Μανο συγνωμη ρε φιλε αλλα το εξης (αντιγραφω απο το φυλαδιο)
Αντιανεμικό και αδιάβροχο: Βαθμός αδιαβροχοποίησης: 3.000 mm
μονο value for money δεν το λεω!
για καποιον που θελει να παει μια φορα σε χκ και να παιξει στα χιονια και να γινει και μουσκεμα,καλα ειναι! για μας που λιωνουμε ολη μερα απλα δεν κανουν! δεν προστατευουν πουθενα και απο τπτ! μιλαω για μπουφαν/παντελονι!
για κρανος και μασκα ΜΟΝΟ επωνυμα και για την συγκεκριμενη χρηση! δεν παιζουν με την ασφαλεια!
Γιώργο, όλα τα προϊόντα του lidl ειναι με πιστοποιηση ασφαλείας απο την ΕΕ (οι γερμανοί ειναι τυπικοί με αυτα).
Εχω κρανακι το οποίο τα εβγαλε τα λεφτά του μια χαρά και με εχει γλιτώσει σε ασχημα σκηνικά.
Σε αυτά τα λεφτά που παίζει το μπουφάν και το παντελόνι δεν βρίσκεις κατι για να ανεβεις βουνό αν θες να ξεκινήσεις, (και ολοι ξέρουμε οτι με τη σημερινή κατάσταση μετράμε και το ευρώ σε καθε αγορά μας).
Εγω και εσύ μπορει να θέλουμε κατι πιο technical, αλλα και πάλι η τιμή είναι δελεαστική για spare clothes.
Θα συμφωνήσω με τον Εμμανουήλ γιατί και εγώ έχω πάρει διάφορα πραγματάκια από το Lidl και έχουν ανταποκριθεί στο στόχο τους. Η μάσκα είναι τους είναι super και δεν θολώνει, το κράνος το έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές μιας και δεν φοράω κράνος γενικά. Τώρα γενικά για φλισάκια λαιμού κάλτσες κλπ δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα. Προτιμότερο είναι να φορέσει κάποιος ένα μπουφανάκι έστω και με 3mm αδιαβροχοποίηση πάρα να ανέβει στο βουνό με τζίν και συμβατικό αδιάβροχό μπουφάν (σίγουρα έχουμε δει τέτοια στο βουνό).
εξαρταται τι απαιτησεις εχει ο καθενας απο τα ρουχα του!αν παει 3 φορες το χρονο στο βουνο με επιλογη καλων συνθηκων μια χαρα ειναι!αν παει καθε σκ και σε ολες τις συνθηκες ισως να μην του κανουν!απλα τα πραγματα!
τα ιδια λεμε και το εγραψα πριν, για καποιον που θελει να παιξει στα χιονια σαφως και ''ειναι καλυτερα'' απο τζιν,το μουσκεμα ομως δεν το γλυτωνει! στα λεφτα αυτα δεν υπαρχει κατι καλυτερο, οτι πληρωνεις παιρνεις και μακαρι να διναμε τοσα για gore tex κλπ κλπ
αν ειναι να τα παρει καποιος που θα ανεβει 2-3 φορες ΝΑΙ να τα παρει και να τα ευχαριστηθει! αν ομως ανεβαινει πιο συχνα καλυτερα να βαλει κατι ακομα και να παρει κατι πιο καλο γιατι οι συνθηκες στο βουνο ξερετε ολοι πολυ καλα πως ειναι, ή θα εχει κρυο που 3l gore tex ισοθερικα κλπ θα τα τρυπαει για πλακα ή θα λιωνεις απο τον ηλιο και την ζεστη! ασε που στην τελικη (σεναριο τωρα) αγοραζει πχ μπουφαν/παντελονι και στην πορεια βλεπει οτι δεν τον καλυπτουν...θα δωσει στο τελος άλλα τοσα για να παρει άλλο σετακι το οποιο θα το ειχε απο την αρχη και πιο φθηνα θα του ερχοταν! αν οχι ολοι, οι περισσοτεροι το εχουμε κανει μαζι κι εγω! μονο και μονο γι αυτο τα γραφω, για να γλυτωσουν καποιοι κανα ευρω!
3.000mm αδιαβροχοποίηση... δεν είναι τόσο χάλια όσο ακούγεται. Οφείλω να πω πως στα τόσα χρόνια που κουβαλάω το μικρόβιο, έχω δει διαφόρων ειδών εξοπλισμό όπως και όλοι μας.
Φίλος είχε αγοράσει την πρώτη του σαλοπέτα από Makro, με 40 ευρώ, αγνώστων λοιπών χαρακτηριστικών την οποία εδώ και χρόνια δεν έχει αλλάξει. ’λλοι (μέσα σε αυτούς κι εγώ) έχουμε αγοράσει εξοπλισμό και από intersport (σαλοπέτα - μπουφάν) χωρίς κανένα απολύτως παρατράγουδο. Προσωπικά, έχω δυο μπουφάν και σαλοπέτες Firefly (τη μάρκα που εισάγουν αποκλειστικά τα Intersport) των 3.000 και 10.000 αντίστοιχα, χωρίς να έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Απλά, τα ρούχα των 3.000 μεταφράζονται ως εξοπλισμός ’νοιξης για μένα, χωρίς πάντα να έχουν θέμα! Ένας άλλος φίλος έχει ρούχα σκι Etirel από intersport (3.000mm αδιαβροχοποίηση) και τα φορά όλη τη σεζόν! Βέβαια,τα συγκεκριμένα δεν φαίνονται ψεύτικα, δεν ξέρω πως μπορεί να είναι αυτά του Lidl. Πάντως οι τιμές είναι δελεαστικές για να αγοράσω ένα κρανάκι κι ένα ζευγάρι goggles για την κόρη μου που θα τα φορέσει 1-2 σεζόν.
Hello στη τρελοπαρεα,καιρο ειχαμε να τα πουμε.να κανονισουμε συναντηση.παιδια οσο αφορα τα ρουχα,δεν θα μπω σε λεπτομεριες ο καθενας τη γνωμη του.αλλα επιτρεψτε μου να σας πω οτι μην παρετε για τα παιδακια τετοια ρουχα..καλα ειναι δεν λεω .αλλα προσωπικα προτιμο να τα χωσω στη κορη μου και ασ βολευτω εγω με lidl παρα το παιδι μου..δεν εχουμε τις ιδιες αντοχες στο κρυο με τα παιδια..φυσικα σαν γονεις εσεις ξερετε καλυτερα εγω τη προσωπικη μου αποψη λεω..
Δεν θα αγόραζα από Lidl ρούχα, αλλά όπως είπα και πριν, δεν θα παραβλέψω να ρίξω μια ματιά για κράνος και μάσκα (που η μικρή μου θα φορέσει άλλωστε για λίγο καιρό). Αν "μου κάνει" η ποιότητα, γιατί όχι...! Θα γράψω γνώμη αύριο.
Κατά τα άλλα, προσωπικά για μένα μια safe - φθηνή επιλογή είναι εξοπλισμός από Intersport, ειδικά δε σε εκπτώσεις.
Πέρασα μια βόλτα από Lidl το πρωί. Τελικά, αυτά που πουλάει είναι... της πλάκας, και φαίνεται με την πρώτη ματιά. Κράνος και μάσκα - απαράδεκτη (για μένα) ποιότητα. Τα δε μπουφάν - σαλοπέτες και γάντια... για καμία εργασία!
Πέρασα μια βόλτα από Lidl το πρωί. Τελικά, αυτά που πουλάει είναι... της πλάκας, και φαίνεται με την πρώτη ματιά. Κράνος και μάσκα - απαράδεκτη (για μένα) ποιότητα. Τα δε μπουφάν - σαλοπέτες και γάντια... για καμία εργασία!
Για κάποιον όμως που είναι σε starter stage, πιστεύω ότι είναι αρκετά value for money (μιας και money δεν υπάρχουν πολλά πια..)
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης
Για κάποιον όμως που είναι σε starter stage, πιστεύω ότι είναι αρκετά value for money (μιας και money δεν υπάρχουν πολλά πια..)
+1
Πέρασα να πάρω ένα ζεύγος κάλτσες και επεξεργάστηκα λίγο μπουφάν - παντελόνι. Σαν γενικός κανόνας ισχύει το ό,τι πληρώνεις παίρνεις ουδείς αμφιβάλλει γι΄αυτό. Έχω όμως την εντύπωση πως με 43 ευρώ σύνολο για μπουφάν + παντελόνι είναι μια πολύ καλή αγορά για αρχάριο ή για απλή ανάβαση για καφέ/χάζι μια στις τόσες. Έριξα μια ματιά στις φθηνές σειρές γνωστής αλυσίδας σπορ εξοπλισμού με ίδιο βαθμό αδιαβροχοποίησης (3000mm) ήθελες για όμοιο συνολάκι 130 ευρώ. Με δεδομένο πως ότι έχω αγοράσει κατά καιρούς από το εν λόγω μαγαζί έκανε τίμια τη δουλειά του, θαρρώ πως ο λόγος τιμής προς αξία είναι πολύ καλός. Μεταξύ μας το σκέφτηκα σοβαρά να πάρω ένα παντελονάκι έτσι για δοκιμή.
υγ πράγματι γινόταν ο κακός χαμός ήδη από το άνοιγμα
Ε πλακα κανουμε? Το μπουφανακι στα 25 ευρω ειναι απλα τελειο για την τιμη του
Για καποιον που θα ανεβει 3-4 φορες στο βουνο να κανει την πλακα του και να δοκιμασει σκι η σανιδα ειναι οτι πρεπει και παμφθηνο
Δεν ξέρω ρε παιδιά, φάνηκαν πολύ... χαμηλής ποιότητας. Διαφήμιση δεν κάνουμε, ούτε δυσφήμιση φυσικά, τη γνώμη μας λέμε εδώ μέσα κι όπως έγραψα και πριν, αντιστοίχων προδιαγραφών εξοπλισμός από τα Intersport (μάρκας Etirel ή Firefly) που έχουν αρκετοί γνωστοί είναι αρκετά ποιοτικότερος αυτού που είδα σήμερα στα Lidl. Προσωπική άποψη πάντα, έτσι;
Πάντως, πράγματι, γινόταν ο κακός χαμός και στα Lidl που πέρασα εγώ, ένα σωρό κόσμος στην ουρά για τα ανωτέρω... Στις 12:00 και είχαν σχεδόν αδειάσει οι πάγκοι! Δεν ξέρω αν έστω πιάσατε σαλοπέτα ή μπουφάν για να καταλάβετε ποιότητα. Έλεγξα και το κράνος, μπας και έπερνα ένα για την κόρη μου, που δεν θα το φορέσει για καιρό μιας και συνέχεια μεγαλώνει... αλλά δεν με εντυπωσίασε καθόλου η ποιότητα.
Comment