Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lidl απο δευτέρα 2/12 (Μπουφάν, παντελόνια, κάλτσες, goggles κλπ)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Bjorg_RFC View Post
    Δεν ξέρω ρε παιδιά, φάνηκαν πολύ... χαμηλής ποιότητας. Διαφήμιση δεν κάνουμε, ούτε δυσφήμιση φυσικά, τη γνώμη μας λέμε εδώ μέσα κι όπως έγραψα και πριν, αντιστοίχων προδιαγραφών εξοπλισμός από τα Intersport (μάρκας Etirel ή Firefly) που έχουν αρκετοί γνωστοί είναι αρκετά ποιοτικότερος αυτού που είδα σήμερα στα Lidl. Προσωπική άποψη πάντα, έτσι;

Πάντως, πράγματι, γινόταν ο κακός χαμός και στα Lidl που πέρασα εγώ, ένα σωρό κόσμος στην ουρά για τα ανωτέρω... Στις 12:00 και είχαν σχεδόν αδειάσει οι πάγκοι! Δεν ξέρω αν έστω πιάσατε σαλοπέτα ή μπουφάν για να καταλάβετε ποιότητα. Έλεγξα και το κράνος, μπας και έπερνα ένα για την κόρη μου, που δεν θα το φορέσει για καιρό μιας και συνέχεια μεγαλώνει... αλλά δεν με εντυπωσίασε καθόλου η ποιότητα.
    Σύμφωνοι.. αλλά πχ όταν πήγα τέτοιες μέρες πέρυσι να πάρω από ίντερσπορτ μια σαλοπέτα σε ένα φίλο
    για να τον βάλο στο άθλημα, νούμερα δεν έβρισκα με την καμία και οι φθηνές σειρές μου φάνηκαν κάπως..

Τελικά έσκασα τα λεφτάκια μου στον Δημητριάδη και ήρθα και στάνιαρα.. χαχα!!
    Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
    Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Εγώ πάλι σε ένα δικό μου που ξεκίνησε πέρσι του έδωσα δικό μου εξοπλισμό παντελόνι, μπουφάν, γάντια και του πρότεινα άπαξ και πλέον είναι πεπεισμένος πως του αρέσει το snowboard,να αγοράσει από intersport στις φετινές εκπτώσεις. Γιατί αλλιώς, με τις τιμές που έχει τώρα δεν συμφέρει... Με 50% off τότε, κάνεις καλή value for money αγορά. Και με την κρίση που δυστυχώς έχουμε, βλέπω τις εκπτώσεις να έρχονται νωρίς φέτος. Από νούμερα πάλι, μου'πε πως έριξε μια ματιά στο Mall και έχει ένα σωρό. Μάσκα πήρε ήδη απ'έξω μια ωραία Anon και περιμένουμε πλέον όλοι μαζί... να ξεκινήσει η σεζόν. Αυτές οι Tecno pro που φέρνει το intersport δεν μου γεμίζουν το μάτι.

Μπότες τώρα θα μου πει κανένας από που θα πάρω...; Γιατί μάλλον βλέπω να είναι η τελευταία τους σεζόν φέτος. Ποιος έχει Burton μπότες εδώ γύρω;

Comment

καλημερα, χτες στο Lidl γλυφαδας, 11.30 και δεν υπηρχε δειγμα!
        ευτυχως ειχα φιλο πρωινο καμικαζι και μου πηρε ενα παντελονι, απλα να το εχω σα back up αμα δεν εχει στεγνωσει το "καλο" αλλα οπως το ειδα, δε λεει και πολλα σα ποιοτητα..θα δειξει στη πιστα με ανοιξατικη δοκιμη! .. αντιθετως οι ισοθερμικες καλτσες πανε για αμεση χρηση!
        επισης τη πεμπτη (νομιζω) θα εχει σα προσφορες ισοθερμικα..
        παντως πιστευω οτι σα value for money για καποιον αρχαριο ειναι οτι πρεπει για δοκιμη στη περιπτωση που δε θα θελησει να συνεχισει τις χειμερινες δραστηριοτητες - ναι υπαρχουν και τετοιοι!
        και ναι συμφωνω με τον Bjorg, καλυτερη και ποιοτικοτερη επιλογη ειναι τα χειμερινα του intersport στις εκπτωσεις ομως.
        κατα τ αλλα, φασουλι το φασουλι εμεις για να παρουμε ΜcKinley, Head , Burton, Rosignol κλπ κλπ

Comment

Φήμες θέλουν τις γιαγιάδες να κυκλοφορούν με σετάκι snow clothing στις λαϊκές για ψώνια.Την πέμπτη βάζουν ισοθερμικά εκει θα πέσει γέλιο

Comment

Originally posted by SKRiB View Post
            θα δειξει στη πιστα με ανοιξατικη δοκιμη!
            κατα την γνωμη μου, την ανοιξη το χιονι ειναι πιο νερουλο οποτε μην περιμενεις πολλα απο την δοκιμη! οσο εισαi ορθιος ολα οκ, αν ακουμπας κwλο και γονατα κατω...θα χρειαστεις στο πορτμπαγκαζ το παρακατω φορητο στιφτηρι ρουχων...

7278744_1.jpg
            μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

παιδια πηρα μπουφαν
              τεβαλα ποση ωρα κατω οπ τη βρυση με πιεση και δεν περασε σταγονα επισησ ειναι πολυ ζεστο
              sigpic

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΑΙΝΑΛΟ

Comment

Μπότες τώρα θα μου πει κανένας από που θα πάρω...; Γιατί μάλλον βλέπω να είναι η τελευταία τους σεζόν φέτος. Ποιος έχει Burton μπότες εδώ γύρω;

sublime στην Κηφισσιά Γεώργιε,στο εμπορικό στον τροχονόμο επί της κηφισσίας..(φαρμακείο..)
                Beati Paoli.........

Comment

παιδια καλησπερα εγω ειμαι αρχαριος σκιερ και επειδη δεν ειμαι καν ελλαδα εστειλα τον πατερα μου στα Lidl να μου παρει μια φορμα... μου πηρε νουμερο 54...λετε να μου ειναι ειναι καλο? ειμαι 1.87 περιπου και 80 κιλα... υπαρχει περιπτωση να ξαναφερει το lidl τετοια ρουχα?

Comment

Originally posted by liapos7 View Post
                    κατα την γνωμη μου, την ανοιξη το χιονι ειναι πιο νερουλο οποτε μην περιμενεις πολλα απο την δοκιμη! οσο εισαi ορθιος ολα οκ, αν ακουμπας κwλο και γονατα κατω...θα χρειαστεις στο πορτμπαγκαζ το παρακατω φορητο στιφτηρι ρουχων...

[ATTACH=CONFIG]6274[/ATTACH]
                    Συμφωνώ 100%, ειδικά σε καταστάσεις σουπέ χιονιού... και σε επίπεδο αρχαρίου... η πνευμονία μάλλον θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη!

Originally posted by karge View Post
                    παιδια πηρα μπουφαν
                    τεβαλα ποση ωρα κατω οπ τη βρυση με πιεση και δεν περασε σταγονα επισησ ειναι πολυ ζεστο
                    Κάνει λοιπόν και για μονοτικό...

Originally posted by snowspir View Post
                    sublime στην Κηφισσιά Γεώργιε,στο εμπορικό στον τροχονόμο επί της κηφισσίας..(φαρμακείο..)
                    Nαι, ξέρω που είναι, θα ρίξω μια ματιά για καμιά Ruler, να δω αν έχει νούμερα.
                    Last edited by Bjorg_RFC; 03/12/2013, 11:24 PM.

Comment

Originally posted by karge View Post
                      παιδια πηρα μπουφαν
                      ΘΕΟΣ,ΠΡΟΣΚΥΝΩ!

Comment

Γιώργο... δεν μπορούσες να το θέσεις καλύτερα...

Comment

Originally posted by aitolos21 View Post
                          παιδια καλησπερα εγω ειμαι αρχαριος σκιερ και επειδη δεν ειμαι καν ελλαδα εστειλα τον πατερα μου στα Lidl να μου παρει μια φορμα... μου πηρε νουμερο 54...λετε να μου ειναι ειναι καλο? ειμαι 1.87 περιπου και 80 κιλα... υπαρχει περιπτωση να ξαναφερει το lidl τετοια ρουχα?
                          δε νομιζω να σου κανει, εγω πηρα το 52 και μου καθεται λουκουμι..ειμαι 1.80 και 85 κιλα

Comment

Γιώργο... δεν μπορούσες να το θέσεις καλύτερα...
                            μα γιατι, την καλυτερη δοκιμη εκανε το παιδι! ετσι βεβαιωθηκε οτι ειναι αδιαβροχο!
                            αλιμονο σε μας που τα σκαμε στα gore tex!

Comment

2 χρονια τωρα ειμαι με 3000 απο lidl...............ολα μια χαρα δεν μουσκεψα πουθενα(περιπου 10 φορες το χρονο βουνο)..............στο μηχανακι δε με καταιγιδα δεν παιρναει σταγονα.............επισης τα κρανη εχουν την ιδια ακριβως πιστοποιηση με αυτα των μαγαζιων......μπορει να υπαρχει διαφορα ποιοτητας αλλα οχι της ταξης διαφορας της τιμης τους.......απλα οι τιμες στα μαγαζια εξοπλισμου ειναι εξοντοτικες................κοινως πιανουν κ....

Comment

νομίζω είστε υπερβολικοί για τα 3.000 μμ!!! τα 5000 σε billabong παντελόνι στις άλπεις με καλή χιονόπτωση ηταν απλά πολύ λίγα!!! πλέον έχω από 15000 και δεν καταβαινω τίποτα. Τώρα τα 3000 από το λιδλ.... μου φαίνονται περίεργα.
                                τέλος να πώ για best value for Money με 10000μμ salomon με 65 ευρώ έχει στο το sport 2000 στη Θεσσαλονίκη.όπως και bonfire με 7000 στα 60 ευρώ. το woodland έχει με ένα 50αρικο στα 5000 +στα 7000.......

Comment

Working...
                                X