Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Το πανέμορφο χωριό μου - οι Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων - στα 750μ. της Ολύτσικας, "πνιγμένο" στο πράσινο..

"Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

• Originally posted by dimitris_ioannina View Post
      Το πανέμορφο χωριό μου - οι Μελιγγοί Δωδώνης Ιωαννίνων - στα 750μ. της Ολύτσικας, "πνιγμένο" στο πράσινο..

ζωγραφια.....βγαλε φωτο απο το ιδιο σημειο με χιονισμενο τον Τομαρο τον χειμωνα....θα ειναι ονειρο...
      ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
        ζωγραφια.....βγαλε φωτο απο το ιδιο σημειο με χιονισμενο τον Τομαρο τον χειμωνα....θα ειναι ονειρο...
        Οντως Δημητρη θα τα σπαει!
        Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• Εννοείται πως με το πρώτο χιονάκι θα ανεβάσω φωτο. Εξάλλου, πλέον, τον περισσότερο καιρό τον περνάω στο χωριό.. Ανεβάζω ορισμένες φωτό., όχι δικές μου, που αποτυπώνουν το χειμερινό πρόσωπο του τόπου...

Μελιγγοί

Χιόνι με ολίγον απο Ιστορία και Πολιτισμό.. Η χιονισμένη κοιλάδα της Δωδώνης (630μ.) με το αρχαιότερο Θέατρο και Μαντείο του Ελλαδικού χώρου.. Ένας αρχαιολογικός χώρος υψίστης σημασίας..

"Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

• https://m.youtube.com/watch?v=DwoCza-r0ms

Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ τον Λιμνιωνα Εύβοιας αυτή την εβδομάδα .Πραγματικα φανταστικό μέρος και η διαδρομή απίστευτη .τα τελευταία 13χιλιομετρα κατεβαίνεις απο τα 850 μέτρα στα 0 μεσα σε ένα απίστευτο άγριο τοπίο .Το παραπάνω βίντεο που βρήκα ξεκινάει
            σε αυτό περίπου το σημείο ,στην κατάβαση προς Λιμνιωνα.Ελπιζω φέτος το χειμώνα να έχω την ευκαιρία ,φυσικά αν και ο καιρός μας κάνει την χάρη, και να ξανάεπισκεφτω το μέρος .
            Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Originally posted by oldboy332 View Post
              https://m.youtube.com/watch?v=DwoCza-r0ms

Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ τον Λιμνιωνα Εύβοιας αυτή την εβδομάδα .Πραγματικα φανταστικό μέρος και η διαδρομή απίστευτη .τα τελευταία 13χιλιομετρα κατεβαίνεις απο τα 850 μέτρα στα 0 μεσα σε ένα απίστευτο άγριο τοπίο .Το παραπάνω βίντεο που βρήκα ξεκινάει
              σε αυτό περίπου το σημείο ,στην κατάβαση προς Λιμνιωνα.Ελπιζω φέτος το χειμώνα να έχω την ευκαιρία ,φυσικά αν και ο καιρός μας κάνει την χάρη, και να ξανάεπισκεφτω το μέρος .
              Δεν υπαρχει το μερος
              Το ειχα ερωτευτει οταν πηγα το 2008 πρωτη φορα και θελω να ξαναπαω και χειμωνα

Comment

• Εικόνες απο τη σημερινή νεροποντή στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων

Comment

• Απο τη σημερινή αστάθεια στο εσωτερικό του νομού Ηρακλείου που ηταν περιορισμένης έκτασης:

DSCN2215.jpg

http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/
                  Μετεωρολογικός σταθμός Ανατολικού Ηρακλείου: http://penteli.meteo.gr/stations/heraclioneast/

Μετεωρολογικός σταθμός Πυραθίου: http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/

Comment

• Απίστευτο βίντεο από καταιγίδα στην Οκλαχόμα το 2010.

Απίστευτο βίντεο από καταιγίδα στην Οκλαχόμα το 2010.

Comment

• Φωτο απο το Δρεπανο Ηγουμενιτσας πριν μερικες ωρες που την ειχανε στημενη τα παιδια του metar για να πιασουν τετοια λαβρακια!!!
                      Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• το πρωι στις 8 περιπου ο ουρανος ηταν καπως ετσι στα πευκακια βολου IMG_3157.jpgIMG_3158.jpgIMG_3160.jpgIMG_3161.jpg
                        2001,2006...και 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ονειροοοο :D:D

Comment

• μετα ακολουθησε αυτο IMG_3168.jpgIMG_3169.jpg

Comment

• και τελος ειχαν δημιουργηθει ρυακια παντου....17,4 χιλιοστα μετρησε ο ενας σταθμος και 16,2 ο αλλος

Comment

• IMG_3176.jpgIMG_3198.jpg

Comment

• icecam@gi.alaska.edu

sigpic

Comment

Working...
                                X