χιονια γιοα να ασπιση το αλπουμ!

Αυτες απο Ευρυτανια επισης πολυ καλες.

Comment

Για οσους δεν βαριεσται https://www.flickr.com/photos/123834...7649515549075/ εδω εχει βουνα και λιμνες δικες μου φωτο απο την ευρυτανια και στερα. Περιμενω τα χιονια γιοα να ασπιση το αλπουμ!
        φανταστικές φίλε..

Comment

• Ευχαριστω και θα σου pm χλεμπ. Γιατι εχω κολημα με την φωτογραφια ! αν σου αρεσει εχει να χαζεψεις μπολικες

Comment

• karpenisi87 να εισαι καλα ευχαριστω πολυ!!

Comment

• Originally posted by dimitris_ioannina View Post
              Αν και δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο από πλευράς φαινομένων σήμερα στα Γιάννενα, ωστόσο η χαμηλή νέφωση που κυριαρχεί τις τελευταίες δύο μέρες δημιουργεί ένα πραγματικά υπέροχο σκηνικό το οποίο σε προκαλεί να το απολαύσεις, περπατώντας στους χρυσαφένιους δρόμους της πόλης.....

τέλειες οι φωτογραφίες..Δημητρη δικη σου ειναι η σελιδα I LOVE IOANNIΝΑ στο fb;;
              Χιόνια που δε λιώνουν κι άλλα περιμένουν

Comment

• Originally posted by SnowLover View Post
                τέλειες οι φωτογραφίες..Δημητρη δικη σου ειναι η σελιδα I LOVE IOANNIΝΑ στο fb;;
                Ναι εγώ την έχω μαζί με άλλα 3 φιλαράκια! Να μας κάνεις like
                "Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

• Πραγματικά αξίζουν πολλά like.

Μακάρι κάθε τόπος να φωτογραφιζότανε με αυτόν τον τρόπο και να έδειχνε στο πολλαπλάσιο τις ομορφιές του.
                  ΧΙΟΝΟΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Comment

• Originally posted by dimitris_ioannina View Post
                    Ναι εγώ την έχω μαζί με άλλα 3 φιλαράκια! Να μας κάνεις like
                    Το εχω κανει εδω και καιρο..Για αυτο σε ρωτησα.Βλεπω φωτογραφιες και ειναι καταπληκτικες.Μπραβο σε ολους
                    Χιόνια που δε λιώνουν κι άλλα περιμένουν

Comment

• Originally posted by SnowLover View Post
                      Το εχω κανει εδω και καιρο..Για αυτο σε ρωτησα.Βλεπω φωτογραφιες και ειναι καταπληκτικες.Μπραβο σε ολους
                      Να' σαι καλά φίλε μου! Ευχαριστώ πολύ και εσένα και τα υπόλοιπα παιδιά για τα καλά σας λόγια!
                      "Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

• Η Ζήρεια στο βάθος.. και ο ουρανός έχει πάρει φωτιά..!!
                        Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                        Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• Καλησπέρα σε όλους,

Το 4ημερο 27-30 Νοεμβρίου ανέβηκα διαδοχικά σε Υμηττό και Πεντέλη. Η πιο κρύα ημέρα ήταν η 27η και η πιο ζεστή σήμερα. Ωστόσο, μόνο σήμερα δε συνάντησα ομίχλη στη διαδρομή μου, στην ανάβαση της Πεντέλης. Ακολουθούν λίγες ενδεικτικές ματιές από τις διαδρομές αυτές...

27 Νοεμβρίου, τα σύννεφα κάλυπταν σχεδόν όλη μέρα την κορυφογραμμή του Υμηττού...
                          Untitled by ndimensi, on Flickr

28 Νοεμβρίου, από τις πιο ατμοσφαιρικές ποδηλατικές βόλτες που έχω κάνει στον Υμηττό. Η ομίχλη το απόγευμα εκείνο ξεκινούσε από τα 700 μέτρα υψόμετρο...
                          Approaching the ideal... by ndimensi, on Flickr

29 Νοεμβρίου, πυκνή ομίχλη πάνω από τα 750 μέτρα της Πεντέλης. Λήψη φωτογραφίας από τα 880 μέτρα υψόμετρο... Την ημέρα εκείνη, εκτός από ομίχλη συνάντησα και ισχυρό νοτιά, αλλά μόνο στις δύο τελευταίες στροφές πριν την κορυφή Πυργάρι της Πεντέλης. Πιο χαμηλά ο νοτιάς ήταν μάλλον διακριτικός...
                          The tree project - November by ndimensi, on Flickr

Τέλος, σήμερα η γνωστή εδώ και μία εβδομάδα εικόνα στο νομό Αττικής. Overcast και ο ήλιος του χειμώνα διακρίνεται στη χαμηλή τροχιά που διανύει στον ορίζοντα... Και σήμερα ο νοτιάς ήταν αισθητός στις δύο τελευταίες στροφές πριν την κορυφή της Πεντέλης, ενώ πιο χαμηλά επικρατούσε σχεδόν νηνεμία...
                          Low winter sun by ndimensi, on Flickr

Καλό υπόλοιπο Κυριακής.
                          Κωνσταντίνος, Πάτημα Χαλανδρίου (246m)
                          Αθήνα
                          https://www.flickr.com/photos/ndimensi/sets/

Comment

• ωραιο το κουρσακι!!!απο πεντελη ανεβηκες η' απο δροσια?
                            ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ \ΚΑΚΟ\ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟ

Comment

• Originally posted by ndimensi View Post
                              Καλησπέρα σε όλους,

Το 4ημερο 27-30 Νοεμβρίου ανέβηκα διαδοχικά σε Υμηττό και Πεντέλη. Η πιο κρύα ημέρα ήταν η 27η και η πιο ζεστή σήμερα. Ωστόσο, μόνο σήμερα δε συνάντησα ομίχλη στη διαδρομή μου, στην ανάβαση της Πεντέλης. Ακολουθούν λίγες ενδεικτικές ματιές από τις διαδρομές αυτές...

27 Νοεμβρίου, τα σύννεφα κάλυπταν σχεδόν όλη μέρα την κορυφογραμμή του Υμηττού...
                              Untitled by ndimensi, on Flickr

28 Νοεμβρίου, από τις πιο ατμοσφαιρικές ποδηλατικές βόλτες που έχω κάνει στον Υμηττό. Η ομίχλη το απόγευμα εκείνο ξεκινούσε από τα 700 μέτρα υψόμετρο...
                              Approaching the ideal... by ndimensi, on Flickr

29 Νοεμβρίου, πυκνή ομίχλη πάνω από τα 750 μέτρα της Πεντέλης. Λήψη φωτογραφίας από τα 880 μέτρα υψόμετρο... Την ημέρα εκείνη, εκτός από ομίχλη συνάντησα και ισχυρό νοτιά, αλλά μόνο στις δύο τελευταίες στροφές πριν την κορυφή Πυργάρι της Πεντέλης. Πιο χαμηλά ο νοτιάς ήταν μάλλον διακριτικός...
                              The tree project - November by ndimensi, on Flickr

Τέλος, σήμερα η γνωστή εδώ και μία εβδομάδα εικόνα στο νομό Αττικής. Overcast και ο ήλιος του χειμώνα διακρίνεται στη χαμηλή τροχιά που διανύει στον ορίζοντα... Και σήμερα ο νοτιάς ήταν αισθητός στις δύο τελευταίες στροφές πριν την κορυφή της Πεντέλης, ενώ πιο χαμηλά επικρατούσε σχεδόν νηνεμία...
                              Low winter sun by ndimensi, on Flickr

Καλό υπόλοιπο Κυριακής.
                              Πολύ θα ήθελα να κάνω ποδήλατο σε ένα τέτοιο ωραίο μέρος με παρόμοιο καιρό!
                              Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                              Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by antinod View Post
                                ωραιο το κουρσακι!!!απο πεντελη ανεβηκες η' απο δροσια?
                                Από Νέα Πεντέλη στο δρόμο που οδηγεί προς Πολιτεία και κάπου στη μέση της διαδρομής κάνεις δεξιά προς την κορυφή του βουνού.
                                Κωνσταντίνος, Πάτημα Χαλανδρίου (246m)
                                Αθήνα
                                https://www.flickr.com/photos/ndimensi/sets/

Comment

Working...
                                X