Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΝΟΕΜΒΡΗ(ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ) ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΝΟΕΜΒΡΗ(ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ) ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ 2013

1 Νοέμβρη σήμερα. Αφού μου ζητείτε τόσο επίμονα και επειδή έχω πρήξει ένα ολόκληρο φόρουμ για τον αγαπημένο μου μήνα και το φθινόπωρο ως τώρα έχει πάει εφιαλτικά μία ψυχή που ναι να βγει ας βγει.Παίρνω το θάρρος και ανοίγω το πρώτο σχολιασμό μου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

Πεθαμένε Δεύρω έξω
    ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

καλοριζικο!!!..βροχερο κρυο και...καλο χιονισμενο!!!!
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Έναν,Νοέμβρη από τα παλιά!!!!
      Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???

Comment

ποπο δεν σταματιεστεε
        ελιωσα με το βιντεο χχαχαχαχαχα
        δεν θα σπασει με 5αρακι....

Comment

Originally posted by sotospao13 View Post
          ποπο δεν σταματιεστεε
          ελιωσα με το βιντεο χχαχαχαχαχα
          Γιατί ψέματα είναι; Αυτός θα ναι ο τίτλος αν γίνει το θαύμα. Ανέστησες έναν πεθαμένο. Απλά είμαι πολύ κουρασμένος για να βάλω τώρα βράδυ τους χάρτες τη λίστα και την ανάλυση. Πρώτα ο θεός αύριο το μεσημέρι.
          Επίσης το μαύρο δεν βγαίνει αν δεν πέσει το τιμημένο. Κάποιος από Θεσσαλονίκη, δεν θυμάμαι ποιος είναι το παλικάρι το βαλε πρώτος και μου άρεσε σαν θέμα. 5 χρόνια αχιονίας είναι πολλάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.
          ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

μόλις το άνοιξες στο τσακ ήταν να δώσει κάτι καλό στις 11. στο τέλος μάλλον θα πετάξει και μια γερή κατεβασιά στα ανατολικά μας.για να μην αρχίσουν οι γκρίνιες πάντως να ξέρετε ότι αν ανέβει ο αζορικός η κατάσταση ειδικά τώρα το νοέμβριο είναι τζόκερ. είτε θα σου κάτσει,είτε θα σου κάτσει αρκετή ζέστη.
            μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

αν συνέχιζε άλλες 50 ώρες θα έδινε χιόνι στη βόρεια ελλάδα.

βέβαια ας ξαναπούμε ότι τόσο μακριά δεν γίνεται να ληφθούν σοβαρά υπόψην τα μοντέλα

Comment

Καλο μήνα παιδια,για να δουμε πως θα κυλισει και αυτος....
                xioni gia panta

Comment

Kαλό μήνα να έχουμε...Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για κάτι καλό και μεγάλο, οι ελπίδες είναι μέσα στο παιγνίδι, δεν απομακρύνονται...η φωτοβολίδα μπορεί να μας μπάσει για τα καλά πιο μέσα...καλή επιτυχία και keep optimism!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
                  Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

αντε σα να σε κοβω γουρλη......το δευτερο δεκαημερο θα εχει ενδιαφερον

Comment

Καλο μηνα παιδες! Αντε Σωτο μακαρι να σαι γουρλης κ να πανε ολα κατ ευχην!
                      carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

αντικυκλωνικο μπλοκαρισμα στον β.πολο!!!!!!!....ποιος θα νε ο τυχερος μετεπειτα?που θα σπασει αυτο το εντυπωσιακο κυκλικο μπλοκινγκ στον πολο?

Comment

Καλο μηνα σε ολους,αρχικα με υγεια και τα υπολοιπα θα ρθουν,αντε και ο ευρωπαιος εχθες τα γυρισε προς το καλο,για 6-7του μηνα αποκοπη της ψυχρης λιμνης απο την ιταλια και βροχες κυριως στη δυτικη ελλαδα,με την αττικη να ειναι και αυτη στο κολπο.Αντε να δουμε και τα σημερινα τρεξιματα,μηπως και παγιωθει αυτη η ταση.

Comment

έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα για το χειμώνα. καλά καλά η θερμοκρασία δεν θα πέσει κάτω από τα κανονικά για ένα δεκαήμερο μάλλον. ό,τι είναι να γίνει και να έχει χειμερινή υφή από τα μέσα και μετά του νοέμβρη

Comment

Καλό μήνα. Διόλου απίθανο να χάσουμε το πρώτο μισό του Νοεμβρίου και βλέπουμε.

Comment

Working...
                              X